Starania o trzeciego/czwartego malucha
-
WIADOMOŚĆ
-
dziewczynki dla mnie kazdy dodatkowy kg..jest niezbyt dobry ja mama sporaaaaaaaaa nadwagę i lekarze owszem mowili mi że pewnie coś przytyje ale ze mam pilnować tego co jem i przy okazji wagi...u otylych osob inaczej te kg sie przekladają niz u zdrowej normalnej dziewczyny ...
dziewczyny wymodlilam sie takze teges swieta zostane hahaha ...nieno żarcik mam nadzieje że szefu na górze się nie obrazi...intencje oddane..
co do sytuacji z koleżanką nową...hm...nie wiem czuje ze Justi chciala ci pomoc swoja wiedzą..a ty sie dziwnie przyczepilaś..ale nie ważne..nie bedziemy sie tu denerwować....Justi77, Enii lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziękuję Basiu za modlitwę za nas wszystkie
Mambyć, syndrom wicia gniazda to fajna sprawa bo taki wigor przy tym się pojawia,chęcie większe czasami niż możliwości,ale ta pozytywna energia jest cudna.
Pari a poziom potasu może zbadałaś ?, potas a w sumie jego deficyt potrafi dawać objawy z mięsniami.
Pysia, dasz radę, Ty silna dziewczyna, nie martw się na zapas, słyszałam ,że opieka w DE w szpitalu jest na super poziomie i takiej, dobrej myśli bądźWiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2017, 20:16
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No z tymi lekarzami to porazka moja mama miala miec ta operacje szybko a czekala ponad rok...
I meczyla sie z tymi bolami dretwieniami..
Justi moja mama dziekuje za pozdrowienia..i fajnie po malu juz funkcjonuje..jedyne po operacji to blizna po cieciu i chodzi jak robokop ale juz latwiej niz tydzien temu pobolewa ja ale zdecydowanie lepiej.
Justi77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja chodzę regularnie do neurologa wiec z miejscem nie mam raczej w większości problemu.
U nas bajka z dvd hhehe..ale nawet nie chce mi soe nic oglądać..zaraz przeganiam młodą do mycia i spania..druga z własnej woli poszła już spać..i mam nadzieję że i mi się uda zasnąć bez bólu tej nocy bo wyczerpana jestem nieziemsko6 c.s
-
nick nieaktualny
-
Parii mi gin powiedział że muszę brać potas razem z magnesem bo sam magnez dobrze się nie wchłania i biorę asparagin
My oglądaliśmy uniwersytet potworny na Polsat film ale już o 21 się skończył i dzieci śpią a ja teraz oglądam sextasme:D już kiedyś oglądałam ten film zabawny jest na Polsat romance
-
Hejka dziewczyny. Sorki za milczenie ale miałam.i mam mętlik w głowie. Po pozytywnym.teście pojawiły sie obawy i nerwy że za wcześnie ta ciąża bo planowalismy poźniej.jak.młodsza.córcia podrosnie....dzis powtorzyłam.tesciora i wyszedl negatyw....sama nie wien co myslec
-
nick nieaktualny