Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o trzeciego/czwartego malucha
Odpowiedz

Starania o trzeciego/czwartego malucha

Oceń ten wątek:
  • simon86 Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2017, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podwójna piękny ten Twój test :-) teraz musi być wszystko dobrze :-)
    A ja mam wizytę 8.09 i już mi się czas tak strasznie dłuuuuży!!!!!

PodwojnaMama lubi tę wiadomość

• Hilary Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2017, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaa przyszły moje ciuchy:D i są super! Tylko że...Te dwie sukienki co zamówiłam tak trochę z myślą na wesele (bo z mężem ustaliliśmy że pójdziemy na te 30 września bo to rodzina a na te tydzień później do znajomych już nie i najwyżej szybciej wrócimy jak będę źle się czuła) to wyszło że te sukienki na teraz są ok szczególnie ta rozkloszowana ale podejrzewam że za miesiąc już brzuch mi się nie zmieści :O w ogóle to będzie 35tc to chyba tylko w worek sie zamieszczę:(

klz9p07wk3z5zdsc.png
    klz9krhmmzw6dq0d.png
    qb3ckqi19gcnrf68.png
  • Hilary Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2017, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sorki trzy sukienki jedna mi wpadła za kanapę hahaha dopiero teraz zobaczyłam ale w tą jedną zielona nawet się nie zapnę przez brzuszek...

klz9p07wk3z5zdsc.png
    klz9krhmmzw6dq0d.png
    qb3ckqi19gcnrf68.png
  • simon86 Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2017, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Och jak ja bym sobie poszła teraz na wesele!!! a najbliższe mam w maju więc też nie wiem jak to będzie, miesiąc po porodzie.... będę musiała kupić jakąś nową kieckę :-)

• simon86 Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2017, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hilary koniecznie pochwal się sukienkami!!!!!

PodwojnaMama, Hilary lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2017, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hilary no to ciesze sie ze ciuchy super a moze warto jedna z nich wymienic na wieksza na to wesele? Tak bys kasy na inna nie tracila ;)

Nie wiem czy pamietacie jak Wam pisalam kiedys ze sasiadka moja urodzila w 24tc coreczke i malutka juz 5 miesiac lezy w szpitalu ale wlasnie filmik dostalam i lada chwila juz wroci do domku :) ale mnie ciesza takie wiadomosci ze taki wczesniaczek odratowany jest.

Zbieram sie do przedszkola.

• karolinams Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2017, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pysia89 wrote:
    Karolinams hihi też tak wcześnie wstaje codziennie, mam tyle energii ze nie poznaje siebie.
    Jak się czujesz w tej ciąży?

Buziaki dla Was:***
    Czuję się rewelacyjnie, dziś upiekłam bułeczki, byłam z dziećmi na zakupach do szkoły i nie mogłam się oprzeć zakupom dla maluszka wiec poszalałam i troszkę już mam , jaka chodzę podekscytowana, teraz kończę obiadek bo zaraz mężuś będzie :)

Podwójna Mama jeśli ci pomaga robienie testów to nie widzę w tym nic złego, rób do woli ile ci pasuje. Zdrowie psychiczne jest równie ważne jak zdrowie fizyczne, dokładnie takie słowa usłyszałam od mojej pani psycholog. Tak samo jest z porodem, jeśli kobieta już przeżyła jakieś dla niej traumatyczne przeżycie, to trzeba robić wszystko , żeby tego uniknąć. :) i takim rozwiązaniem jest np cc.
    Co to za koktajl czarny?
    Super, że malutka tak się wzięła i walczyła o życie cudowna wiadomość

Hilary no właśnie spróbuj wymienić na większą kieckę,
    ja też idę na wesele 16 września jeszcze nie wiem co ubiorę ale zakładam, że pare dni przed weselem wybiorę się na zakupy i tyle. U mnie to będzie dopiero 20 tydzień więc luzik coś sobie znajdę :)

Podwój

PodwojnaMama lubi tę wiadomość

7u229n73melmp7nq.png

ojxezbmh697s0anz.png

Syn 13 lat,
    Syn 9 lat
  • Hilary Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2017, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pochwalę się tylko pozniej bo Werka jeszcze śpi w naszej sypialni a tam mam lustro takie długie żeby obie zdjęcie robić.
    Simon w takiej wcześniej ciąży to i ja bym z chęcią poszła ale teraz to już co raz gorzej a co dopiero w 35 tc :/

Podwójna na wymianę nie ma szans za bardzo bo te sukienki były z wyprzedaży i tylko takie małe rozmiary zostały, są na prawdę fajne więc na pewno się przydadzą jak już urodze szczególnie że za rok mamy aż 3 wesela...ale w 35tc no worek mi zostało kupić może się wcisnę :o
    Ooo super są takie wieści. Moja siostra urodziła pierwszego syna w 32 tc i miesiąc leżał w inkubatorów i wszystko z nim było ok a drugiego w 30 tc i też miesiąc ale z nim gorzej bo ma niedosluch taki ze operacja koc nie da i nosi aparaty. Ale chodzą z ni do logopedyczne i młody wszystko mówi normalnie i się dobrze rozwija a ma już 5 lat i właśnie mój mąż jest jego chrzesnym i to jego urodziny robimy w tą sobotę te strażackie:)

klz9p07wk3z5zdsc.png
    klz9krhmmzw6dq0d.png
    qb3ckqi19gcnrf68.png
  • Hilary Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2017, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z kasą to w sumie nie problem bo nawet mąż mówił żebym sobie coś kupiła ma wesele ale chodzi o to że mi się wydaje że w nic się nie zamieszczę...i w ogóle wszystkie tam będą kie wystrojone a ja taki wieloryb...akurat pod względem piękności to ja się nic atrakcyjna nie czuje w ciąży i mnie to dobija :/
    Mam jeszcze dwie takie długie suknie w których na pewno się zmieszczę one są takie długie proste ale materiał taki ze się zmieści brzuszek...jak będę robić zdjęcia w tamtych to i w te się W pakuje

klz9p07wk3z5zdsc.png
    klz9krhmmzw6dq0d.png
    qb3ckqi19gcnrf68.png
  • Enii Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2017, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karolinams wrote:
    No moj najstarszy jak twoj najmlodszy, więc masz duze dzieci juz. Jak migrena przeszła?

Przeszła na szczęscie. Wczoraj jeszcze cos tak pobolewala ale wzielam tabletke.

Podwojna Wow pieknie ciemnieje <3

U mnie testowanie z ciekawosci czy ovu bedzie (chociaz wiem ze tylko monitoring powie prawde ). Bladzioch jest lecz wedł. kalendarza to dopiero za dwa dni. Zobacze czy moja teoria sie sprawdzi że gdy nie ma M to nic...

Jak ja Wam zazdroszcze <3

Wczoraj mi przyszło wezwanie ze skarbówki za Pit z 2015 r Jakbym z ulgi nie skorzystała to spokój a że razem rozliczalismy sie to pomimo ze podatki M płacił w De to i tak w Pl musimy cos doplacic

💗5 💗
    km5shdge5oahi2o2.png
  • karolinams Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2017, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    <a href=https://zapodaj.net/eb2392ffc5076.jpg.html>ciuszki.jpg</a>

7u229n73melmp7nq.png

ojxezbmh697s0anz.png

Syn 13 lat,
    Syn 9 lat
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2017, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia jak ja uwielbiam takie slodkie malutkie ciuszki :) no cudowne i nie moge sie doczekac jak skoncze 1 trymestr i tez bede juz kupowac :) i ciesze sie w sumie ze wszystko co mialam dla dla maluszka bo kupowanie tych slodkich rzeczy to sama przyjemnosc :)

A koktajl to u nas w takim sklepie kupuje co w Pl go nie ma, wiec nie polece Ci go ;)

Hilary to jak maz namawia na jeszcze jedna suknie to super, tylko sie cieszyc ;) a nie wiem czemu czujesz sie nie atrakcyjna w ciazy jak szczuplutka jestes. Ja mimo ze gruba to w ciazy zawsze pieknie sie czuje :) lubie ten stan.

Enii mam nadzieje ze nie szarpnie Was duzo po kieszeni :/

Tak bym chciala zebysmy wszystkie na watku byly zaciazone. Zebysmy wszystkie mogly sie cieszyc tym stanem i przykro mi ze jeszcze musicie czekac ❤

• Hilary Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2017, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podwójna sama nie wiem czemu ale zawsze tak mam w ciąży że tak się czuje...
    Zrobiłam zdjęcia więc uwaga będzie spam. Ciężko mi się wstawia tu na forum więc zrobiłam jak kilka zdjęć w jednej sukience to powklejałam w jedno zdjęcie

A z nową suknia to kurde jak kupie większy rozmiar to mi się wydaje że nie będzie dobrze bo tylko mam brzuch duży a tak to po staremu więc myślę że w biuście może mi wisieć. Chyba pójdę w takiej długiej różowej albo beżowej zaraz wam pokaże

klz9p07wk3z5zdsc.png
    klz9krhmmzw6dq0d.png
    qb3ckqi19gcnrf68.png
  • Hilary Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2017, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podwójna ja też bym bardzo chciała żeby wszystkie zaciazyly szczególnie że zakładałem ten wątek z taką myślą i dalej w to wierzę i trzymam kciuki

klz9p07wk3z5zdsc.png
    klz9krhmmzw6dq0d.png
    qb3ckqi19gcnrf68.png
  • Hilary Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2017, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/10d59debbaf2.jpg[/url

Pierwsza koszula ma rękaw 3/4 i specjalne zapięcie że można rękawy podkaszać na krótko i zapiąć

klz9p07wk3z5zdsc.png
    klz9krhmmzw6dq0d.png
    qb3ckqi19gcnrf68.png
  • karolinams Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2017, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podwojna mama oj tak zakupy to normalnie sama radocha, też się cieszę że nic nie mam i mmusze wszystko kupić :)
    Coraz mniej nie zaciazonych dziewczyn , więc niedlugo wszystkie będziemy :)

7u229n73melmp7nq.png

ojxezbmh697s0anz.png

Syn 13 lat,
    Syn 9 lat
  • Hilary Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2017, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    url=https://naforum.zapodaj.net/06ad79c2e177.jpg.html]https://naforum.zapodaj.net/thumbs/06ad79c2e177.jpg[/url]
    To druga na długi rękaw wiadomo teraz mam rzuca to tak wystaje śmiesznie:p

klz9p07wk3z5zdsc.png
    klz9krhmmzw6dq0d.png
    qb3ckqi19gcnrf68.png
  • Hilary Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2017, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i trzeba je wyprasować tak samo tą sukienkę ale ona też tu dziwnie wygląda bo jest nie zacięta z tyłu bo nie dałam rady

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2017, 17:37

klz9p07wk3z5zdsc.png
    klz9krhmmzw6dq0d.png
    qb3ckqi19gcnrf68.png
  • Hilary Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2017, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1300ed44b9a7.jpg

klz9p07wk3z5zdsc.png
    klz9krhmmzw6dq0d.png
    qb3ckqi19gcnrf68.png
  • Hilary Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2017, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ta sukienka jak na teraz ok
    url=https://naforum.zapodaj.net/64a7f4c616f5.jpg.html]https://naforum.zapodaj.net/thumbs/64a7f4c616f5.jpg[/url]

klz9p07wk3z5zdsc.png
    klz9krhmmzw6dq0d.png
    qb3ckqi19gcnrf68.png
‹‹ 245 246 247 248 249 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