Starania o trzeciego/czwartego malucha
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJusti od czasu owulacji zawsze kladac sie spac w tym udanym ostatnim cyklu czulam ze duzo sie dzieje w brzuchu. I wyobrazalam sobie ze plemnik juz sie dostal do jajeczka ze teraz juz plynie do macicy i tak kazdego dnia i mialam tak silne przeczucie ze pojawienie sie kresek na tescie to tylko lada chwila i w ogole w to nie watpilam. Inaczej niz zawsze wiec zycze Ci tego samego.
Groszku mam nadzieje ze jednak uda Wam sie uratowac Wasz zwiazek ❤Justi77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Groszku po pierwsze bardzo mi przykro przez to co cie spotkalo..i tule mocno.
Nie odchodz .
Z mezem porozmawiaj jak bedzie troche spokojniej nic w jerwach.
Podwojna nie dobrze ze dolegliwosci wrocily.
Aria bo przedtem nie doczytalam trzymam kciuki za owocna rozmowe z mezem
Paula to ty tez po niezlych przejsciach.
Pysia juz 10 tydzien.
Justi mnnie brzuch pobolewal jak na @ nie spodziewalam sie ze jestem w ciazy.Justi77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJusti caly dzien mnie wymordowalo okrutnie i dopiero teraz jako tako moglam zjesc bulke z maslem i prysznic wzielam. To nawet czytac sie nie da jak ciagle na wymioty szarpie i kolowrotek w glowie ale jak tylko jest dobrze to i ja chetnie z Wami tu jestem
Jutro musze nadrobic bo tak po lebkach poczytalam a tak nie lubie.
Basik ja nigdy nie mialam tej lini na brzuchu i zawsze sie zastanawialam skad ona sie tam bierze
Wiecie tak sie ciesze ze lada dzien bedziemy testowanie dziewczyn przezywac super to jest czas. Tyle emocji ❤ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoj TY biedaczku,mocno ściskam Cię,ale nie za mocno co byś nie miała znowu cofki Ja nie miewałam takich nudności,ale lineę nigrę tak i to taką,że hej po porodzie jeszcze nawet do 3 miesięcy była także wymienne jak widać są objawy. Czas leci a jeszcze niedawno widziałam u Was w podpisie 3/4 tydzień ciąży.
U mnie w brzuchu to ciągle coś kłuje, pobolewa mam nadzieję,że nic urojonego hehe. Już kupiłam testy i nie mogę doczekać się testowania. Podjęłam decyzję ,że bety nie robię , zbyt dużo nerwów to wprowadza jak dla mnie ,ale poszaleję może nie tak jak Ty Podwójna ,ale kilka raczej zrobię teścików. Zastanawiam się kiedy tylko najwcześniej ma sens testowanie, według gin owu była w niedzielę , z tego co pamiętam to Podwójna robiłaś po 8 dpo?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Justi ja już zbytnio noe pamiętam bo to było dość dawno. Z tym ze pierwsza mocno planowana i starania długie i tylko z desperacji zrobiłam test kilka dni przed @. Druga wpadła tzn ne do końca bo w dzień przytulania strasznie bolal mnie brzuch. A po wszystkim zażartowałam ze może być dzidzius. To byl jeden raz bez zabezpieczenia i od razu strzal. Na objawy nie zwracałam uwagi bo niecałe dwa tyg później mój Dziadziu zmarł. A ze zatrzymał sie @ to zwalalam na stres.
Teraz w sierpniu to ok 1,5 tyg po owu tak mnie cos smyralo w środku, i brzuch bolal i jajniki a i sluz taku inny byl. Myślałam ze to ciaza nawet test zrobiłam dzień przed wyjazdem meza. Fakt II były ale po czasie. Nic mu nie powiedziałam, w dzień wyjazduzrobil i biel i kilka godz później @. Uwieź mu ze byłam pewna na 70% ze to implantacja a tu guzik.
Obserwuj czy leciutkiego plamienia nie masz. To ze u mnie nic nie wyszło u Ciebie może pokazać II krechy.💗5 💗
-
Justii ja miałam przeczucia i bóle jajnika oraz sluz cos podobny do plodnego w tej ciąży i 2 . po 3 dniach byłam pewna, że to ciaza i faktycznie się sprawdziło.
groszku kochana nie wiem co napisać. daj sobie czas, rozmawiaj z mężem. nie musisz od nas odchodzić my zawsze wyslucgamy i postaramy się doradzić .
basik ja tej linii wciąż nie mam w 1 ciąży zrobiła mi się 2 tydzień przed porododem. a 2 raz kilka dni po porodzie hehe ...
dziś zaczynam 30 tv i tak zdałam sobie sprawę ze za 2 miesiące będę oczekiwała godziny zero. wczoraj słońce świeciło i zrobiłam się produktywna unylam okna, wyszorowalam piekarnik i płytki w kuchni -
Ledwo zyje. Wczoraj byłam z K na pogotowiu. Palca wybił na w-f. Przeswietlenie pokazało lekkie pęknięcie na paliczku. Dali skierowanie do chirurga nawet opatrunku z kwasnej wody nie zrobili. Pojedziemy skontrolować pewnie jutro bo przerabialiśmy już niewiedze chirurga.💗5 💗
-
nick nieaktualnyCześć Dziewczynki
Enii, ja to nie mam już siły do lekarzy, od 14 lat pracuję w farmacji tzn. zajmuję się obrotem farmaceutycznym i dużo już widziałam, tej niewiedzy, niechęci i nieudolności. Bycie lekarzem to mega wyzwanie i tylko ludzie z powołania powinni nimi być.
Mamabyć, jeju z tymi oknami to za dużo Kobieto , narobiłaś się! a czas to tak zleciał...
Podwojna jak noc, jak się czujesz?
Kupiłam sobie sambucol extra strong, niby napisane ,że tylko za zgodą lekarza i niewskazany i prenalen pastylki. To jakiś wirus więc bez antybiotyku no i chyba się położę . -
Cześć Kochane, ależ dużo piszecie
Aria, trzymam kciuki. Chyba najlepiej jak wszystkie siły poświęcisz na znalezienie gina, do którego będziesz miała zaufania. Wtedy już znaj się na niego. Inaczej człowiek strasznie się wkręca, a na wiele rzeczy , jak wiesz, nie mamy wpływu i tak.
Justi, chyba nie. O ile owu wyczuwam, z reguły brzuch boli mnie 1-3 dni na owu. I też np ciekawa jestem, kiedy taka owulacja jest, czy w pierwszym dniu tego bólu, czy później. U mnie najprawdopodobniej była w niedzielę/poniedziałek, bo od niedzieli bolał mnie lewy jajnik i całe podbrzusze na maxa. We wtorek już prawie wcale. Dziś luzik. Zobaczymy. Ale objawów jako takich żadnych, póki co.
Hilary, super z tym karate. Myślę, że mu się spodoba! U mnie mąż i dzieci ćwiczą od lat. Syn już chyba 8 rok, więc ma 6 godzin treningów tygodniowo, jest w kadrze i takie tam, bo to jego pasja. Strasznie się wkręcił a ja się cieszę, bo karate oprócz ciała kształtuje na pewno charakter. Wyjeżdżają na obozy i w ogóle trzymają się razem i tworzą bardzo fajną grupę dzieci, młodzieży i dorosłych. Córa trenuje 4 godziny tygodniowo, mąż też, więc karate u nas rządzi . Oni do tego jeszcze inne sporty, więc mają co robić.
Groszku, bardzo mi przykro. Myślę, że to nie jest dobry czas na decyzje. Nabierz trochę sił. Cieszę się, że masz konkretne podejście, na pewno sobie poradzisz. Trzymam kciuki.
Simon, super, że mąż zadowolony
Buźka.
PodwojnaMama lubi tę wiadomość