Starania o trzeciego/czwartego malucha
-
WIADOMOŚĆ
-
Basik no nie dziwię się, wszystko będzie dobrze zobaczysz
Ciekawe czy dostaniesz już jakieś skierowanie na badania, kurcze ja już nic nie pamiętam w jakim czasie się co robiło
Ty pewnie też bo mamy podobne czasyWiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2017, 12:02
-
karolinams wrote:miałam to samo w tym cyklu , myślałam, że nie działają leki bo nic ale dopiero jak skończyłam je brać , bo miałam na 5 dni przepisane to dopiero zaczęłam odczuwać oba jajniki. Wychodowałam jedno jajeczko , następnie dostałam zastrzyk na wywołanie owulacji i udało się , noszę fasolkę w brzuszku, czego i Tobie życzę
Jak się fajnie czyta takie wiadomości, że wszystko jest do naprawienia i że marzenia się spełniają
13.05.2005 - córka
11.06.2008 - syn
05.06.2017 - zaczynamy się leczyć po 11 cyklach starań o trzeci skarb -
Ja w pierwszej ciąży też szybko do lekarza poleciałam, zaraz po pozytywnym teście za dużo to nie było widać, ale mała kropeczka była i to we właściwym miejscu i to było dla mnie najważniejsze, później poszłam dopiero w 8 tygodniu i serduszko ładnie biło Tak więc Basik dobrze że idziesz tak szybko!!!!!
Cześć Patu! chyba się wcześniej nie przywitałam -
nick nieaktualny
-
kasiulka1082 wrote:Jak się fajnie czyta takie wiadomości, że wszystko jest do naprawienia i że marzenia się spełniają
Ja byłam też wcześniej prędzej, bo szłam w nieświadomości, że jestem w ciąży, szłam na wizyte po tabsy na wywołanie , robiłam testy ale tyle lat temu to te testy mniej czułe były... -
Dziewczyny, przepraszam, ze zadam Wam takie dla mnie krępujące pytanie, ale czy jak miałyście @ to Was tak zalewało, ze trzeba co chwilę gonic do WC? ja dziś w pracy miałam bardzo nieprzyjemną sytuacje bo nie dość, ze mam tampon i podpaskę to i tak niestety... Dobrze, ze wyprałam spódniczkę i wyschła pod suszarką do rąk. Zastanawiam się czy to normalne
-
Enii a byłaś z tym u lekarza? Mnie to martwi trochę też mam takie skrzepy
Rybko ja też tak miałam po trzeciej ciąży i teraz jak wyciągnęłam wkładkę, wcześniej nieWiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2017, 14:54
-
Martii ja miałam tak przed porodem 1. @ była krótka około 3 dni( do 18roku miałam 1-1,5doby dopiero po tabl anty wydłużyć się do 3 dni) ale 2 dni to bylo latanie dosłownie co godzinę. Tamponow nie mogę używać bo mam zawsze mega skrzepy takie , że czasem aż się przestraszyłam. Lekarz mówił że wszytsko ok. Miesiączki po porodach się wydłuży, ale i tak np. W nocy to 4 razy musiałam zmieniać... Ale to też przez te skrzepy tragiczne