Starania o trzeciego/czwartego malucha
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySzczesliwa mama pewnie wstawiaj foty. Ja uwielbiam takie mieszkaniowe sprawy
Gosia i Kasia
Pysia a czemu ten logopeda w takich grupach ma zajecia? Moj syn mial indywidalne ale jak szedl do szkoly to znalezlismy mu taka w ktorej mial zajecia z logopedii i po roku czasu w szkole zadnych problemow logoöwdycznych juz nie mial, wiwc super taka szkola. Polecam jak u Was gdzies taka jest.
No a o 6 bo syna o 7 bus zabiera do szkoly bo wlasnie ta szkola na drugim koncu miasta i zanim wszystkie dzieci dojezdzajace zabiora to i na 8 do szkoly zajada
A te ciasto to jak plesniak z piana na gorze
Hilary ja rozumiem to co Ty mowisz o tym jedzeniu bo uwierz mi ze moj maz to samo mowil co Ty ale to sie tak mowi dopoki sie niw sprobuje tak zyc. I moj maz ma prawie 200cm wrostu, wiec zaden karakan a zyje tak juz od pol roku i nie widzi juz siebie z jego ukochanym kotletem schabowym na talerzu ha ha maz zaczal ze wzgledu na mnie zeby mi wnkoncu cukrzyca zaczela odpuszczac a jak sie wkrecil to sam stoi przy mojej biblioteczce z ksiazkami i nowe przepisy wynajdujeSzczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Podwójna, no nieźle brzmo to Wasze menu choć M też mięsożerca. Mam takiego nerwa na niego, poprosiłam dziś mamę żeby została z dziewczynkami w naszą rocznicę za 3 tyg i chciałam coś zaplanować, ale już nie mam ochoty...
Ostatnie dni non stop piwko. Spać się z nim nie da, chrapie, w pokoju po nocy śmierdzi, że rzygać się chce. Nie upija się, ale język się mu plącze, porozmawiać się nie da. I spać też nie. Muszę spać z dziewczynami a tu każdy jęk i stęknięcie mnie budzi.. Ech... Ale wolę to niż chrapanie. No a jego z żadnym dzieckiem w pokoju nie położę.
Dzisoejszego wieczora aż nie chce mi się opisywać... generalnie on chrapie już od godziny a ja dopiero kładę się spać. I to i tak z "przymusu" bo starsza się obudziła i już szła do niego do pokoju (często przychodzi w nocy), no więc musiałam ją zawrócić i położyć się obok.
Szczęśliwa mama, no to super Ci się dzieciaczki trafiły Znam takie "bliźniaczki" z 2 letnią różnicą wieku. Jednego dnia urodziny, nie ma problemu z tłumaczeniem, że dziś urodziny twojej siostry/brata, a ty masz za pół roku a za pół roku to samo haha
Moje córy mają 2 lata i 9 mcy i 13.5 mca. Młodsza od miesiąca doskonali sztukę chodzenia, starsza ją przewraca.. bawić się razem jeszcze nie potrafią. Po całym dniu z nimi mam dość.. a dopiero wtedy jest czas, żeby coś ogarnąć.. -
Szczęśliwa pewnie pokaż kuchnie bo jestem ciekawa tej czarnej lodówki:)
PodwojnaMama heh może spróbuję zimą coś takiego wprowadzić przez tydzień o zobaczymy...chociaż mój ziemniaków nawet nie chce jeść:o w tamtym roku w pracy jak miał obiady (dostaje jeśli pracuje dłużej niż do 17) to ciągle dostawał ziemniaki i jak w domu robię coś z ziemniakami to zje łyżkę i tyle już woli chlebem zagryść:p
Ogólnie to ja już wcześniej planowałam zrobić mu jakąś dietę bo ostro przytył odkąd że mną mieszka :p tzn teraz schudłam 10 kilo przez pracę ale zimą pewnie nadrobie znowu...Tylko że ja nie umiem bo lubię mu gotować tak żeby mu smakowało i jeszcze więcej mu nakładamy i cieszę się że zachwala hahaha ostatnio on do mnie powiedział że chyba chce go sprzedać tak go tucze:p i że tak to mówię że jest gruby a jak on nie zje całej porcji obiadu to jestem zła że mu nie smakuje hahaha
Taki głoski garnek też kilka razy robiłam z warzywami tylko jeszcze z kawałkami kiełbasy:p
PodwojnaMama czemu u was już rok szkolny jak jeszcze sierpień? :o u nas dopiero 4 rozpoczęcie:pSzczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
Aj co jest z tym facetami...mój jeszcze młody szczyl w sumie i nawet nie miał ki3dy się wyszalec bo od razu po skończeniu szkoły do pracy i dziecko i żona a takich akcji nie robi...przynajmniej na razie :p
Ja tylko narzekam że wszystko muszę robić sama w domu jak M długo pracuje a patrzę że Ty nawet jak Twój wraca szybciej to musisz o tak sama wszystko robić...(odnoszę się do tego co pisałaś na fb bo nie chce dwa razy odpisywac)
U nas M od początku było ustalone że kapie dzieci jeśli wraca z pracy przed 20. Do tego śmieci są zawsze jego i duże zakupy. A jak poza sezonem robi normalnie po 8h to i dziećmi się zajmuje, sprząta balkon, myje podłogi. Nie dziwię się że się wkurza sz bo Twój chyba myśli że skoro nie chodzisz do pracy to sobie lezysz i pachniesz... mój trochę się napatrzec na swojego brata który pomimo tego że ma full roboty na gospodarce to i w domu musi robić bo jego żona księżniczka nic nie rusza, najwyżej obiad zrobi raz na tydzień i teraz mnie docenia i mówi że wie że mam sporo pracy z dziećmi i w domu.
