Starania o trzeciego/czwartego malucha
-
WIADOMOŚĆ
-
Mi się czasem wyświetlają z boku w formie reklamy jak przeglądam grupy .. propozycje w formie reklamy do których mogę dołączyć i jeśli ktoś ze znajomych do danej należy to też to mi się wyświetla ... nawet jeśli grupa zamknięta..
przez to założyłam fikcyjne konto
ale u nas dziś słoneczko ładnie świeci .. na polu cieplej niż w domu
Basik83 myśmy wczoraj też zaliczyli zakupy butowe.. ale fajna promocja była dla klubowiczów ccc.. 40% mniej na buty i 20% na torebki... więc ponad 100 zaoszczędziliśmy bo miały być tylko buty dla dziewczyn a jednak i ja i mój sobie kupiliśmy + torebeczka z takich mniejszych
Basik83 lubi tę wiadomość
6 c.s
-
Hej dziewczyny. Poczytalam was troche, ale pozniej poodpisuje bo nie mam teraz sily. Bylismy na komuni, ale strasznie nudno tam bylo wiec ze szwagierka stwierdzilysmy ze sie zmywamy i w domu zrobimy grila. Wpadli znajomi i dopiero pojechali:)
02.2010 córka
09.2011 syn
01.2017 corka(*)
01.2018 7 tydz.(*)
12.2018 córka -
Szkoda, że się dziewczyny przenosicie. Ja dopiero zaczynam na ovu i się jeszcze porządnie nie rozejrzałam co i jak. Pierwszy cykl tu jestem i po testach wychodzi na to, że na ciężarnych nie wyląduję. To 10 dpo, więc jeszcze nadzieja się tli.1 ciąża: 1 cykl, poronienie, pęcherzyk bez serduszka
2 ciąża: 2 cykl, dziecko
3 ciąża: 1 cykl, dziecko
4 ciąża: 1 cykl, dziecko
5 ciąża: 15 cykl i nic -
magada wrote:Hej dziewczyny. Poczytalam was troche, ale pozniej poodpisuje bo nie mam teraz sily. Bylismy na komuni, ale strasznie nudno tam bylo wiec ze szwagierka stwierdzilysmy ze sie zmywamy i w domu zrobimy grila. Wpadli znajomi i dopiero pojechali:)
ja bylam dzis na wycieczcce rowerowej z dziwczynkami i zaluje ze grila nie zrobilysmy tak mi sie czegos chce grilowanego -
Grupa jest tajna. Nikt jej nie wyszuka. Wiec nie ma sie co martwic, ze pojawi si komus w proponowanch. Nawet nazwa niewiele wskazuje na taka grupe
syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
o jaka pannica
Sto lat niech żyje zyje nam ...zloz prosze jej zyczenia ode mnie niech sppelnia sie jej wszystkie marzenia nawet te najbardziej skryte,zycze rowniez dobrych wynikow w nauce samych radosci i pomyslnosci
aria40 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie Dziewczyny:)
Chciałabym do Was dołączyć.
Mam 39 lat i staramy się o 4 dzieciątko ,a w domu same baby 11,8 i prawie 2 latka , 2 poronienia i każda ciąża na podtrzymaniu więc chcę i boję się....
Wszystkim życzę szybkiego poczęcia a ciężarnym spokojnych miesięcy ciąży
aria40 lubi tę wiadomość
-
Justi77 wrote:Witajcie Dziewczyny:)
Chciałabym do Was dołączyć.
Mam 39 lat i staramy się o 4 dzieciątko ,a w domu same baby 11,8 i prawie 2 latka , 2 poronienia i każda ciąża na podtrzymaniu więc chcę i boję się....
Wszystkim życzę szybkiego poczęcia a ciężarnym spokojnych miesięcy ciąży
Ale fajnie - tyyyyle corek ♡syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'.