X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o trzeciego/czwartego malucha
Odpowiedz

Starania o trzeciego/czwartego malucha

Oceń ten wątek:
  • Rybaaaa Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2017, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Marysiu :-)

Powodzenia z mężem.
    U nas to ja bardzo chciałam, mąż nie bardzo. Ale bardziej ze względów logistycznych i finansowych. Ale kiedyś sam po prostu zapytał: "to co, robimy Bartka?". Ale często o tym wspominałam, tak o, przy okazji. Samochodu szukaliśmy to mówiłam, żeby od razu taki na 3 foteliki, i przy wielu wielu innych okazjach.

2 córeczki <3 <3
    f2wli09kzqwfei07.png
  • karolinams Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2017, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak się cieszę, że dziś piąteczek, jakaś zmęczona tym tygodniem jestem. :)

7u229n73melmp7nq.png

ojxezbmh697s0anz.png

Syn 13 lat,
    Syn 9 lat
  • Rybaaaa Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2017, 02:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W KOŃCU! kładę się spać... Wymęczona jestem przez 2 ostatnie dni straszliwie. Mąż dostał 2 dni wolnego, więc trzeba było wykorzystać. Wczoraj byliśmy w aquaparku z dziewczynami. Starsza zadowolona, młodsza praktycznie cały czas na rękach, w kółku bała się wody.. Na koniec, żeby nie było za pięknie to z M się pożarliśmy i wracaliśmy w milczeniu. Córy popadały, ja w końcu też zasnęłam w drodze, M też zmęczony i musiał się zatrzymywać 2 razy, żeby się przewietrzyć. No a później ogadnianie samochodu bo syf i mokrych rzeczy.. to w sumie 3 prania wyszły :-o
    A dziś było zoo. Liczyłam na mniej męczący dzień. I nawet tak się zapowiadało, ale... odwiedzaliśmy ostatnie zwierzaczki i szliśmy do wyjścia jak zaczęło kropić i grzmieć, to szybciorem, szybciorem nie czekamy, samochód 5 min drogi, to przed deszczem zdążymy. Nie udało się... Wprawdzie z parasolami, więc chociaż dziewczyny tak nie zmokły, przemoczeni do ostatniej nitki.. Pojechaliśmy do siostry się osuszyć i przebrać. No i zeszło. Ciuchy dla dzieeczyn miałam, dla nas siostra pożyczyła, no ale buty musieliśmy poczekać aż trochę przeschną. No a żeby moje z kuzunkami się pobawiły to chwilę posiedzieliśmy. Przyniosłam wszystkie rzeczy z samochodu włącznie z 2 wózkami i właśnie nastaeiłam ostatnie pranie na rano i skończyłam pranke ręczne wózków. Teraz się suszą. A ja padam...

Karola, no w końcu, odpoczniesz sobie

2 córeczki <3 <3
    f2wli09kzqwfei07.png
  • Rybaaaa Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2017, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiadomość w nocy pisałam z mojego tel. A dziś rano już nie działa jak należy. Qrwa, jeszcze tego brakowało, że mi telefon zalało wczoraj... :-( Fakt torebka była cała mokra, a na początku deszczu był w bocznej koeszonce torby od dziewczyn. Osuszyłam go ile się dało z wierzchu i działał normalnie. Później zaczął szwankować, bo młoda bajki nie umiała włączyć w samochodzie, ale uruchomiłam ponownie i działał. A dziś dupa, ekran miga... :-( siedzi sobie teraz w misce ryżu, ale nie wiem czy to coś da.. i od rana mam zdupiony humor...

2 córeczki <3 <3
    f2wli09kzqwfei07.png
  • Basik83 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2017, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny czy wy tez nie macie na nic sily ?masakra ja to bym tylko lezala i jadla.

iv09i09kqbjpvj1e.png
    Madzia 2006❤Zuzia 2008
  • Mamabyc3 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2017, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Basik ojhjjj mam takie dni że tylko bym spała a na 2 dzień pełna energii :) ale jestem duzo bardziej leniwa nie da się ukryc....

Rybaaa i jak telefon działa?

• Basik83 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2017, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja masakra przejde sie gdzies kawalek i zadyszka jakbym jakis maraton przebiegla..

iv09i09kqbjpvj1e.png
    Madzia 2006❤Zuzia 2008
  • Rybaaaa Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2017, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamabyc, nic z tego... wlacza sie i zaczyna po chwili ekran migac i tyle. Nie da sie z niego korzystac...

2 córeczki <3 <3
    f2wli09kzqwfei07.png
  • Majzu Ekspertka

Wysłany: 10 lipca 2017, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam i o samopoczucie pytam ? Miłego dnia dziewczynki :*

Edit...
    Czas chyba na suwaczek ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2017, 08:25

II cykl starań... Zielony :)
    xnw4ugpjwghcrvs8.png
  • aria40 Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2017, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rybaaaa wrote:
    Mamabyc, nic z tego... wlacza sie i zaczyna po chwili ekran migac i tyle. Nie da sie z niego korzystac...

