Starania o trzeciego/czwartego malucha
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMamabyc co mezowi nagle do glowy odbilo? Przeciez chcieliscie trzecie dziecko i w takim momencie jemu przestalo zalezec? Moze przeroslo go to wszystko co?
Wiesz na sile faceta nie zatrzymasz. Ja bym zrobila tak ze jezeli maz mialby gdzie sie zatrzymac na kilka dni to niechby sie usunal i przemyslal. Zebyscie na spokojnie to sobie przemysleli. Zatesknili za soba bo teraz emocje Wami targaja
A powiem Ci na przykladzie mojej siostry. W ubiegly Grudzien wzieli ze szwagrem rozwod. Rok czasu nie mieszkali ze soba. Szwagier przez ten rok zobaczyl co stracil i zrobil wszystko by odzyskac siostre i syna. I od Lipca znowu sa razem. Ale szwagier zmienil sie nie do poznania, wiec nieraz taka rozlaka tylko na plus dziala.
Wazne jest czy maz nadal Cie kocha bo jezeli tak to jest o co walczyc a jezeli i milosc uleciala to czy chcialabys walczyc tylko po to zeby byl z Toba dla dzieci
Przytulam Cie kochana i serce mnie boli ze w takim momencie musisz razem z maluszkiem pod sercem taki stres przezywac. Trzymam kciuki za Wasza rodzine!!! -
Enni jak tam u Ciebie??
Podwójna mama-dzieki za pocieszenie :*
Dzieci odebrałam z przedszkola, właśnie jedzą i zaraz idziemy na lody )
Syn raczej zapomniał bo przy odbieraniu z przedszkola biegł do mnie przed cały plac zabaw i mocno mnie ukochał,także kamień z serca.
Mamą być- współczuję Ci Słońce, tak nie może być żebyś teraz zwłaszcza tak się stresowała....
Buziaki:*****Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2017, 13:04
-
Pysia hehe no czasem trzeba i sobie cos kupić ogólnie mój M jeszcze nigdy mi nie wyrzucał że sobie coś kupiłam i raczej się cieszy Hm kolor to fiolet ale co do ubrań to rożnie, bardziej patrze żeby mi się podobało niz czy to ulubiony kolor, ale szarość, beż, róż i niebieski chyba w mojej szafie dominuje
Kupiłam takie coś się pochwalę
http://www.vubu.pl/product-pol-70116-Niebieska-rozkloszowana-sukienka-w-rozowe-serca.html
http://www.vubu.pl/product-pol-63537-Koszula-ecru-w-serduszka.html
http://www.vubu.pl/product-pol-69050-Rozowa-koszula-w-motyle.html
http://www.vubu.pl/product-pol-69581-Blekitny-top-z-ozdobnymi-paskami.html
http://www.vubu.pl/product-pol-69703-Rozkloszowana-mietowa-sukienka.html
http://www.vubu.pl/product-pol-70063-Asymetryczna-malinowa-sukienka-z-dekoracyjnym-wiazaniem.html
Pysia my imię mamy już wybrane...bo synek jest Wiktor a córa Weronika wiec szukaliśmy czegoś też na W ale mąż wszystkie propozycje odrzucił i została Wiktoria dla synka też to się najbardziej podoba
A z tymi nerwami to tak jest, wiem co czujesz ja tez strasznie przez ciaże nerwowa chodzę i czasem krzyczę na dzieci o głupoty
Podwójna hihi jeszcze mu nic nie mówiłam, pokaże mu się jak już ciuchy przyjdą
No właśnie tutaj chwaliłam się urodzinami ale ostatnio jak byłam tydzien u rodzicow z dziećmi moimi i mojego rodzeństwa to codziennie robiłam im po kilka zabaw i prac, na fb sie chwaliłam zdjęciami bo sporo ich a tutaj ciezko mi wstawiać i po tym to nawet moj ojciec stwierdzil ze musze cos z tym zrobic
Mambyc3 jej ale to tak nagle mu się zrobiło ? Czy wcześniej coś nie grało ? Jej przecież spodziewacie się trzeciego maluszka a tu teraz takie cos z jego strony Tule mocno !
PodwojnaMama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPysia a nie mowilam ze dzieci szybko zapominaja jestesmy tylko ludzmi i kazdej z nas zdarzy sie krzyknac na dziecko. Ja tez pozniej mam straszne wyrzuty jak za bardzo nerwowa jestem.
Myslalas juz na kiedy do gina sie zapisac?
Hilary no zakochalam sie w tych rzeczych co kupilas ale sa sliczne i jakie taniutkie. Gwarantuje Ci ze maz slowem sie nie odezwie a bedzie zachwycony w ogole zamawialas cos juz z tego sklepu? Gatunkowo dobre ciuchy? Sliczne tam maja rzeczy i nawet do Niemiec wysylaja wiec moze tez bym sobie cos kupila
A no widzisz to jak inni widza Twoj talent to szkoda byloby go zmarnowac a tymbardziej ze nawet mozesz jakies pieniadze z unii dostac na swoja dzialalnosc a ze mloda jestes to masz jeszcze czas podzialac jak dzieciaczki troszke podrosna.
