Starania o trzeciego/czwartego malucha
-
WIADOMOŚĆ
-
Aaa przyszły moje ciuchy:D i są super! Tylko że...Te dwie sukienki co zamówiłam tak trochę z myślą na wesele (bo z mężem ustaliliśmy że pójdziemy na te 30 września bo to rodzina a na te tydzień później do znajomych już nie i najwyżej szybciej wrócimy jak będę źle się czuła) to wyszło że te sukienki na teraz są ok szczególnie ta rozkloszowana ale podejrzewam że za miesiąc już brzuch mi się nie zmieści w ogóle to będzie 35tc to chyba tylko w worek sie zamieszczę
-
nick nieaktualnyHilary no to ciesze sie ze ciuchy super a moze warto jedna z nich wymienic na wieksza na to wesele? Tak bys kasy na inna nie tracila
Nie wiem czy pamietacie jak Wam pisalam kiedys ze sasiadka moja urodzila w 24tc coreczke i malutka juz 5 miesiac lezy w szpitalu ale wlasnie filmik dostalam i lada chwila juz wroci do domku ale mnie ciesza takie wiadomosci ze taki wczesniaczek odratowany jest.
Zbieram sie do przedszkola. -
Pysia89 wrote:Karolinams hihi też tak wcześnie wstaje codziennie, mam tyle energii ze nie poznaje siebie.
Jak się czujesz w tej ciąży?
Buziaki dla Was:***
Podwójna Mama jeśli ci pomaga robienie testów to nie widzę w tym nic złego, rób do woli ile ci pasuje. Zdrowie psychiczne jest równie ważne jak zdrowie fizyczne, dokładnie takie słowa usłyszałam od mojej pani psycholog. Tak samo jest z porodem, jeśli kobieta już przeżyła jakieś dla niej traumatyczne przeżycie, to trzeba robić wszystko , żeby tego uniknąć. i takim rozwiązaniem jest np cc.
Co to za koktajl czarny?
Super, że malutka tak się wzięła i walczyła o życie cudowna wiadomość
Hilary no właśnie spróbuj wymienić na większą kieckę,
ja też idę na wesele 16 września jeszcze nie wiem co ubiorę ale zakładam, że pare dni przed weselem wybiorę się na zakupy i tyle. U mnie to będzie dopiero 20 tydzień więc luzik coś sobie znajdę
PodwójPodwojnaMama lubi tę wiadomość
-
Pochwalę się tylko pozniej bo Werka jeszcze śpi w naszej sypialni a tam mam lustro takie długie żeby obie zdjęcie robić.
Simon w takiej wcześniej ciąży to i ja bym z chęcią poszła ale teraz to już co raz gorzej a co dopiero w 35 tc
Podwójna na wymianę nie ma szans za bardzo bo te sukienki były z wyprzedaży i tylko takie małe rozmiary zostały, są na prawdę fajne więc na pewno się przydadzą jak już urodze szczególnie że za rok mamy aż 3 wesela...ale w 35tc no worek mi zostało kupić może się wcisnę :o
Ooo super są takie wieści. Moja siostra urodziła pierwszego syna w 32 tc i miesiąc leżał w inkubatorów i wszystko z nim było ok a drugiego w 30 tc i też miesiąc ale z nim gorzej bo ma niedosluch taki ze operacja koc nie da i nosi aparaty. Ale chodzą z ni do logopedyczne i młody wszystko mówi normalnie i się dobrze rozwija a ma już 5 lat i właśnie mój mąż jest jego chrzesnym i to jego urodziny robimy w tą sobotę te strażackie:)
-
Z kasą to w sumie nie problem bo nawet mąż mówił żebym sobie coś kupiła ma wesele ale chodzi o to że mi się wydaje że w nic się nie zamieszczę...i w ogóle wszystkie tam będą kie wystrojone a ja taki wieloryb...akurat pod względem piękności to ja się nic atrakcyjna nie czuje w ciąży i mnie to dobija
Mam jeszcze dwie takie długie suknie w których na pewno się zmieszczę one są takie długie proste ale materiał taki ze się zmieści brzuszek...jak będę robić zdjęcia w tamtych to i w te się W pakuje
-
karolinams wrote:No moj najstarszy jak twoj najmlodszy, więc masz duze dzieci juz. Jak migrena przeszła?
Przeszła na szczęscie. Wczoraj jeszcze cos tak pobolewala ale wzielam tabletke.
Podwojna Wow pieknie ciemnieje
U mnie testowanie z ciekawosci czy ovu bedzie (chociaz wiem ze tylko monitoring powie prawde ). Bladzioch jest lecz wedł. kalendarza to dopiero za dwa dni. Zobacze czy moja teoria sie sprawdzi że gdy nie ma M to nic...
Jak ja Wam zazdroszcze
Wczoraj mi przyszło wezwanie ze skarbówki za Pit z 2015 r Jakbym z ulgi nie skorzystała to spokój a że razem rozliczalismy sie to pomimo ze podatki M płacił w De to i tak w Pl musimy cos doplacic
💗5 💗
-
nick nieaktualnyKarolcia jak ja uwielbiam takie slodkie malutkie ciuszki no cudowne i nie moge sie doczekac jak skoncze 1 trymestr i tez bede juz kupowac i ciesze sie w sumie ze wszystko co mialam dla dla maluszka bo kupowanie tych slodkich rzeczy to sama przyjemnosc
A koktajl to u nas w takim sklepie kupuje co w Pl go nie ma, wiec nie polece Ci go
Hilary to jak maz namawia na jeszcze jedna suknie to super, tylko sie cieszyc a nie wiem czemu czujesz sie nie atrakcyjna w ciazy jak szczuplutka jestes. Ja mimo ze gruba to w ciazy zawsze pieknie sie czuje lubie ten stan.
Enii mam nadzieje ze nie szarpnie Was duzo po kieszeni
Tak bym chciala zebysmy wszystkie na watku byly zaciazone. Zebysmy wszystkie mogly sie cieszyc tym stanem i przykro mi ze jeszcze musicie czekac ❤ -
Podwójna sama nie wiem czemu ale zawsze tak mam w ciąży że tak się czuje...
Zrobiłam zdjęcia więc uwaga będzie spam. Ciężko mi się wstawia tu na forum więc zrobiłam jak kilka zdjęć w jednej sukience to powklejałam w jedno zdjęcie
A z nową suknia to kurde jak kupie większy rozmiar to mi się wydaje że nie będzie dobrze bo tylko mam brzuch duży a tak to po staremu więc myślę że w biuście może mi wisieć. Chyba pójdę w takiej długiej różowej albo beżowej zaraz wam pokaże