Starania o trzeciego/czwartego malucha
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Justi77 wrote:Majamia:)
To była płatna szczepionka 5w1 hmmm, wiek 22 miesiące, 4 dawka i dopiero teraz ma odczyn. Pielęgniarka ( babka około 45 lat) powiedziała,że w jej historii drugi taki przypadek....
Szczepienia to mega trudny temat... i kontrowersyjny. Tyle mozna sie dowiedziec o roznych rzeczach, ze masakra... i tyle wersji... jednak poszczepiennego odczynu bym nie pominela. Chociaz w tej tabelce w ksiazeczce zdrowia zeby lekarka napisala - co sie pojawiło i ile czasu po.syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
Justi dlatego dużo pediatrów zaleca jednak te bezpłatne szczepionki bo masz kilka ukuc, ale żadne z nich nie zawiera aż tylu składników przez co niepożądane odczyty są rzadko, nawet lekarz w De jak mieszkaliśmy mówił " ja nie szczepie tymi 6w1 bo za dużo kłopotów z nimi jest". Ale ja również bym dała wpisać w razie jakichkolwiek reakcji poszczepienich następnych lekarz może inaczej zareagować a nie zbagatalizyje. I to nie oznacza że jesteś przeciw szczepienia;)
-
Ja sie nie zgodze co do darmowych, tam krztusiec nieoczyszczony i sama wybieram platne. Ale to nie temat na to. Niestety mamy ogromna decyzje do podjecia, bo szczepienia to ciezki temat... jednak warto odczynny zapisac, zeby w przyszlosci moc zareagowac wczesniej i uniknac tego.syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
nick nieaktualnyDzień dobry Dziewczynki:)
W środę mam z młoda pójść na kontrolną wizytę w sprawie tego odczynu i poproszę o wpisanie. Szczepienia to b.trudny temat,ale znam je trochę od "środka" bo pracowałam w firmie,która zajmowała się ich dystrybucją ....
Miałam dzisiaj sen, niefajny....śniło mi się,że zrobiłam betę i wyszła ciąża a dostałam jednak okres....mąż mnie pocieszał a ja strasznie płakałam....nie pójdę na betę jednak....czuję do tej pory mega przygnębienie więc poczekam .Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2017, 09:59
-
Justi77 wrote:Aria, my to mamy babiniec hihi , jak dajesz radę w kontekście dwóch dojrzewających dziewczyn?, moje to jakby im pozwolić to kłótnie bez końca....o wszystko ....Średnia naśladuje starszą co jest permanentnym zarzewiem kłótni .
Kłócą się o pierdoły, czasem są dla siebie złośliwe, ale tez uwielbiają razem spędzać czas. Mają siebie, więc niespecjalnie potrzebują koleżanek. Najmłodsza tylko jest taką jedynaczką , niestety jakbym zaszła w ciążę różnica wieku i tak będzie już duża. Emi kończy w sierpniu 6 lat. -
Justi bywają niestety sny co jeszcze długo trzymają w emocjach które im towarzyszyły
Basik straszna wiadomość
mnie spanie bierze ... chyba się zdrzemnę .. ale pewnie na pogodę ... tak ładnie i słonecznie z rana było ..a teraz szaro i buro i coś tam pada bo widzę, że kostka mokra na zewnątrz ...
6 c.s
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
niestety poronila
dzis wezme w obroty Piotra
co do dziewczynek moje maja 11 i 8 i pol roku i czasami to swiata poza soba nie widza a czasami mam ochote je wsadzic do wora i do odry bo tak się zrą
ale to jest nic najgorsze jest ich to FOCHANIE ..hahha na mnie to dziala jak plachta na byka ...
dzis ide do rodzinnego z mala odrazu wezme skierowanie na krew dla siebie takie ogolne dawno sie nie badalam a musze sprawdzic plytki chociaz od w sumie 15 lat jest ok
-
Hahaha. Mnie sie ostatnio snilo, ze trzeci syn bedzie... do teraz co o tym pomysle, to serce az szybciej bije.
Widac, ze tu dojrzale kobiety, bo nie wglebiaja sie w tematy ktore wywolac moga klotnie az chce sie pisacsyn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
Ahhh chociaż ktoś uważa mnie za dojrzała i powazna kobietę aż miło na sercu się zrobilo. O moich snach to lepiej się nie wypowiadam nie wiem co mam w tej głowie bo one są nienormalne.... Dobrze, że zawxyczaj o nich zapominam
Basik83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny