Starania o trzeciego/czwartego malucha
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHilary fajne ciuszki a na wesele ta ostatnia baaaaardzo mi sie podoba i ja bym ja zalozyla;)
A wiesz moze Ty sie brzydka czujesz w ciazy bo ogolnie jestes szczupla i wiadomo nie przyzwyczajona jestes do tego ze jestes wieksza a ja to mam co dzwigac na co dzien a brzuch ciazowy uroku dodajeHilary lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPolozylam sie bo dzisiaj nawet nie siadlam. Ciagle cos robie i nawet z tel. Na stojaco na forum pisze a maz juz tak krzyczy ze sie nic nie stanie jak pobedzie w domu balagan ale ja nie potrafie tak nosz kurcze. Ale obiecalam mu ze poleze z 2 godz.
-
Hilary możemy Ci tylko pozazdrościć, że tak ślicznie wyglądasz, chciałabym mieć taką figuę, pięknie wyglądasz naprawdę.
Podwójna Mama szoruj się położyć , oszalałaś!!!!!
Nie masz się przemęczaćHilary, PodwojnaMama lubią tę wiadomość
-
Podwojna po pierwsze kreska pieknie ciemnieje..po drugie oszczedzaj sie kobito.
Nie narazie nosze swoje ciuchy...bo tylko beben wiekszy a takie luzniejsze
Hilary alezes nam tu rewie pokazala pieknie wygladasz..
Co do duzych dzieci no moja Madziulu to tez juz nastolatka ma 11 i pol roku Zuza skonczy 9 w grudniu.Hilary, PodwojnaMama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witajcie nowe dziewczyny
Hehe dzięki dziewczyny za komplementy
PodwojnaMama tak właśnie też najbardziej tą sukienkę obstawiam tylko właśnie wyprasować :p Może i tak jest jak mówisz...w ogóle teraz wolę chodzić w takich bluzach obcisłych że właśnie brzuszek widać bo jak nakładamy coś luznego to taki klocek się że mnie robi :pjustyna14 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
BlackPearl wrote:justyna14
Patrzę, że szybko zaszłaś w drugą ciążę po pół roku tak?BlackPearl, PodwojnaMama lubią tę wiadomość
-
Hilary ta ostatni chyba najlepsza faktycznie ..
ja już też zdążyłam spodnie ciążowe zakupić bo tylko w jedne wchodzę ale już i tak zaczynają cisnąć.. teraz rozglądam się za używanymi porównując wymiary bo ceny masakra nowych ech..a ze dwie pary by pasowało mieć... bluzki też już się wykruszają powoli w które się mieszczę ..a takie z długim rękawem jak zrobi się zimno to już w ogóle 2-3 na krzyż ech
PodwójnaMama pięknie ściemniała krecha - musi być dobrze tym razem.. mi dwie takie same wyszły dopiero bodajże tydzień po planowanej @6 c.s
-
nick nieaktualnyDziewczyny jak to jest u Was? Bo jak ja mówię o 3 dziecku, to każdy buzię ze zdziwienia otwiera...
W rodzinie i znajomi mają raczej max 2 dzieci i mówią, że jest strasznie ciężko... a z 3 to już masakra... Wiadomo są ciężkie chwile, ale 2 dzieci to ile szczęścia a 3 jeszcze więcej he he
Ale szczerze trochę mam stracha przed 3 dzieckiem, nie mam ani teściowej ani mamy do pomocy, radzimy sobie jakoś sami z mężem
Dodajcie mi dziewczyny trochę odwagi -
nick nieaktualny