Starania o trzeciego/czwartego malucha
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKobietki wpadlam Wam powiedziec ze nie bedzie mnie kilka dni. Musze sie uspokoic i z dala od forum, na spokojnie przemyslec czego chce. Mam za soba 7 strat i nie wiem czy chce jeszcze kiedykolwiek jakas miec na swoim koncie moze to jakis znak? Poronilam w Marcu, teraz ta ciaza poleciala. Moze to znak ze nie warto walczyc za wszelke cene majac juz dwojke dzieci? Serce mowi walcz a rozum mowi nie. Jestem totalnie rozsypana.......
Trzymam kciuki za pierwsze wizyty i same dobre wiesci
Trzymajcie sie cieplutko -
System ustalił mi owulację już 3 raz. Za każdym razem inny dzień. Tym razem zaszalał i przesunął nawet o 2 dni. Już zgłupiałam. Szykuję się na lipiec z testowaniem, jednak strasznie mi mota w tym miesiącu. Ja tam mam swój typ, który to był dzień, ale ovu jeszcze tam nie wycelował. Dodam, że mierzę temperaturę, robię testy owulacyjne, obserwuję kłucie jajników, śluz. Trochę o tym poczytałam i wnioski wyciągam na podstawie tego co tam napisano.
Wam też tak ovulacja skacze na wykresie?1 ciąża: 1 cykl, poronienie, pęcherzyk bez serduszka
2 ciąża: 2 cykl, dziecko
3 ciąża: 1 cykl, dziecko
4 ciąża: 1 cykl, dziecko
5 ciąża: 15 cykl i nic -
Karolinka no juz nie pamietam co i jak mam tylko nadzieje ze kropek sie zainstalowal w macicy..nie licze jeszcze na serduszko bo to za wczesnie ale chcialabym chociaz kropeczke ...
Dzieki dziewczynki za mile slowa ..dodaja otuchy..a zaczynam sie stresowac..wizyta..karolinams lubi tę wiadomość
-
Basik ja też się stresuję... wybieram się w czwartek :-o
ja tylko kilka dni przed Tobą, więc też niewiele może być widać.. choć cały czas liczę, że coś będzie. Teraz wizyta będzie dokładnie miesiąc po owu, w poprzedniej ciąży owu było 15.11 a na wizycie 10.12 już było piękne serduszko
Podwójna, przytulam :-* na pewno podejmiesz najlepszą decyzję. Jesteś naprawdę silną kobietą! :-* -
Dziękuję Wam za odpowiedzi. Co prawda miałam tak jak pisałam około południa, a po południu juz sucho. No nic, pójdę jeszcze raz do gina. Kiedyś mu o tym mówiłam, to pow ze tak może być. Na szczęście brzuch mnie przy tym nie boli.
PodwójnaMama przytulam mocno
Dziewczyny trzymam kciuki za wizyty:-)
-
PodwojnaMama, trzymaj sie!
Zwariuje ze starszakiem! O 2 staierdzil, ze pic chce. Doprosic sie, zeby sie polozyl - malo realne! W koncu zasnal, a ja leze i leze i zaraz oszaleje! Spac nie moge!!!syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
Witajcie
Wciaglam swoje usg tzn starszego faktycznie w 9 tyg to wszystko widać. Trzymam kciuki by już u Was fasolka sie pojawiła.
U mnie wariacje. Piesi bola masakrycznie, brzuch zaczyna i myslam ze ovu już za rogiem a temperatura niska.... Robię teraz codziennie testy ovu..💗5 💗
-
Podwójna oczywiście każda z nas to rozumie kochana.
Pęcherzyki napewno będziecie widzieć dziewczyny u mnie w 6+0 serduszko zaczynało bić ( lekarz określił jako bijące 1-2 doby) więc myślę że u was będzie już widać ładnie;) a któraś jeszcze miała iść w czwartek na wizytę czy mi się wydaje? -
Podwojna tule mocno :* nie wyobrazam sobie bólu przez tyle strat bardzo silna jesteś!
A ja wczoraj w szpitalu bylam u lekarza z tym uchem. Boli coraz gorzej. Dala nowe krople, silniejsze, ale ostrzegla ze kilka dni bedzie bolalo zanim pomoze i najwyzej przeciwbolowe brac. I teraz pytanie- w ciąży wolno brac tylko Apap, test dzis zrobilam i negatywny, ale jeszcze stanowczo za szybko na wiarygodny wynik. Czy jesli sie udalo ale ciąża tak wczesna to moge brac coś silniejszego czy tez tylko Apap? Boli strasznie a nie mam z kim dzieci zostawic, nie dam rady sama z nimi z takim bolem a Apap nie pomaga -
Dziewczyny trzymam kciuki za wizyty i za same dobre wieści!!!
Podwójna mama odpocznij, przemyśl na spokojnie, to nie są łatwe decyzje, a Ty rzeczywiście silna bardzo jesteś. Mam nadzieję, że spotka Cię jeszcze nagroda za tą siłę i wytrwałość jaką masz w sobie
A ja wczoraj dostałam okres, tak jak przypuszczałam, czyli poprzedni cykl miał tylko 23 dni Jedyny plus, że już mogę zaczynać kurację tabletkami anty - niestety myśli bardzo mieszane, bo jednak to blokuje moje starania na dość długi czas Wczoraj wzięłam pierwszą tabletkę i rano stwierdziłam, że ta miesiączka jak na moje ostatnie jest bardzo słaba. Czy ta tabletka mogła mi ją troszkę zahamować? Sto lat tabletek anty nie brałam i troszkę się przestraszyłam, że może wzięłam za szybko.13.05.2005 - córka
11.06.2008 - syn
05.06.2017 - zaczynamy się leczyć po 11 cyklach starań o trzeci skarb -
Kasiulka, a test ciazowy zrobilas przed zaczeciem brania tabletek? Moze to nie okres, a srodcykliczne plamienie... nie znam Twojego organizmu, dlatego pytam.
Ja tabletek anty brac nie moge i 4mce bralam i masakra w organizmie mialam. Nigdy wiecej... nawet zdrowotnie...
Oby Tobie posluzyly odpowiednio.syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
Testu nie robiłam, ale w poniedziałek wieczorem miałam wizytę, więc myślę, że gdyby coś podejrzanego lekarz zobaczył to by powiedział. A tu tylko polipa wypatrzył i problemy hormonalne Ja kiedyś brałam tabletki, ale dawno, i jedyne czego oczekiwałam od nich to działania antykoncepcyjnego, teraz mają mi zlikwidować polipa i wyregulować cykl. Mam nadzieję, że nie będzie żadnych skutków ubocznych i spełnią swoje zadanie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2017, 08:58
13.05.2005 - córka
11.06.2008 - syn
05.06.2017 - zaczynamy się leczyć po 11 cyklach starań o trzeci skarb -
Podwojna odpocznij, porozmawiaj z mężem. Nie zależnie od waszej decyzji, odezwij się. Tulę
Lila mi jak wyznaczy już ovu to nie zmienia, ale to pewnie zalezy od wielu czynników.
Basik, ryba trzymam kciuki za wizytę i za serduszka:)
Kasiulka nie pomogę z tabletkami anty bo nigdy nie brałam.
Mi się kończy @. Ale nie wiem jak ze staraniami, mój M nie może się zdecydować...
Jeszcze dwa tygodnie i wakacje. Dwa m-ce z dzieciakami w domu. Boże daj mi siłę.
02.2010 córka
09.2011 syn
01.2017 corka(*)
01.2018 7 tydz.(*)
12.2018 córka