Starania o trzeciego/czwartego malucha
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTo ja dziewczyny chyba jako jedyna lubie dziwne i rzadkie imiona my z mezem zawsze piszemy na karteczkach swoje imiona i losujemy sprawiedliwie.
Ja do syna chcialam Fabian lub Dorian a wylosowalismy imie od meza czyli Dawid.
No i z corcia chcialam Samanta wylosowalismy znowu imie od meza czyli Vanessa.
A do 3 nawet nie myslelismy i pewnie bedzie tez losowanieJudytka86 lubi tę wiadomość
-
Hej, dzięki Kochane za słowa wsparcia. Wiecie tak się poczułam, jakby miała pretensje, że dużo już od życia mam a chcę więcej i przesadzam. Że to poronienie to było właśnie, bo jestem, zachłanna i wymyśliłam sobie 4 dziecko, jakby mi troje było mało. Nie wiem, jak to opisać, ale trochę tak to brzmiało. Naprawdę zgłupiałam, bo to jakby miała pretensje, że ja chcę więcej a inni mają mniej. Ale wygląda na to, że to ona ma problem raczej.
Justi, masz rację, nie ma co stawiać sztywnych granic. Po prostu w którymś momencie i tak trzeba będzie powiedzieć "dość" . No ale póki co... jeszcze powalczymy. Moja gin mówi, że po poronieniu już zawsze jest strach.
Pysia, przetrwacie. A mąż nie może zagrozić np. sprawą o pomówienie? Sądem pracy w razie czego?
Co do imion mnie się podoba Wanda, Władek i w ogóle takie z "Czasu honoru"
Judytka86, Justi77 lubią tę wiadomość
-
Mama Tuska - żyj po swojemu:) zawsze się znajdzie ktoś kto skrytykuje.
Czemu ludzie są właśnie tacy zazdrośni,gnusni...?
Hmmm wiesz powiem mężowi o Twojej sugestii.
Ja bym odpuściła, zawsze się wycofuje kiedy ktoś mnie źle traktuje.
Piszecie o tych imionach i zaczęłam też myśleć żeby to imię najlepiej było tak samo po polsku i niemiecku.
Podwójna mama-znasz może takie imiona?
Judyta- witaj zrelaksowana :*Judytka86, MamaTuśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMama Tuśka powiem Ci ze ja staram się o trzecie i tak naprawdę nikt z rodziny niewie tylko moja jedna siostra.i koleżanki.wiem jak ludzie patrzą na to ze ktoś z wyboru chce miec trzecie bądź czwarte dziecko.też miałam obawy,bilam się z myślami ale ze Aż pomyślałam że to moja życie i moje marzenia.dalej się boję jak zareaguje jak zajde ale najpierw muszę zajść a potem się będę martwic;-)ja miałam 2 cc i pewnie czwartego już nie będę miała ale niewiem czy kiedyś znowu nie będę pragnela:-)mam 31 lat i jeszcze dużo przede mną. Nie martw się liczysz się ty,twoja rodzina i twoje marzenia.my tu Cię wspieramy pamietaj:-*
MamaTuśka, Pysia89 lubią tę wiadomość
-
Mama Tuśka dla mnie to jesteś bohaterką , że chcesz 4 dziecko. Ja marzę o 3 na razie a czy czwarte... Nie wykluczamy. Chociaż każde dziecko jest wielkim cudem, tworzącym się z miłości dwóch ludzi Jeśli chcecie, to czemu nie ? Straty się zdarzają. Ja sama pierwszą ciążę jaką miałam niestety straciłam i to z wielkim hukiem, bo wylądowałam w szpitalu na operacji . Kazali nam czekać ze staraniami 3-6 miesięcy, a my staraliśmy się po miesiącu. Synek się urodził i znów pozamaciczna. Przez myśl mi nie przeszło, że chcę od życia zbyt wiele. Dzieci to błogosławieństwo, a nie zachłanność !
MamaTuśka, Judytka86 lubią tę wiadomość
-
Pysia tak w sumie od trzech dni miałam więcej wydzieliny i tak podejrzewałam że może coś być chociaż nie swędzi ani nic i gin mówiła że to mała infekcja ale z moczem jestem w szoku bo żadnych objawów nic nie piecze ani nie boli jak sikam a przed ciążą miałam już kilka naście razy zapalenie pęcherza i wiem jaki to ból. Owszem często chodzę sikac ale o więcej piję i wiadomo dziecko naciska i się częściej chce.
Szkoda męża ale co on nie chce zmieniać pracy?
-
nick nieaktualnyCos mi nie wyszlo z cytowaniem i odnoszę się Pysi,Kochana do Ciebie.....
Pysia,hmmm ja z reguly mam prawie zawsze orgazm,praktycznie od poczatkow moich seksualnych....
