Starania o trzeciego/czwartego malucha
-
WIADOMOŚĆ
-
a co do ciuszków to ja kupuję w HM, tesciowa jest fanką pepco i roznie. Czasem ok, czasem są do niczego. Lidl ma fajne jakościowo, ale szerokie a moja młodsza córka to chudzielec, do tego stopnia, że jej niektóre spodnie z tyłka lecą..
Mam pytanie z innej beczki latałyscie w ciąży? mamy wykupione wakacje na maj i jak nam się uda to bede w 7 mcu wtedy...
-
aria40 wrote:Justyś gratulki!!!
Pamiętacie, jak mówiłam że mój M. "będzie spał w prezerwatywie" , prawie tak jest. Dla niektórych facetów 4 dziecko to skok na głęboką wodę. Powiem wam w tajemnicy że 3 tez nie chciał. Przepowiadał katastrofę i co? Jest i jest super ale nawet ten argument do niego nie dociera.
Mój mąż też nie jest do końca przekonany, ale jakoś się nie zabezpiecza. U nas wszytsko na raz, bo budowa rusza wiosną, ja mam teraz bardzo dobrą pracę, ale na nocki ;/ i dlatego też chce skorzystać z macierzyńskiego, bo generalnie mieliśmy za rok się zacząć starać jak już dom będzie na wykonczeniu, a starsza do zerówki bedzie szła i do szkoły żebym z nimi więcej była. Aria napewno nie da się przekonać?
Mam jeszcze jedno pytanko: jakie macie auta przy 3 dzieci? bo mamy teraz kupić coś i własnie trawają negocjacje
-
Ja się na autach nie znam :o Teraz mamy skodę Octavię ale właśnie ja wystawilismy na sprzedaż i kupimy jakiegoś 7 osobowego ale nień pamiętam marki mąż mi tłumaczył ale nie pamiętam. Jak podpytam to dam znać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2017, 11:53
-
nick nieaktualny
-
Aneczka, fotele jak fotele. Bagażnik! Do naszego wchodzi wózek bez składania .
Narty i inne sezonowe graty mieści na luzie.
Dla mnie ogromną zaletą samochodów tego typu są przesuwane drzwi tylne. Nawet nie macie pojęcia jak to życie ułatwiaanecz_kaa lubi tę wiadomość
-
O widzę że temat samochodów na tapecie my też się musimy przymierzyć do kupna czegoś większego, bo nie widzę żadnego wyjazdu na wakacje naszą yariską już teraz wyjazd nad morze to była masakra jeśli chodzi o spakowanie gratów do bagażnika, a przy dwójce to już o ogóle!!!!
a jeśli chodzi o zaspokajanie instynktów macierzyńskich to M zaplanował, że za 4-5 lat (jak odchowamy aktualne berbecie) będzie trzecie i czwarte do kompletu jak to powiedział "żebyśmy na stare lata sami w domu nie zostali"
Podwójna trzymam kciuki za badania -
anecz_kaa witaj. Ja nie latałam nigdy hehe więc nie pomogę .. najlepiej podpytać lekarza.
Co do samochodu my jeszcze nie zdecydowaliśmy a też nas będzie czekać kupno większego
Kocham Słońce ja do czasu kupowałam w pepco getry dla dziewczyn... ale od jakiegoś czasu wszystkie które były tam kupione ... prawie po pierwszym praniu puszczały w szwach a i kolana wyblaknięte
JustyśkaG Gratulacje!!!
Podwójna i jak tam? .. choć wierzę, że wszystko jest w najlepszym porządku
ja się zdrzemnęłam trochę to mi lepiej .. starsza wróciła ze szkoły więc trzeba pogodnić do nauki bo jutro kartkówka (kolejna!) a na 4 na basen idzie echh ... doba za krótka na wszyzstko
6 c.s
-
nick nieaktualnyMelduje po wizycie ze malenstwo zdrowe usg godzine czasu i kazda jak to sie mowi zylka sprawdzona! Lekarz odradzal nam test Nifty bo nie widzi wskazan a to lekarz ktory przeprowadza operacje na plodach i specjalizuje sie w najciezszych przypadkach ale jak sie nastawilismy to i zrobilam Nifty i przynajmniej tez plec poznamy a termin porodu przesunal sie o tydzien do przodu jestem przeszczesliwa i godzinna plyze z usg dostalismy. Kamien z serca!!!
Hilary, Enii, MamaTuśka, Pysia89 lubią tę wiadomość