Starania o trzeciego/czwartego malucha
-
WIADOMOŚĆ
-
KOchane jak wy szybko lecicie z tymi stronami... nie wiem kiedy nadrobię , przepraszam
My po weselu było super, wybawiłam się ekstra.
Justii modlitwa będzie i trzymam kciuki z Twój cykl.
PodwójnaMama dasz znać jak nowy materac. Współczuję tego choróbska i całego zamieszania , a emigrantów nie zazdraszczam, jak dobrze że do nas nie napłynęli, ja się ich boję, wiem, że to nie w porządku z mojej strony ale tyle złego się o nich słyszy, że strach.
Simon super prezent jeśli mężuś o takim marzył, nie słuchaj gadania innych
Basik nie zamartwiaj się na zapas kochana , ja to akurat bym chciała , żeby taki stan jak teraz trwał i trwał, właśnie najbardziej nie lubię być miesiąc przed porodem, ociężała wielka i wogóle zmęczona
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2017, 17:02
Justi77 lubi tę wiadomość
-
Szczęśliwa_Mama wrote:Hejka Kochane
No dzisiaj jestem z siebie dumna.
Wykonałam plan dnia w 100%
Umyłam okna, uprałam firanki i powiesiłam je oczywiście ....
Ledwo patrzę na oczy, ale stęskniłam się za Wami i musiałam zobaczyć co u Was
Hilary no to niezłe zakupy za wami
super uwielbiam nowy sprzętSzczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny już jestem spokojniejsza
Simon nie przejmuj się widocznie ich mezowie siedzieliby tylko i grali. My mamy Xboxa mąż chciał strasznie kupić i wyszło że przez 2 miesiące był szał a teraz włącza może 3 razy w roku :o nie ma czasu po prostu
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKarolcia super ze sie wybawiliscie a brzuszek jeszcze nie ciazyl przy tancach?
Wiesz ja tez nie ktorych tych uchodzcow sie obawiam jak patrze na nich a jak wsiadam do metra a jakis taki stanie z plecakiem to zawsze sobie mysle czy bomby tam nie ma niestety duzo ich wjechalo tylko po to by ataki robic.
Jeju materac cudo. Jednak specjalistyczny a nie taki pierwszy lepszy ze sklepu robi ogromna roznice. Ten specjalistyczny po calej dlugosci jest taki falowany i te faldki do ciala sie dopasowuje. No swietny. W ogole maz juz zapobiegawczo mowil zebym kupila lozka 180x200 jakby trzecia pociecha nie chciala spac w lozeczku i zeby nam ciano nie bylo ha ha
Swan my sie chyba nie znamy juz chyba Cie nie bylo jak ja przyszlam lub nie pamietam. A mialas przerwe w staraniach ze wracasz?
Witaj i kciuki za szybkie zafasolkowanieJusti77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKurcze, edytowanie mi nie wychodzi...Podwojna, skoro musisz leżeć to taki materac wskazany, ciężko wyleżeć na takim zwykłym. Mi szkoda było kasy więc leżałam na zwykłym no i ciągle coś mnie bolało. Co do ps4 to mega tanio w DE u nas zdecydowanie drożej.
Podwojna , nie dziwię się,że się boisz też bym się bała. -
Hej.
Kompa opróżniłam, teraz tylko mąż go musi zanieść do naprawy, wiec mam nadzieję ze w końcu będę mogla ogarnac forum... Teraz tylko podczytuję raczej ale i tak się gubię co u której.
Jutro mam wizytę u gina ..pewnie zleci polowkowe ale chyba sie przyznam ze juz bylam prywatnie.. Bo sie dowiedziałam ze ten co mi robił to pracuje w tym szpitalu co mój..wiec glipio by bylo po paru dniach trafić na niego, jesli akurat on miałby robić.
Ciekawa jestem jak tam moje wyniki z badań..
Poczyniłam też pierwsze zakupy ciuszkowe dla chlopca i nie wiem jak to jest zr bylo pełno dla dzoewczynek... A w poprzednich ciążach na odwrót miałam haha.
