Starania o trzeciego/czwartego malucha
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej
Enii - okolice Hannoveru.A rodzice potrzebują opieki rozumiem?masz jeszcze rodzeństwo?
Hilary- telefon powinien mieć coś takiego ze jak mówię że szukam go...mógłby np szczekać albo mówić tu tu jestem)))
Widzę że chyba masz dobry kontakt z teściową?
Moja jest kochana, zawsze mogę na nią liczyć a i często do nas przyjeżdża.
Mazury...wiesz nigdy tam nie byłam.Mieszkasz blisko jezior ?)
Podwójna mama- trzymam kciuki żeby szykowało się to na co liczysz :****
Wróciłam wykończona z pracy...staram się nie dźwigać za dużo żeby wiadomo jak się nie skończyło ale mimo wszystko wiem że nie ominie mnie to w kolejnych dniach. Nie chciałam bym pójść na L4...bo będą domysły pewnie.( W czasie całego zatrudnienia byłam tylko raz na zwolnieniu lekarskim)
Poza tym wiem że nie powinna igrać i najważniejsze dla mnie dziecko...
Brak mi słów na moje żale
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2017, 21:08
-
Pysia ja teściową mam super ! Szczerze to więcej mi po aga i częściej się z nią widzę niż z moją mamą...moi rodzice niby nie są tacy źli ale nie są tacy rodzinni i mają przekonanie ze skoro jestem już dorosła to nie potrzeba mi pomóc ani żadna opieka...jeszcze mama to tam by z chęcią to robiła ale ojciec już nie dla niego matka musi siedzieć w domu żeby mu gotować o dbać o ich ogród i to jest dla nich najważniejsze...No i mieszkają 30km ode mnie a teście 10km ale mają gospodarkę więc to bardziej ja do nich jeżdżę niż oni do mnie. Ale dużo nam pomogli czy finansowo, czy w opiece nad dziećmi itd. O w ogóle u nich jest tak rodzinnie jak ktoś ma urodziny to zawsze się zjeżdżają np jak ja mam to też przyjeżdżają z szampanem i prezentami tego dnia co są urodziny. No tak jest w ogóle inaczej na prawdę teście trafili mi się super no i też super swoje dzieci wychowali
Oj uważaj tam w tej pracy...
Mamabyc trzymam kciuki żeby sies ułożyło wszystko
-
nick nieaktualnyHilary, to cieszę się, że masz takich Tesciow,to dar i rzadkość ☺.
Pysia jak bylas raz na l4 to i pojdziesz drugi raz jak trzeba,dzwigac nie powinnas.
Dziewczyny co mialy zabieg kiedys,jak dlugo trzeba wstrzymac ze wspilzyciem?, u mnie 2 tyg.od zabiegu i juz nie mam krwawien ,czyje sie dobrze i tak rozmyslam jak dlugo mam sie meczyc ze wstrzemiezliwoscia ?? -
nick nieaktualnyJusti pamietam jak dzis jak po pierwszym zabiegu wlasnie po 2 tyg. Juz wspolzylismy. Oboje tego potrzebowalismy w calej tej trudnej sytuacji i pamietam jak gina w szpitalu pytalam to sam mowol ze jak nie bede juz krwawic i bede sie czula ze jestem gotowa to nie ma nic przeciw temu.
-
Justi77 wrote:Hilary, to cieszę się, że masz takich Tesciow,to dar i rzadkość ☺.
Pysia jak bylas raz na l4 to i pojdziesz drugi raz jak trzeba,dzwigac nie powinnas.
Dziewczyny co mialy zabieg kiedys,jak dlugo trzeba wstrzymac ze wspilzyciem?, u mnie 2 tyg.od zabiegu i juz nie mam krwawien ,czyje sie dobrze i tak rozmyslam jak dlugo mam sie meczyc ze wstrzemiezliwoscia ??
Ja odczekałam tydzień od zakończenia plamienia. Nie czekałam do @. Wszystko jest w porządku. -
Pysia a to niedaleko od mojego bo moj w Magdeburgu. Jestem jedynaczka woec wiadomo...
Podwójna 3mam kciuki
Moja teściowa to tylko widzi jedn a córkę i jej rodzinę. A meza mojego i jego siostrę tylko jak cos chce. My nie mamy co na nia liczyc
💗5 💗
-
Witam Was:*
mamabyc3- na spokojnie sobie wszystko poukładaj-dokładnie.
Jak się czujesz w gole w tej ciąży?
Hilary- To masz Skarb teściową. Patrz rzadko kto kiedy je chwali, atu proszę moja i Twoja są tego godne:)
Wiesz co, moi ridzice podobnie jak tWoi myślą. A właściwie tata uważa ze jak ktoś ma już te 16 lat to jest dorosły. NIe pamiętam kiedy z nim rozmawiałam tak normalnie czy na poważny temat...Czasami czuję że go w gole nie znam i nie interesuje.
Justi77- zobaczę jak będę się jutro czuła. Jeśli jak dziś (z mdłościami i zawrotami) pojde do rodzinnej i poproszę o kilka dni wolnego.
Enii- przejezdzanmy przez Magdeburg:) Rodzice pewnie licza na Ciebie. Ale czy w gole rozmawialiście na te tematy? Jak z ich zdrowiem?
pozdrawiam:*
-
Hej! Mamabyc mam nadzieję że wszystko się u Was ułoży!!! Podwójna trzymam kciuki za "wpadkę"
Justi tabsy wysłane!!!!
U mnie Fasola zaczęła trochę dokuczać Mamusinie mogę nawet powąchać mojej ukochanej kawy, a jak tylko poczuję głód to zaraz mnie mdli..... chodzę więc wszędzie z dodatkową kanapką! no i na słodkie nie mam w ogóle ochoty, raczej konkrety bym jadła, schabowego na przykład z ziemniaczkami zjadłabym teraz z przyjemnością mimo że dopiero co śniadanie skończyłam..... jak tak dalej pójdzie to będę się niedługo toczyć.....
Justi77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Aria,modlę się z Wami za Waszą córeczkę..
Simon dziękuję pięknie !!!, Simon czy zawsze przy clo jest potrezbny zastrzyk na pęknięcie?
Taka chęć na konkrety to może chłopak?
Mam dzisiaj wisielczy humor...czekam na kasę z Polisy życie i się denerwuję ile to ma jeszcze trwać, jesteśmy wszyscy ubezpieczeni i agent mówił,że wypłaty szybkie a tu cisza.... -
nick nieaktualnyHej kobietki
Aria o 10 myslalam o Tobie.................
Mamabyc mam nadzieje ze z kazdym dniem bedzie lepiej. Duzo slonca dla Ciebie przesylam i jak Ci to pomaga to zal sie nam ile trzeba.
Pysia ile cykli staraliscie sie o ta 3 ciaze?
Z dzwiganiem to jest tak ze jak nigdy nie mialam problemow w poprzednich ciazach to nie powinno sie nic stac. U mnie w kazdej ciazy wzielam np. torbe z zakupami i od razu krwotoktakze ja mam zakaz dzwigania od poczatku.
Hilary i Pysia super ze takich macie tesciowto moj maz moze tak powiedziec o moich rodzicach
kochaja sie bardzo. Ze swoimi rodzicami nigdy nie mial wiezi a z moimi rodzicami bardzo. I to jest fajne ze jak rodzice moi przyjezdzaja do nas to jest ogromna radosc a nie smutek ze trzeba bedzie sie z nimi meczyc he he
Simon i super ze takie objawy samnie tez zawsze w ciazy do konkretnych rzeczy ciagnelo ha ha
Justi to jakis ciulowy ten ubezpieczyciel
Do mnie dzisiaj przyszla paczka z polskiej apteki i testy polskie i sobie siknelam na jeden ale co tam moglam zobaczyc 7dpo ha ha ha -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aria, byłam z Tobą w modlitwie:* cieszę że jakaś ulgę odczulas...Jeśli będziesz kiedyś chciała o tym porozmawiać służę ramieniem swoim.
Justi- nie znoszę załatwiania wszelkich formalności zawsze to okropnie przeżywam...a potem i tak przeważnie a to czegoś brakuje albo dany pracownik ma wtedy urlop)) Główka do góry:* pewnie na dniach wszystko wyjaśni się.
Podwójna mama- to byl 3 cykl i oby do końca szczęśliwy))
U mnie zaś szyjka za szybko się skracała.w drugiej ciąży musiałam się bardzo oszczędzać i wychodzić z domu za jedynie duża potrzebą.4 piętro bez windy.
Takie paczuszki ciesząw której aptece zamawiasz?
Ja zamówiłam coś na eBay wczoraj a dziś już było:)))
Kupiłam test ciążowy ten taki elektroniczny co reklamują w tv.
Pokazał coś takiego: Pregnant 2-3.
Wg objaśnień to 4-5 tydzień także zgadzaloby się.
A i banki dzieciom takie fajne z pistoletu że światełkami:))
Poczekam na męża i im damy) będzie radocha.
Co do tego prawnika,mąż powiedział żebym zapłaciła za odpowiedź to będziemy spokojniejsi. Kochany coś tam sobie odkładał w razie potrzeby.
Teraz czekam na odpowiedź.
Buziaki dla Was:***PodwojnaMama lubi tę wiadomość
-
Justi ja miałam zastrzyk podany w pierwszym cyklu z clo, w drugim nie poszłam ani na monitoring ani na zastrzyk i się udało
Dużo jest dziewczyn, które przy clo w ogóle nie dostają zastrzyku więc nic się nie martw!!!!
kiedy byś zaczęła brać?
Justi77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny