Starania o trzeciego/czwartego malucha
-
WIADOMOŚĆ
-
a dzisiaj doszly paczki co wczesniej zamowilam
Dla synka dresik i taka bluzke z Aut z takim obrazkiem cekinowym ze jest jeden obrazek i sie przeklada i wychodzi drugi
Dla synka jeszcze magiczna plastelina i dla córki lalka (kupilam taka nie placzaca ale je i robi siku i mozna ją kąpać, zmieniać ubrania) M dzisiaj do 17 więc fajnie, ale dzisiaj nic nie robimy tylko odpoczywamy w domuJusti77, PodwojnaMama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHilary
To teraz mam kompleksy he he moje imprezy urodzinowe to pikuś przy Twoich
Podziwiam, że masz na to wszystko siły, całe dnie na nogach... tyle atrakcji w tak krótkim czasie. Wow
Dziewczyny niedługo właśnie będą urodzinki moich łobuziaków. Córeczka skończy 3 latka, synuś roczek. Jakie macie pomysły na prezenty dla nich? Córka ma np już klocki, lalki, wóze, dostanie ciastolinę od mojej siostry i grę jakąś od Chrzestnej....Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2017, 09:13
Hilary lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzien doberek
Aria dziekuje ❤ jak urlop? A testowalas juz?
Wczoraj znowu aktualizacja strony i wejsc sie nie dalo ale ciesze sie ze juz jest ok
Przyjde z przedszkola to obwjrze zdjecia Hilary i poczytam o imprezce
U nas urodziny syna bardzo udane i mialam lezec ale tez na nich bylam a pozniej sie balam bo mnie brzuch bolal ale po powrocie caly wieczor lezalam a maz wszystkim sie zajal.
No i w ogole mam zmienione leki rozkurczowe z No Spy na Buscopan i dopiero teraz czuje ulge. No spa na mnie nie dzialala.
Dobra do pozniej kochane -
nick nieaktualnyHilary pięknie!!!,napracowalas się ,efekt mega super!.
Aria jak wskacje?,co u Ciebie słychać?
Podwojna, dobrze,ze po buscopanie lepiej,jak się się teraz czujesz?Pisałaś o odzywianiu i wplywie na plodnosc,mysle o zmianach tez w tej kwestii ,ale ja jestem taka mięsna,ze autentycznie obawiam się czy dam radę nie jesc miesa,jak to bylo u Ciebie z tym przystosowaniem sie do zycia bez miecha?
Wiadomosc Ci wczoraj wyslalam ,popatrz proszę.
Milego dnia Dziewczyny☺Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2017, 09:20
Hilary lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJusti kochana wczoraj patrzylam na poczte ale nic nie bylo tylko zaproszenie do przyjaciol i chyba dopiero jak je zaakceptowalam to mi je wyslalas no ale strona nie dzialala. Za chwilke zobacze
Kochana ja bylam strasznym miesozerca a moj maz to juz w ogole ale przez ten okres zimowy mielismy juz dosc miesa i zycia beh energii i musze powiedziec ze to juz mije ktores z kolei bylo podejscie ale wracalam do miesa bo maz jadl mieso a teraz rzucilismy oboje. Od razu i ani razu mi go nie brakuje. Podstawa to gotowac smacznie i kolorowo. I braki uzuoelniac witamina b12. Odkad rzucilismy mieso to od razu w Lutym udalo sie zaciazyc. Przyplyw energii to jak sie czujemy. To jan wlosy i cera sie zmienila. To jak moje cukry zaczely spadac same plusy i my juz do miesa nie wrocimy
Wczoraj pozno wieczorem kupilam testy bo sie martwilam czy kreski nie jasnieja i ciemniejsze chyba juz byc nie moga
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ce8c0bf87434.jpg
Weszlam nie dawno do domu to biore sie za ogladanie zdjec Hilary -
nick nieaktualnyJusti dokladnie, faceci pewnych spraw nie ogarniaja
Hilary przypomniala mi sie jak poznalam mojego meza to umial tylko jajecznice zrobic i kiedys jak sie poklucilismy na poczatku zwiazku to zrobil sobie ryz wymieszany z pasztetem i cebula. Siadl kolo mnie i chcial udac ze jest to smaczne a ja myslalam ze sie posika ze smiechu az nagle polecial i wyplul to i tak do dzisiaj pokladamy sie ze smiechu jak sobie to przypomnimy a pozniej nauczylam go gotowac i teraz moglby stac i gotowac caly dzien i nie ma dosyc
Ale swietne te urodziny i w ogole mieliscie swietny weekend i nalezy Ci sie po tym jak wiekszosc czasu sama z dziecmi jestes. Jeju napracowalas sie przy tej imprezie, ale nie dziwie sie ze nie szlo sie tam nudzic talent na calego!!!
Siadlam i zamawiam z polskiej apteki leki na przeziebienie z tej serii Prenalen dla kobiet w ciazy. Wole to miec w domu w razie czegoHilary lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPodwojna bardzo powaznie myślę o nie jedzeniu mięsa, Mąż musi jesc miecho bo on ciezko pracuje i poza tym on taki miesny typ☺.Powiem Ci,ze trochę się boję braku mięsa,ale to co piszesz,o skutkach tej diety to przekonuje mnie. Mam wrazenie ,że to dobra droga dla mnie,ale chce zostawic sobie ryby.
Testy masz z takimi krechami,ze wow. Jak najmlodszemu potomkowi kiedys bedziesz opowiadala o testach jak byl kropeczka to poczuje jak bardzo ja/go pragnęłaś wydać na świat.
PodwojnaMama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJusti kiedys moj maz mowil to samo bo jest murarzem i stawia domy, snieg, mroz zima nie zima ciezko pracuje a teraz chodzi dumny jak paw i jak ktos mu mowi ze ciezko pracuje i musi miec mieso to sie smieje i daje za przyklady np. sportowcow wege ktorzy ciezko trenuja i wlasnie dzieki diecie roslinnej maja swietne wyniki ale ja wierze ze to jest ciezkie i nie dla kazdego. Mam kolezanke ktora marzy by przejsc na ta diete i max 3 dni wytrzymuje he he ale nic nie tracisz, sprobuj a noz wcale nie bedzie Ci miesa brakowac. Jedyna podstawa to nie jesc monotonnie bo dieta szybko pojdzie w odstawke.
Justi77 lubi tę wiadomość