Na olx zamowilam kombinezon w formie śpiworka ale z wycięciem na przełożenie pasów aby zapiac w foteliku
Pozdrawiam wszystkie cieplutko6 c.s
-
Hej Ale się rozpisałyście Padam na twarz. Ten dzień mnie wykończył, ta pogoda, praca i dzieci ... hehh
Hilary super , że dzień dobrze zleciał I wieczór też Hehe zapomniałam o tych snach w ciąży...Są takie realne. Mi się raz w ciąży śniło że piję kawę w ładnym ogródku z moim nieżyjącym tatą, to był piękny sen, realny jak prawdziwy...
Podwojna mama ooo luksusy hehe I co wygodne łóżko ? A co do modlitwy, ja zaczęłam też się modlić... Ale o co powiem jeśli się uda
Pysia ooo urlop zazdroszczę
Pari kciuki za wizytę
Swan ka tu jestem od nie dawna -
nick nieaktualnyŚpicie Dziewczynki?, mnie jakoś wzięło na szperanie w necie.
Byliśmy dzisiaj z najmłodszą w takim klubo-kawiarni gdzie jest spora część dla dzieci i wiecie co moja córa przegoniła a w sumie uderzyła prawie 5 latkę, tak moja 2 latka warczy i przepędza dzieci od zabawek. Jest taka dominująca i na nic tłumaczenia,że zabawki dla wszystkich , i że nie można warczeć i bić dzieci. Jakiekolwiek tłumaczenia nic nie dają...nie wiem skąd ma takie zachowania, starsze córy ustępują jej, wszyscy fakt rozpieszczamy ją....
Pari, czekamy na info po wizycieWiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2017, 23:51
-
Dziewczynki w Woolworth były ps4po 200€. Uwielbiam ten sklep za wybór deko, czuje sie tam jak dziecko w sklepie z zabawkami.hahaha
Rzuciło mu sie w oczy cos o imigrantach. Jejku w Mg cale mnóstwo, więcej ich niż białych mieszkańców. Ale co sie dziwić jak to leci na benefity, tak hak kiedyś masowo polacy w uk. Po co on do pracy pójdzie jak tysiaka ma, mieszkanie oplacone. A co gorsza to jak króliki sie rozmnażają. Nie mowie że wszyscy lecz zapewne większość. Mg jest dużo tsz studentów z zagranicy.
U mnie chusteczkowy szał, tylko czekam które pierwsze będzie chore, znając życie na mnie wypadnie.
Dopiero co szkola sie zaczela a ja już mam dość. D w 7 kl bierze to co było w 2 gimnazjum. Masakra jakaś...
Swan ucielo bo emotki może dodawałaś z telPodwojnaMama lubi tę wiadomość
💗5 💗
-
Jeszcze z D bujam się po dermatologach bo jakas wysypkę tzn takie placki czerwone i swędzące dostal na rękach. Na początku myślałam że to przez upały w lipcu. Albo to jakieś liszajowate nie zaraźliwe, albo atopowe lub uczulenie na kota moich rodziców...💗5 💗
-
Hej, nie pisałam wczoraj, bo musiałam M reanimować oszalał po prostu, cieszył się jak dziecko fajnie tak spełniać marzenia innych
U nas niestety PS po ok. 1600 zł, ja przynajmniej tyle zapłaciłam z dwiema grami gratis, do tego dokupiłam ubezpieczenie na 3 lata za 500 zł, w razie jakieś usterki, zepsucia itd. nie naprawiają tylko dają od razu nową konsolę! trochę więc mnie to wszystko kosztowało, ale za to mina M bezcenna w sumie jak w zeszłym roku marzył mi się rower miejski z koszykiem to dostałam od MPodwojnaMama, Justi77 lubią tę wiadomość
-
Simon oj musial bc szal jak o tym marzył ..
My mamy Xbox..niby od Mikołaja dla calej rodziny..tez balam sie ze będzie masakra... Ale po gdzies 2 tyg. Juz nie bylo takiego pociągu na konsole.. Ma zaczął teraz w piłkę grać wieczorem chwilę.. Ale rak to tez brak czasu mu to uniemożliwiał.. A dziewczyny tez raczej przy weekendzie sie pytają czy mogą.
justi moze to jakiś bunt u Twojej? .. Jedna z moch to z kolei nie potrafiła zawalczyć jak ktos jej próbował zabrać z rąk..nawet jej własne.. I tak zle i tak nie dobrze.
Ale mam sny durne ostatnio wrr... I budzę sie zmęczona..nawet ze ostatnio nogi dają pospać..
Jak ja bym chciała aby byl juz termin porodu.. Dziewczyny odkąd wiadomo kto już siedzi w brzuchu to wpierw tulą sie i caluja brzuch a dopiero mnie..no zaczynam sie czuć przedmiotowo normalnie..
Eniu a wiadomo juz od czego te plamy czy jeszcze nie zdiagnozowane?
Justi77 lubi tę wiadomość
6 c.s
-
Swan witaj nie przejmuj się, że ucięło tylko pisz od nowa
Justi kciuki za Ciebie
Simon mój też by się cieszył jak dziecko
A ja po cichutku pzystępuję do rozmów, dziś piewszy dzień @ i ból brzucha, jeszcze ta głęboka jesień za oknem. I straaasznie się boję, bo już nic nie wiem jak tą ewentualną ciążę prowadzić. Napisałam tysiąc postów, że powinnam brać encorton, bo ANA takie wysokie. Zamiast tego lekarz ratował moje dziecko heparyną, co też okazało się być "kulą w płot" bo była wada genetyczna. Więc chyba po prostu poprzestanę na kwasie foliowym tak jak w każdej mojej ciąży. Choćz drugeij strony jeśli M. da zielone światło to na pewno będzie ostatnie podejście, więc może lepiej obstawić się lekami? Nic już nie wiem...Justi77, Enii, PodwojnaMama lubią tę wiadomość
-
Jeju kochane ale naprudokowalyscie szalone moje.
Swan witaj kochana i gratulacje trzymam kciuki z calego serca.
Justi Mama T i wwy jeszcze chwila i testowanko no musi sie w koncu udac .
Hilary co za sny.
Karolcia ciesze sie ze bylo fajnie a tak na marginesie tynwiesz ze na fotuni wygladalas jak modelka.
Simon ale ekstra reakcja meza na prezent.
Pari to polowanie na ciuszki jest nie samowita.
Podwojna a jak dzis samopoczucie
Dziewczynki kochane dziekuje za slowa otuchy ...moj strach sie bierze z tego ze jedno sie nie udalo cykl wczesniej a potem te krwawienia na poczatku ciazy.
I tak jak mowicie tem strach sie tez bierze stad ze czlowoek czyta teraz na internetach o poronieniach martwych dzieciach.
Ale obiecuje poprawe byle do tego 27.09 wtedy mam polowkowe.
A zaczelam sprzatac szafy i to co mi dziewczyny wyrosly albo nie ogladaja bajek postanowilam oddac .zglosily sie juz panie np po kurtke po bajki na plytach po ksiazki .zawsze czyms zajme mysli.Justi77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry Dziewczynki!
Swan, pisz , ciekawa jestem co tam pisałaś do nas
Aria, jeju, super byłoby gdybyśmy we trzy startowały a jeszcze zaciążone to już MEGA ...
Aria, Kochana a może jak masz takie możliwości ( logistyka niestety) to może najlepszy możliwy lekarz, i wszystkie możliwe leki? Jak coś to naprawdę służę pomocą , mam na myśli mojego lekarza , a co tam zrobię reklamę, poczytaj o niej, Anetta Karwacka, pracowała w Invimedzie, babka przed pięciesiątką, wszystkie dzieci mam dzięki niej a pierwsza córa z IUI w Invimedzie ( leczyłam bezpłodność). Do mojej gin z Niemiec, Francji babki przyjeżdżają.... Tak sobie myślę gdyby to było Wasze decydujące podejście to może warto przemyśleć taką wersję?
Basik, i o to chodzi, zająć łepek czymś aby się nie zadręczać! :-*Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2017, 09:05