Pogadaj z mężem moze wlasnie wydluzyc grę wstepna,duzo calowania ,moze niech maz bardziej skoncentruje sie na Twojej szyji,calowaniu a pozniej pieszczeniu Twoich miejsc intymnych oralnie to bedziesz bardziej gotowa i pojawia sie orgazmy. Kurcze to nie jest dobrze jak piszesz.Moze tez masz jakies zachamowania ,przemyśl to...
Wybacz mi Kochana ,ze ja tak piszę, ale uwazam,ze każda kobieta powinna miec duzą przyjemnosc z mężem/partnetem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2017, 07:21
Pysia89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaula222
Córcia Kornelcia, a synuś Maciejek
Jak 3 córcia to podoba mi się Weronika, Patrycja albo Dominika,
a dla chłopca Mateusz albo Miłosz
Dzisiaj posprzątałam łazienkę i byliśmy na zakupach.
W niedzielę ma padać, więc nie wiem jak wyjdzie z tą imprezą urodzinową
A zaplanowałam fajne atrakcje dla dzieciaków na podwórku eh
Paula222 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
Jutytka- czemu boisz się oceny innych?
Hilary- uuu zapalenie pęcherza to okropne dziadostwo.
A co dostałaś na infekcje?
Mąż waha się, mówi że poczekamy do przyszłego roku.Ponoc dwóch kierowników zmiany wstawiło się za nim i mają dyskutować z szefem,ale nie wiem czy tylko tak gadają,żeby mój był spokojniejszy.
Justi-na początku naszych zbliżen były te wszystkie piękne wstępy i też klapa.
Ale patrz skoro dwa razy było coś to znak że da się.Sama nie wiem czy ja jakas może wybrakowana jestem czy co.
Hmmm to takie żałosne przyznam...ale nic z tym nie robimy.
Za oknem jesień, z pięknymi czerwonymi liśćmi:) a dziś już piateczek.
Muszę ogarnąć ogród przed urlopem i cieszę się ze pogoda ładna się szykuje.
Dobrego dnia kobietki. -
nick nieaktualnyPysia,nie jest nic w tym żałosnego!!!!Jestes dla siebie zbyt surowa i swoje potrzeby zrzucasz na dalszy plan!Tak nie można! , jest jakiś problem i trzeba go rozwiazac. Pomysl najlepiej o seksuologu,porozmawiaj z M.myślę, ze nie bedzie robil problemu i pojdziecie razem. Moze to byc wbrew wszystkiemu łatwe do rozwiązania.
Obiecaj ,ze sie tym zajmiesz!,zycie masz jedne Pysiu.....Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2017, 08:39
Hilary lubi tę wiadomość
-
Podwójna cudny kropek
Pysia co do męża jeśli ma siły to powalczyć .. choć ja pewnie bym szukała w międzyczasie co innego ale to ja typ mało bojowy haha co przeważnie nie wychodzi mi na dobre
Paula witaj i trzymam kciuki za szybkie zafasolkowanie
MamaTuśka no przyjaciółka po byku powinna wspierać a nie takie gadki
u nas w tym temacie kicha aż ja się z tym źle czuję ... i to u mnie libido po ciążach marne jak fiks .. przy staraniach jakoś się obudziło o dziwo trochę.. ale teraz gorzej niż było nawet przed .. w sumie też padnięta jestem.. bo jak tak te nogi bolą to masakra, mój też się b.późno kładzie przez pracę ... przytulanie samo w sobie tak .. no ale tu też jest problem bo on zaraz się napala na więcej6 c.s
-
nick nieaktualnyDziewczynki, wybaczcie,ale muszę to wkleić, nie potrafię obojętnie przejść, wiem,że jest dużo potrzebujących dzieci i dużo takich historii,ale trafiłam na tego konkretnego chłopczyka i wspomogłam rodzinę. Jak możecie prześlijcie jakieś pieniądze.
http://rycerzeiksiezniczki.pl/kids/tymoteusz/?lang=pl
Jak możecie to proszę prześlijcie ten link dalej w świat...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2017, 09:15
-
nick nieaktualny
-
Pysia na infekcje dostałam NystVagin ale straszne to jest bo takie nie globulki tylko tabletki trójkątne i ciężko się je wsadza aż 5 razy czytałam czy to na pewno tam się wsadza a nie połyka hahaha
A z tymi sprawami to myślę tak jak Justi musisz coś z tym zrobić bo to nie jest wcale fajne, nie zwala winy na siebie po prostu coś musicie poprawić
Jej a ja dzisiaj walczę z ciśnieniem. Rano było ok, zrobiłam śniadanie i zjadlysmy z Werką, ogarnęłam trochę mieszkanie i balkon. Wstawiłam 2 ostatnie pralki z ciuszkami. Wstawiłam obiad i pod koniec robienia strasznie źle się poczułam i słabo. Sprawdziłam ciśnienie i tak jak myślałam niskie 99/60 a potem 102/60. Ledwo zjadłam obiad i poszłam się położyć. Wiktor zajął się Werka na szczęście więc mogłam poleżeć. Wypiłem kawę i już trochę lepiej.