Starania o trzeciego/czwartego malucha
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie wiem już co o tym myśleć...2 dni temu jak robiłam to prawie była kreska taka sama, może dzisiaj lekko ciemniejsza. Możecie wy porównać ?
Nie wiem może miało znaczenie to że 2 dni temu miałam test z apteki a dzisiaj ten z allegro...
Dziwne, że 1 dzień po terminie @ ta kreska jest dalej taka bladaWiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2017, 08:35
-
Hilary jest krecha. Juz nie molestuj tych testow
Spokojnie! Rozne testy różna maja czulosc, wiec moga mocniejsze nie wychodzić.
Wdech - wydech!
U mnie przed owulacja. Nowy mam termometr w tym cyklu i cholery dostaje, bo mega niskie temperatury wyznacza... oby chociaz prawidlowe!Jaspis, Hilary lubią tę wiadomość
syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
nick nieaktualny
-
U mnie przed owulacja. Nowy mam termometr w tym cyklu i cholery dostaje, bo mega niskie temperatury wyznacza... oby chociaz prawidlowe![/QUOTE]
Ja tempki nie mierze ani testów owu,a szyjka dla mnie to czarna magia.My do staranek podchodzimy na luzie za każdym razem tak było.Pierwsza ustrzelona nawet nie wiem kiedy;-),druga w pierwszym cyklu,a najmłodsza w czwartym bo próbowaliśmy ustrzelić chłopca i był monitoring,testy owu i córcia jak ta lala.Im bardziej kombinowaliśmy tym dłużej ciąży nie było.Więc luz kochane,dzidzia ma być to będzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2017, 09:30
Jaspis lubi tę wiadomość
-
Dobra może za bardzo panikuje Na plus jest to że jak robiłam pierwszy test to za bardzo na zdjeciu tej kreski nie było widać a teraz widać No i tak jakby czuje że piersi robią mi się pełniejsze a wczoraj miałam mega zgagę (a mam ją bardzo bardzo rzadko) ale może sobie wkręcam objawy hehe
Wychodzi na to że owulka chyba była dużo później niż mi się wydawało i tak dopiero pomału rośnie
Jaspis oba te ostatnie były czułości 25. Ale ten z apteki był płytkowy, trochę większy i wkropywało się 3 krople a ten dzisiejszy był chyba za 2 zł, mniejszy i 2 krople wkropić musiałam no więc nie wiem może dlatego...
ana79 no to na luzie tak jak u nas przy dwójce temperatury nigdy nie mierzylam, na sluz troche patrzylam ale w koncu nie wiem czy dobrze rozpoznałam i sie udało w kazdym przypadku za 1 cyklem...
-
Skoro tak mówicie to dzięki ale powtórzę test w poniedziałek albo we wtorek i wtedy zapisze se do lekarza. Wiem że nie ma co się spieszyć bo jeszcze serduszka można nie widzieć.
I wiruski łapcie *************************** przecież nie mogę być tutaj sama w ciąży:p a już w ogóle za dwa trzy cykle wszystkim musi się udać!
-
nick nieaktualny
-
W weekend to za bardzo nie będę miała czasu ale w poniedziałek się wybiorę do Rosmana:)
Basik ja w pracy siedzę bo sobie dorabiam w weekendy...dzisiaj do 21 nie wiem jak ją wysiedzę:p ale to przedostatni weekend bo potem mąż już w weekendy będzie pracował więc ja z dziećmi zostanę. Zazdroszczę kaski i spacerku
-
Hej,
tak nieśmiało tu zaglądam. Czy są tu jakieś 40tki . Czy to nie za późno na jeszcze jednego okruszka ? U nas jest trójka - 13 lat syn, 11 córa i trzecia córa 6 miesięcy. W tym roku stuknęła mi 40tka a ... marzy mi się jeszcze teraz jedno do pary... Wariatka ze mnie?
Edit - test powyżej to piękna krecha. GratulacjeWiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2017, 15:42
aria40 lubi tę wiadomość
-
MamaTuska - chyba nie do nas pytanie,czy za pozno na pewno Ty i maz/partner musicie chcieć i w razie czego opinia lekarza. Sadze, ze to nie za poznosyn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
No ja akurat nie mam co się wypowiadać bo jestem tutaj najmłodsza:p ale przecież teraz niektórzy w tym wieku decydują się na pierwsze dziecko a nie któreś z kolei :p Jeśli chcesz mieć więcej dzieci no to teraz bo potem może być za późno więc decyzja należy do Cb i męża
-
MmaTuska - to nic, tylko robic skoro czujecie, ze jeszcze jedno by sie przydalo, to czemu nie i jesli sie uda, znaczy, ze tak mialo byc
Jaspis lubi tę wiadomość
syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'.