Starania o trzeciego/czwartego malucha
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitam serdecznie Was dziewczynki.
Nieśmiało pytam czy przyjmiecie mnie do swojego grona?
Jestem mamą 2 cudownych łobuziaków. Zajmuję się nimi cały czas, aktualnie nie pracuję zawodowo. Cieszę się tym okresem, który mogę spędzić z nimi w domu... bo kiedyś trzeba będzie wrócić do pracy ale to dalsza przyszłość... bo póki co, myślę o 3 szkrabku Nawet mąż, jak byliśmy ostatnio u znajomych co córeczka się im urodziła, wziął ją na ręce i powiedział "zróbmy sobie jeszcze taką".
Córeczka miała rok i 3 miesiące jak zaszłam w drugą ciążę, ale z 3 dzieckiem troszkę dłużej poczekam.
PozdrawiamPysia89 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry Kochane:*
Hilary dużo zdrowia,radości na codzien,zadowolenia z męża i dzieci ))
Namiętnych nocy, pięknego ciała i umysłu i szczęśliwego porodu :****
Szczęśliwa mama witaj )) chyba masz najmniejsze dzieciaczki. Fajnie że chcesz dołączyć:*
Dobrego dnia kobietki:)))Szczęśliwa_Mama, Hilary lubią tę wiadomość
-
Witajcie kochane
Co dzis w planach ?
My do tesciow na obiad i po mlode w koncu jedziemy .
Ostatnio slabo sie czuje i nic mi sie niechce.
W pt bylam u gina.
Powiedzial ze po 25 tyg ciazy wciagnie mnie na liste szpitalna do diagnostyki z powodu nadcisnienia.
A tak wszystko ok.
Szczesliwa witaj w naszych skromnych progach.Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzien doberek
Karola ha ha agentko ale nie ma tego zlego bo przynajmniej sobie porzadki porobilas a dzisiaj baw sie dobrze.
A czujesz juz ruchy maluszka?
Witaj szczesliwa mama
Pysia jak samopoczucie?
Basik fajnie ze sie odezwalas jakies chyba przesilenie przechodzisz co?
A powiedz na czym ta diagnostyka polega?
Ja w kazdej ciazy zawsze u gina mam cisnienie 160/120 ale i jak nie jestem w ciazy to tez. Ale tylko u gina i wiem ze to stres bo co miesiac mialam zakladana maszyne do mierzenia cisnienia ktora mkerzyla cisnienie co 30 min. Przez cala dobe i w domu mam cisnienie dobre. Zastanawiam sie czy i tym razem tak bedzie?
Ja dopiero oczy otworzylam szok bo zawszw o 8 juz sie budzilam ale jak potrzebuje to spie by sile dla fasolki dac
A co dzis w planach to kino. Tort z synem zjemy i czas rodzinny jak zawsze
Milego dzionka ❤Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
Hej
Podwójna mama- oo i jaki film wybraliście?
My dziś robiliśmy grila na działce, ja trochę popielilam chwasty,truskawki obroniłam z mężem i w przyszłym roku będziemy mieć sporo owoców, dosadzilam trochę odnozek i teraz jest jakieś 50 krzaczków )
Poza tym objawów nie mam jakiś strasznych.Czesciej siusiam ale też więcej piję bo pęcherz moczowy często mnie boli więc w nawyk weszło mi picie sporo wody z cytryną.
Piersi trochę wrażliwsze i ten ból głowy dokucza ale... Humor mam dobry ))
Wzięliśmy z działki piękną dynie i mąż właśnie robi nam placuszki z niej...Pyszne ))
Jutro już poniedziałek...i cały tydzień przedszkola,logopedy syna, muzycznej szkoły,karate... i pracy na drugą zmianę mam.Mimo wszystko cieszę się bo intesywny tydzień szybko mija i szybko będzie weekend.
Buziaki Słoneczka śliczne:))) -
nick nieaktualnyU mnie nie moze byc dobrze tak sie cieszylam ze przetrwalam ten najgorszy tydzien az do teraz kiedy poszlam do wc a tam wkladka w doslownie czarnej krwi i to samo jest przy podcieraniu co jest do cholery nie tak? Zalamalam sie. Chcialabym zeby chociaz raz bylo tak jak jest w opisie suwaczka ze moze byc krwawienie i ciaza sie utrzyma. Pozostaje lezenie i czekanie co przyniesie noc i kolejne dni prosze Was o moc kciukow.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPodwójna mama
Daj znać, co powiedział ginekolog. Będę czekać na wiadomość. A masz towarzyszące krwawieniu bóle podbrzusza? Może to krwawienie implantacyjne.
Przed córką miałam poronienie na początku 6 tygodnia, mocny ból podbrzusza i obfite krwawienie
Przy synku miałam plamienie, ale okazało się, że się zagnieżdżał i nie miałam żadnych bóli wtedy.
Na zagnieżdżenie jadłam plasterek ananasa.
Trzymaj się, jestem myślami z Tobą!!!PodwojnaMama lubi tę wiadomość
-
Hej
Nie miałam czasu przez te dwa dni, wczoraj impreza a dzisiaj mieliśmy wypad na basen. Wpadłam tylko poczytać a jutro zdam relacje z imprezy i odpisze co u was tylko chciałem napisać do Podwójnej że mocno trzymam kciuki żeby się okazało że wszystko ok, pomodle się za was groszek musi być silny !PodwojnaMama, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPoki co nie zapowiada sie zebym usnela. Od po 21 na wkladce i papierze czysto. Poki co byla to jednorazowa akcja ale lewy jajnik tak mi nawala ze nospa nic nie pomaga. Boje sie normalnie oddychac zeby nic ze mnie nie lecialo
Dam znac po wizycie i jeszcze rano napisze jak sie sytuacja ma❤ -
nick nieaktualnyMambyc no tak to nie byla zywa krew tylko wlasnie stara. Do teraz jest czysto.
Moj syn mam dzisiaj urodzinki i modle sie bysmy mogli z radoscia przezyc ten dzien.
Jak tylko wroce do domu to odezwe sie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2017, 06:48
-
nick nieaktualnySimon moze byc za wczesnie.
Podwojna ,dopoki nie ma żywo czerwonej krwi jest dobrze. Proszę nie martwic się na zapas. Postaraj się lezec i mam pytanie masz progesteron do aplikacji w pochwie typu luteina? W duzych dawkach 3x2 tabletki, z Marysia mialam takie plamienia przez 2 miesiace lezalam plackiem i bylo ok.
Pamietaj to stara krew,nie spinaj i nie boj się ! -
Simon kilka dni za wcześnie.Ja umówiłam się do gina w Pl na to badanie jak będę w 11 +2 dni i mówił że mogłoby być jeszcze kilka dni później,ale niestety to i tak będzie już wtedy nasz ostatni dzień urlopu z możliwością wizyty.
To jeszcze szmat czasu do tego października... chętnie bym przyspieszyła czas w takich momentach.
Podwójna mama- jestem z Tobą w modlitwie, jestem dobrej myśli:*