Miałam zalanie, w serwisie mi suszyli - 250 zł zapłaciłam

p19udqk3fe2fd0qp.png
    Maja 15
    Julia 12
    Emilia 7
  • Lila36 Koleżanka

Wysłany: 10 lipca 2017, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hilary
    Proszę wpisz mnie z testowaniem na lipiec. W tym miesiącu wprawdzie bardzo odpuściłam, tempki nie mierzyłam, męża nie było, ale wrócił i rzutem na taśmę w ostatnim dniu (tak mi się wydaje, bo nawet testów owulacyjnych nie robiłam) były przytulanki. W każdym razie jutro pierwszy test - jak mi się zdaję 10 dzień po owulacji. Ponieważ to już 13 cykl starań, to padnę trupem jak zobaczę dwie krechy.

Witaj MysiaMarysia
    Mój mąż nie wychodził nigdy z inicjatywą, ale zawsze mówił, że ok, to robimy. Z pewnością daleko mu do idealnego chłopa, ale te 11 dni temu mnie dosłownie wzruszył. Przywiózł upominki dzieciom i coś super trafionego dla mnie, a oprócz tego zawołał mnie do pokoju, gdzie dzieciaków nie było i dał małą paczuszkę. A w niej urocze body w rozmiarze 3m z nazwą klubu sportowego z miasta, gdzie przebywał.

aria40, karolinams lubią tę wiadomość

1 ciąża: 1 cykl, poronienie, pęcherzyk bez serduszka
    2 ciąża: 2 cykl, dziecko
    3 ciąża: 1 cykl, dziecko
    4 ciąża: 1 cykl, dziecko
    5 ciąża: 15 cykl i nic
  • Pysia89 Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2017, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Kobietki,jestem nowa, mam nadzieję że mnie przygarnięcie i trochę podpowiecie co i jak tu na forum funkcjonuje

• Pysia89 Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2017, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem mama dwójki dzieci, pierwszy syn 5 lat skończył w maju, druga córka 3 latka skończyła w kwietniu

• MysiaMarysia Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2017, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie,

dziękuję Wam za odpowiedzi..... chyba pomogły wirtualnie, bo nie wiem jak to się stało, ale mąż wyraził chęć posiadania trzeciego potomka! Po prostu nie mogę wyjść z szoku! Chętnie więc dopiszę się do lipcowej listy testujących, bo właśnie u mnie dni płodne tralalalala!

aria40 lubi tę wiadomość

Jagna <3 15.04.2018
  • aria40 Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2017, 23:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie Pysia89 i MysiaMarysia :)

Pysia89 lubi tę wiadomość

p19udqk3fe2fd0qp.png
    Maja 15
    Julia 12
    Emilia 7
  • Pysia89 Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2017, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry

• Pysia89 Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2017, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem czemu nie mogę pisać więcej niż kilka słów od razu po wyślij większość skasowane.
    Próbuje po raz trzeci

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2017, 08:44

• karolinams Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2017, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rybaaaa wrote:
    W KOŃCU! kładę się spać... Wymęczona jestem przez 2 ostatnie dni....

Karola, no w końcu, odpoczniesz sobie
    No to miałaś intensywny czas, jak telefon?

Basik83 wrote:
    Hej dziewczyny czy wy tez nie macie na nic sily ?masakra ja to bym tylko lezala i jadla.
    ja mam to samo wracam z pracy zjadam obiad i koniec moich sił, padam na drzemkę a jak wstaję to ból żołądka i głowy bo zalega co zjadłam , masakra coś ostatnio źle się czuję. A senność to mnie dobija..
    Majzu wrote:
    Witam i o samopoczucie pytam ? Miłego dnia dziewczynki :*

Edit...
    Czas chyba na suwaczek ;)
    No i super jest suwaczek :) ale coś mi się zdawało, że miałaś termin przedemną
    Lila36 wrote:
    Witaj MysiaMarysia
    Mój mąż nie wychodził nigdy z inicjatywą, ale zawsze mówił, że ok, to robimy. Z pewnością daleko mu do idealnego chłopa, ale te 11 dni temu mnie dosłownie wzruszył. Przywiózł upominki dzieciom i coś super trafionego dla mnie, a oprócz tego zawołał mnie do pokoju, gdzie dzieciaków nie było i dał małą paczuszkę. A w niej urocze body w rozmiarze 3m z nazwą klubu sportowego z miasta, gdzie przebywał.
    Super wzruszające naprawdę :) <3

Witaj Pysia :)

MysiaMarysia wrote:
    witajcie,

dziękuję Wam za odpowiedzi..... chyba pomogły wirtualnie, bo nie wiem jak to się stało, ale mąż wyraził chęć posiadania trzeciego potomka! Po prostu nie mogę wyjść z szoku! Chętnie więc dopiszę się do lipcowej listy testujących, bo właśnie u mnie dni płodne tralalalala!
    Super cieszę się, życzę oby był owocny strzał :)

7u229n73melmp7nq.png

ojxezbmh697s0anz.png

Syn 13 lat,
    Syn 9 lat
  • Majzu Ekspertka

Wysłany: 11 lipca 2017, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina wg USG i ovu pewnie tak ...ale ja swój termin liczę od ostatniej @

II cykl starań... Zielony :)
    xnw4ugpjwghcrvs8.png
  • karolinams Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2017, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majzu a to pewnie dlatego :) , ja mam według owu a to zgadza się z USG bo według @ powinnam mieć z 3 dni później :) wszystko jasne

7u229n73melmp7nq.png

ojxezbmh697s0anz.png

Syn 13 lat,
    Syn 9 lat
‹‹ 211 212 213 214 215 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