Maz mnie wyciaga do galerii na jakies zakupy ciuchowe a mi sie nie chce bo nie nawidze chodzic do galerii i tego tlumu wszedzie, ale chyba sie wybiore bo wszedzie wyprzedaze to moze chociaz dzieciom ciuchow nakupuje -
nick nieaktualnyAria- czekam jeszcze na wyniki,myślę,że 16.08. będą. Też czekam niecierpliwie bo też chciałabym załatwiać sprawy z pogrzebem. Będę z Tobą Aria w środę.
Mamabyć, zawsze coś się będzie dziać niedobrze jak teściowie są zbyt blisko ...a rozmawialiście tak na spokojnie? skoro razem podjęliście decyzję o powiększeniu rodziny nie sądzę aby Twojemu M aż tak się odmieniło...poza pewnymi przypadkami typu choroba psychiczna lub faktycznie brak uczuć i dopiero uświadomienie sobie ( co też dla mnie to świadczy o psychice "nie tegez" ). -
Hej
Hilary fajowe rzeczy:))) mamy podobny gust.
Podwójna mama- myślę żeby na początku września wybrać się na pierwszą wizytę żeby już serduszko było słychać.
Jestem dziś mega roztargniona.Chyba bardzo przeżywam odmienna sytuacje.
Zapomniałam dziś z kasy w Lidlu portfela, dobrze że kasjer był tak miły że zawołał mnie.
W gole mam problem żeby skupić się....oby to minęło bo nie wyobrażam sobie siebie takiej dalej.
Aria- nie jestem w temacie...ale ściskam mocno i pomodlę się za zmarła duszę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2017, 19:44
-
Przyszla franca @ jak tylko maz pojechał tzn wczoraj. Planuje w II pol września jechać do niego wiec ....pozyjemy zobaczymy.
Od dłuższego czasu myślimy jak to ogarnąć wszystko by było ok. Chodzi o rozlake. O właśnie Podwójna tak sama nie wiem co robić. Jakby synowie chodzili do przedszkola to nie ma problemu. Lecz teraz obawiamy sie a tym bardziej o młodszego. Tu siedzę na świadczeniu do 2019. Później pewnie zus uzdrowi. Myślimy też ewentualnie o przeprowadce bliżej granicy by przynajmniej na weekendy zjezdzal do domu. Qurcze myślałam ze z czasem będzie lepiej a jest coraz gorzej, dopiero teraz wychodzi ta tęsknota.
Teraz tak myślimy jak to będzie za rok, pięć. M póki przynajmniej nie zarobić średniej krajowej to nawet nie myśli o powrocie. Fach ma jest w tym dobry, dla niego praca to przyjemność hobby lecz na podkarpaciu to tylko na cz a rno lub acord a w tej branży niestety bardzo sie pogorszyło.
💗5 💗
-
Przyszla franca @ jak tylko maz pojechał tzn wczoraj. Planuje w II pol września jechać do niego wiec ....pozyjemy zobaczymy.
Od dłuższego czasu myślimy jak to ogarnąć wszystko by było ok. Chodzi o rozlake. O właśnie Podwójna tak sama nie wiem co robić. Jakby synowie chodzili do przedszkola to nie ma problemu. Lecz teraz obawiamy sie a tym bardziej o młodszego. Tu siedzę na świadczeniu do 2019. Później pewnie zus uzdrowi. Myślimy też ewentualnie o przeprowadce bliżej granicy by przynajmniej na weekendy zjezdzal do domu. Qurcze myślałam ze z czasem będzie lepiej a jest coraz gorzej, dopiero teraz wychodzi ta tęsknota.
Teraz tak myślimy jak to będzie za rok, pięć. M póki przynajmniej nie zarobić średniej krajowej to nawet nie myśli o powrocie. Fach ma jest w tym dobry, dla niego praca to przyjemność hobby lecz na podkarpaciu to tylko na cz a rno lub acord a w tej branży niestety bardzo sie pogorszyło.
💗5 💗
-
Podwojnamama tak już brałam w tym sklepie 3 sukienki i zawsze było wszystko ok ale trzeba patrzeć na wymiary bo ja nigdy problemów nie mam i online często zamawiam a wiem że niektórzy mają problem coś dobrać tak online. No tylko z tym sklepie to różnie bywa często widziałem komentarze że długo ludzie czekają na wysyłkę ale u mni3 zawsze było szybko. Raz tylko czekałam 2 tygodnie ale przy tej sukience co ją zamówiłam była wiadomość że będzie dostępna dopiero za ok tydzień więc się spodziewałam że dłużej poczekam.
Dorwała coś w tej galerii ?
Pysia ja to często gdzieś telefon tak władze i potem nie wiem gdzie...często nawet z 3 razy dziennie
Aria będę myślami z wami ! Trzymajcie się
Enii ja to szczerze i tak podziwiam że tyle czasu zdjęcie ma odległość. Ja bym tak nie mogła:/ mi źle jest latem jak M igłę w pracy ale przy aj mniej na noc wraca
Nas szwagierka przywiozła do teściów o zostajemy tu na noc. M dopiero zaraz wraha z pracy a jutro znowu na 7 idzie więc sobie przynajmniej tu posiedzimy i nie będę sama siedzieć z dziećmi...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCholerstwo ścięło mi wiadomosc!
Eni,ta przeprowadzka blizej granicy to w sumie fajny pomysl.
Będziecie czesciej razem a o to chodzi....
Hilary ,chyba cos zamówię, fajna strona.
Dzisiaj Hilary to za Ciebie się modlimy ☺☺.
Wiecie co szkoda,ze jestesmy tak po świecie rozrzucone ....gdybysmy byly z jednego miasta to bylybysmy mega ,fajną paczką....W sumie to i tak jesteśmy fajną paczką ☺
Moze za jakis czas zorganizujemy sobie taki zjazd??Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2017, 09:01
Hilary, PodwojnaMama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej Słońca
Podwójna mama- nie wiem czy wrócimy do Pl. Ja bym chciała ale mąż jest raczej temu przeciwny.Wie jak nam było ciężko utrzymać się mimo że harowalismy jak dwa woły
Może z czasem ta tęsknota zmniejszy się.
Wysłałam Ci wiadomość na priv, mam nadzieję że nie zameczylam Cię długa treścią:* później zobaczyłam że popełniłam błąd matematyczny, hehe nieźle roztargniona jestem ze hej.
A w jakich sklepach lubisz robić zakupy ciuchowe dla dzieci?
U nas tylko Kik i Familly.
Enni- tule mocno Kochana:*** a rozłąka ciężka sprawa dla rodziny.Pomodle się za Was żeby wszystko ułożyło się.
Hilary- telefon to długim temat jeśli chodzi o poszukiwania zwłaszcza jak wychodzę do przedszkola.Jest czarny i średnio go widać...Dobrze że moje kochane dzieci pomaga mi go zawsze szukać.
Kolejny będzie czerwony a co ))
Miłego pobytu z rodzinka dla Ciebie:*
Justi- świetnie byłoby mieć taki krąg dobrych ludzi obok siebie.Tak czy inaczej cieszę się że mnie przygarnelyscie i rozumiecie :*
Co do spotkania jestem za )
Pozdrawiam cieplutko :***Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2017, 11:12
-
nick nieaktualny
-
Podwójnamama a co ciekawego kupiłaś ?
Pysia mój pokrowiec jest jasno zielony a i tak ciężko się go szuka xd przydałby się jakiś świecący cżycia cuś
Dzisiaj było fajne. Rano pojechałam z teściową do kościoła, po modlili się też za was wszystkie. Potem się zjechało sporo rodziny jak to zawsze u nich więc dzieci miały z kim się bawić. Zjedliśmy obiad i ciasto i siedzieliśmy w ogrodzie. Tylko szkoda że M cały dzień w pracy znowu Niedługo wracamy do domu teściowa nas zawodziPodwojnaMama, Justi77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZapomnialam ze w Pl Swieto i wolne macie.
Aria jutro myslami bede z Wami. Trzymajcie sie cieplo.
Enii przykro ze franca przyszla
Z ta wyprowadzka do De to mamy znajomych ktorzy z 14-17 latkami sie tu przeprowadzili i mimo strachu na poczatku po roki dzieci juz nie chca wracac bo tak im dzieci w szkole pomagaja i w szoku sa jak przyjaznie sa tu nastawienie. Ale jak sie boicie tak diametralnie zmienic zycie to przeprowadzka przy granicy to swietny pomysl. Bo ma dluzsza mete nie dacie rady tak zyc. Potrzebujecie siebie i to normalne. A tym bardziej dzieci ojca.
Justi mi tez zal ze tak rozwalone po swiecie jestesmy, ale mamy siebie tutaj a na taki zjazd kiedys tez sie pisze
Hilary fajnie ze czas milo spedziliscie szkoda ze bez meza. Ech. Zycie.
Ja wczoraj bardziej dla dzieci pokupowalalam ale sobie tez buty, torebke. 3 bluzki. Jinsy. Dlugi do kolan swetr. Pare kosmetykow.
A w tym sklepie to masz racje. Nie bede ryhykowac z rozmiarem. Mam swoje sklepy online i wiem juz co i jak to czlowiek bez obaw zamawia
Pysia ja kupuje ciuchy roznie ale najczesciej w C&A h&m i bonprixie. Primark i Familly.
Pozniej zobacze co tam naskrobalas
-
nick nieaktualny