Starania o trzeciego/czwartego malucha
-
WIADOMOŚĆ
-
Hatik wrote:Hej ja jestem mamą dwóch dziewczynek mam 27 lat. Jak na razie "akcja" trwa 6 miesiąc. Na razie cisza.
A jak nie zwariować? Uśmiechać się jak najwięcej! Bywa ciężko, gdy pojawiają się choroby, ale Przeciez to mija i znów twarze się rozpromieniaja
Dzieci to czysta miłość -
nick nieaktualny
-
Hatik dokładnie tak samo reagował mój najmłodszy synek więc życzę by i Wam się szybko udało, my walczyliśmy ponad rok i jest wymarzone wypragnione
Trochę wspomagana byłam stymulacja jajeczkowania i na pęknięcie pęcherzyka też zastrzyk, bo coś słabo to u mnie działało. -
Podwójna mama przykro mi ... drink wino + sok bananowy + sok pożeczkowy (bodajże) jest ponoć b. dobry... choć nie zdążyłam go spróbować heh
Justi super !
Hatik witaj
Hilary haha jaki zestaw!.. mnie po słodkim często bardziej mdli .. i mimo, że ja cukrocholik jestem/byłam to teraz jakoś mniej zaglądam do szafki za czymś słodkim... może w końcu będzie ten upragniony chłopak bo z dziewczynami to słoddkie było górą haha6 c.s
-
Justi super wieści!
Hatik, witaj napisz coś więcej o sobie - w jakim wieku córeczki?
Pari, a Twój suwaczek zgodnie z terminem w karcie ciąży? Bo Ty po mnie chyba z terminem na luty i jakoś tak "dziwnie" jak tak suwaczek galopuje u Ciebie z tymi tygodniami
Hilary, ja mam taką ochotę na słodkie, ale ta glukoza ostatnio mnie dobiła... dzisiaj zrobiłam powtórkę i ciekawe jaki będzie wynik... -
Hilary no to nieźle zestaw boski
mnie zaczęło mdlić ale delikatnie w zasadzie po wszystkim co zjem w większej ilości, więc zaczynam jeść częściej w mniejszych porcjach.
Rybaaa super , że glukoza w normie
już czwarteczek zaraz weekend superRybaaaa lubi tę wiadomość
-
Witajcie
Jestem pierwszy raz na forum, chciałabym więc przywitać się i krótko przedstawić oraz pogratulować ciężarnym
Mam na imię Maria, jestem mamą dwójki dzieci, córeczki i synka ( 4 i 2l). Marzę o trzecim szkrabie...
Niestety, mój mąż mniej Stąd też na dzień dobry pytanie do Was Jak u Was wyglądała decyzja o trzecim bądź kolejnym dziecku? Obie strony były tak samo mocno zainteresowane, czy może któraś ze stron bardziej? A może któraś z Was ma za sobą "przekonywanie" drugiej połówki?
Może jednak odpuścić i po prostu zostawić jak jest, przecież jesteśmy fajną, zgraną rodziną..
Pozdrawiam ciepło
M.Jagna 15.04.2018 -
Mysiamarysia witamy
U mnie mój nie chciał nawet słyszeć o dziecku 3... Ale jakoś go przekonałam tzn tyle dupe mu trulam, że się zgodził. Jednak myślę że on nie chciał 3 dziecka powody społeczeństwa wiadomo jak patrzą na rodziny wielodzietne patologia z 500plus z resztą nie raz w tej ciąży usłyszałam głupie komentarze. -
MarysiaMarysia witaj
Ja za bardzo nie pomogę bo mój zawsze chciał mieć 3 dzieci, chociaż fakt jak się dowiedział że zaszłam to trochę chodził zdruzgotany bo doszło do niego że nie wie czy sobie poradzimy itd, ale przetrawił i teraz się bardzo cieszy