Do tego te piwo dodatkowo może wkurzać...szczególnie jak tak codziennie
-
nick nieaktualnyLedwo wrocilam z przedszkola taki kolowrotek mialam w glowie. Polezalam chwile i przyjde jak posprzatam w domu. Maz sie smieje ze nawet nie mam kiedy isc pieniedzy tracic przez te objawy a mialam w planach jechac do galerii.
Hilary u nas zawsze rok szkolny jest szybciej niz w Pl i wakacje mamy rowniez krotsze bo 1,5 miesiaca w szkole i 3 tygodnie w przedszkolu. Ale w ciagu roku dzieci maja wiecej wolnego niz w Pl.
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczynki ja tez rzadko pisze ale w sumie za bardzo nie ma o czym rok szkolny od poniedzialku Zuza sie juz nie moze doczekac natomiast Madzia widze ze juz przezywa.
Ja obecnie niby ok sie czuje ..mam nagle przyplywy energi a za chwile totalna nie moc.i brak sil.
Czy sie ciesze ze koniec wakacji nie koniecznie bo to sie wiaze ze wczesniejszym wstawaniem a sie w tym temacie rozleniwilam
Dzis na obiad sos z kurek z makaronem.
Nawet mam pprzadek w chacie tak jak Hilary po malu w szafkach z ciuchami ogarniam.
Z moi p roznie raz lepiej raz gorzej Rybcia nie jestes. Osamotniona w temacie piwka u meza.
Podwojna piekne kreski i uwazaj tam na siebie
Gosia i Kasia ja jestem Basia
Hilary czarna lodowka fajna sprawa jak sie wszystko dobrze dobierze kolorystycznie .
Simon jak sie czujesz 9 ttydzien juz no leci.
Justi co u cb.
Codziennie sie modle za was dziewczynki.
A co u reszty Sandra?Mamabyc?Pari?Aria?Eni?Majzu?
Jak kogos ominelam przepraszam.PodwojnaMama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimon zobacz sobie w bonprixie, ja legginsy w bonprixie kupowalam zawsze tylko w niemieckim a nie wiem czy taki sam asortyment maja w polskim.
Dobra lece dalej sprzatac i wejde jak juz bede przepisy pisac
Hilary dla mnie dziwnie jest jak ktos mi o polskiej szkole opowiada i jak sama pamietam to sie dziwie ze takie roznice miedzy krajami sa u nas nie ma zadnych apeli. Pierwszy dzien szkoly dzieci ida z tornistrami i jest to juz nauka. Nie ma kwiatow na zakonczenie roku, prezentow. Nikt nie chodzi na galowo ubrany i duzo tych roznic. Ogolnie tutaj wszystko na luzi. Pokaz mi w polsce nauczyciela calego w tatuazach i w kolczykach kolorowe wlosy a tutaj stary czy mlody, tatuaze, kolczyki, ubior czy rockowy, czy sportowy czy elegancki. Wolnosc danego czlowieka i nikomu nic do tegoWiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2017, 11:41
-
nick nieaktualnyhttps://naforum.zapodaj.net/thumbs/4a84ea6c575f.jpg
Przepraszam, że trochę nie wyraźnie te zdjęcia, ale słońce takie mocne, że musiałam zasłonić rolety i robić je przy zapalonym świetle i jakoś tak patrzę słabo jakościowo są.... ale co nie co widaćWiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2017, 12:43
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny