Starania o trzeciego/czwartego malucha
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej
Enii - okolice Hannoveru.A rodzice potrzebują opieki rozumiem?masz jeszcze rodzeństwo?
Hilary- telefon powinien mieć coś takiego ze jak mówię że szukam go...mógłby np szczekać albo mówić tu tu jestem )))
Widzę że chyba masz dobry kontakt z teściową?
Moja jest kochana, zawsze mogę na nią liczyć a i często do nas przyjeżdża.
Mazury...wiesz nigdy tam nie byłam.Mieszkasz blisko jezior ?)
Podwójna mama- trzymam kciuki żeby szykowało się to na co liczysz :****
Wróciłam wykończona z pracy...staram się nie dźwigać za dużo żeby wiadomo jak się nie skończyło ale mimo wszystko wiem że nie ominie mnie to w kolejnych dniach. Nie chciałam bym pójść na L4...bo będą domysły pewnie.( W czasie całego zatrudnienia byłam tylko raz na zwolnieniu lekarskim)
Poza tym wiem że nie powinna igrać i najważniejsze dla mnie dziecko...
Brak mi słów na moje żale
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2017, 21:08
-
Pysia ja teściową mam super ! Szczerze to więcej mi po aga i częściej się z nią widzę niż z moją mamą...moi rodzice niby nie są tacy źli ale nie są tacy rodzinni i mają przekonanie ze skoro jestem już dorosła to nie potrzeba mi pomóc ani żadna opieka...jeszcze mama to tam by z chęcią to robiła ale ojciec już nie dla niego matka musi siedzieć w domu żeby mu gotować o dbać o ich ogród i to jest dla nich najważniejsze...No i mieszkają 30km ode mnie a teście 10km ale mają gospodarkę więc to bardziej ja do nich jeżdżę niż oni do mnie. Ale dużo nam pomogli czy finansowo, czy w opiece nad dziećmi itd. O w ogóle u nich jest tak rodzinnie jak ktoś ma urodziny to zawsze się zjeżdżają np jak ja mam to też przyjeżdżają z szampanem i prezentami tego dnia co są urodziny. No tak jest w ogóle inaczej na prawdę teście trafili mi się super no i też super swoje dzieci wychowali
Oj uważaj tam w tej pracy...
Mamabyc trzymam kciuki żeby sies ułożyło wszystko
-
nick nieaktualnyHilary, to cieszę się, że masz takich Tesciow,to dar i rzadkość ☺.
Pysia jak bylas raz na l4 to i pojdziesz drugi raz jak trzeba,dzwigac nie powinnas.
Dziewczyny co mialy zabieg kiedys,jak dlugo trzeba wstrzymac ze wspilzyciem?, u mnie 2 tyg.od zabiegu i juz nie mam krwawien ,czyje sie dobrze i tak rozmyslam jak dlugo mam sie meczyc ze wstrzemiezliwoscia ?? -
nick nieaktualnyJusti pamietam jak dzis jak po pierwszym zabiegu wlasnie po 2 tyg. Juz wspolzylismy. Oboje tego potrzebowalismy w calej tej trudnej sytuacji i pamietam jak gina w szpitalu pytalam to sam mowol ze jak nie bede juz krwawic i bede sie czula ze jestem gotowa to nie ma nic przeciw temu.
-
Justi77 wrote:Hilary, to cieszę się, że masz takich Tesciow,to dar i rzadkość ☺.
Pysia jak bylas raz na l4 to i pojdziesz drugi raz jak trzeba,dzwigac nie powinnas.
Dziewczyny co mialy zabieg kiedys,jak dlugo trzeba wstrzymac ze wspilzyciem?, u mnie 2 tyg.od zabiegu i juz nie mam krwawien ,czyje sie dobrze i tak rozmyslam jak dlugo mam sie meczyc ze wstrzemiezliwoscia ??
Ja odczekałam tydzień od zakończenia plamienia. Nie czekałam do @. Wszystko jest w porządku. -
Pysia a to niedaleko od mojego bo moj w Magdeburgu. Jestem jedynaczka woec wiadomo...
Podwójna 3mam kciuki
Moja teściowa to tylko widzi jedn a córkę i jej rodzinę. A meza mojego i jego siostrę tylko jak cos chce. My nie mamy co na nia liczyc
💗5 💗
-
Witam Was:*
mamabyc3- na spokojnie sobie wszystko poukładaj-dokładnie.
Jak się czujesz w gole w tej ciąży?
Hilary- To masz Skarb teściową. Patrz rzadko kto kiedy je chwali, atu proszę moja i Twoja są tego godne:)
Wiesz co, moi ridzice podobnie jak tWoi myślą. A właściwie tata uważa ze jak ktoś ma już te 16 lat to jest dorosły. NIe pamiętam kiedy z nim rozmawiałam tak normalnie czy na poważny temat...Czasami czuję że go w gole nie znam i nie interesuje.
Justi77- zobaczę jak będę się jutro czuła. Jeśli jak dziś (z mdłościami i zawrotami) pojde do rodzinnej i poproszę o kilka dni wolnego.
Enii- przejezdzanmy przez Magdeburg:) Rodzice pewnie licza na Ciebie. Ale czy w gole rozmawialiście na te tematy? Jak z ich zdrowiem?
pozdrawiam:*
-
Hej! Mamabyc mam nadzieję że wszystko się u Was ułoży!!! Podwójna trzymam kciuki za "wpadkę" Justi tabsy wysłane!!!!
U mnie Fasola zaczęła trochę dokuczać Mamusi nie mogę nawet powąchać mojej ukochanej kawy, a jak tylko poczuję głód to zaraz mnie mdli..... chodzę więc wszędzie z dodatkową kanapką! no i na słodkie nie mam w ogóle ochoty, raczej konkrety bym jadła, schabowego na przykład z ziemniaczkami zjadłabym teraz z przyjemnością mimo że dopiero co śniadanie skończyłam..... jak tak dalej pójdzie to będę się niedługo toczyć.....Justi77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Aria,modlę się z Wami za Waszą córeczkę..
Simon dziękuję pięknie !!! , Simon czy zawsze przy clo jest potrezbny zastrzyk na pęknięcie?
Taka chęć na konkrety to może chłopak?
Mam dzisiaj wisielczy humor...czekam na kasę z Polisy życie i się denerwuję ile to ma jeszcze trwać, jesteśmy wszyscy ubezpieczeni i agent mówił,że wypłaty szybkie a tu cisza.... -
nick nieaktualnyHej kobietki
Aria o 10 myslalam o Tobie.................
Mamabyc mam nadzieje ze z kazdym dniem bedzie lepiej. Duzo slonca dla Ciebie przesylam i jak Ci to pomaga to zal sie nam ile trzeba.
Pysia ile cykli staraliscie sie o ta 3 ciaze?
Z dzwiganiem to jest tak ze jak nigdy nie mialam problemow w poprzednich ciazach to nie powinno sie nic stac. U mnie w kazdej ciazy wzielam np. torbe z zakupami i od razu krwotok takze ja mam zakaz dzwigania od poczatku.
Hilary i Pysia super ze takich macie tesciow to moj maz moze tak powiedziec o moich rodzicach kochaja sie bardzo. Ze swoimi rodzicami nigdy nie mial wiezi a z moimi rodzicami bardzo. I to jest fajne ze jak rodzice moi przyjezdzaja do nas to jest ogromna radosc a nie smutek ze trzeba bedzie sie z nimi meczyc he he
Simon i super ze takie objawy sa mnie tez zawsze w ciazy do konkretnych rzeczy ciagnelo ha ha
Justi to jakis ciulowy ten ubezpieczyciel
Do mnie dzisiaj przyszla paczka z polskiej apteki i testy polskie i sobie siknelam na jeden ale co tam moglam zobaczyc 7dpo ha ha ha -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aria, byłam z Tobą w modlitwie:* cieszę że jakaś ulgę odczulas...Jeśli będziesz kiedyś chciała o tym porozmawiać służę ramieniem swoim.
Justi- nie znoszę załatwiania wszelkich formalności zawsze to okropnie przeżywam...a potem i tak przeważnie a to czegoś brakuje albo dany pracownik ma wtedy urlop )) Główka do góry:* pewnie na dniach wszystko wyjaśni się.
Podwójna mama- to byl 3 cykl i oby do końca szczęśliwy ))
U mnie zaś szyjka za szybko się skracała.w drugiej ciąży musiałam się bardzo oszczędzać i wychodzić z domu za jedynie duża potrzebą.4 piętro bez windy.
Takie paczuszki cieszą w której aptece zamawiasz?
Ja zamówiłam coś na eBay wczoraj a dziś już było:)))
Kupiłam test ciążowy ten taki elektroniczny co reklamują w tv.
Pokazał coś takiego: Pregnant 2-3.
Wg objaśnień to 4-5 tydzień także zgadzaloby się.
A i banki dzieciom takie fajne z pistoletu że światełkami:))
Poczekam na męża i im damy ) będzie radocha.
Co do tego prawnika,mąż powiedział żebym zapłaciła za odpowiedź to będziemy spokojniejsi. Kochany coś tam sobie odkładał w razie potrzeby.
Teraz czekam na odpowiedź.
Buziaki dla Was:***PodwojnaMama lubi tę wiadomość
-
Justi ja miałam zastrzyk podany w pierwszym cyklu z clo, w drugim nie poszłam ani na monitoring ani na zastrzyk i się udało Dużo jest dziewczyn, które przy clo w ogóle nie dostają zastrzyku więc nic się nie martw!!!! kiedy byś zaczęła brać?
Justi77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny