Starania o trzeciego/czwartego malucha
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja może jutro do lidla zajrzę, bo ostatnio leginsy kupowałam w pepco i juz któryś raz są za płytkie.
Muszę się wam pochwalić, że w środę lecę z córami do Manchesteru do siostry. Odpoczne trochę i zdynstansuję się.Basik83, MamaTuśka, Enii, PodwojnaMamaWdwupaku lubią tę wiadomość
-
Eni n no fakt twoje chłopaki starsi i dziewczyny Arii chyba też oprócz najmłodszej...ale fajnie tak duże już są moje i będzie maleństwo czuję się przez to jak bym byla pierwszy raz w ciąży hahaha.
Hilary, Enii lubią tę wiadomość
-
Ja kupiłam młodemu parę par spodni w Pepco przed samym rozpoczęciem roku. Nie polecam. To jest badziew. Na jednych jest już dziura na kolanie a na drugich na kolanie jest starty cały obrazek. Już naprawdę wolę dać więcej i mieć jakościowo dobre. Albo poszukać w lumpku czegoś firmowego za parę złotych. Przynajmniej trochę pochodzi. Może w Pepco tanio, ale co z tego jak zaraz trzeba kupić nowe i wyjdzie na to samo. A w przedszkolu dzieci bardzo niszczą podczas zabaw na podłodze. Mnie by się przydało wyruszyć na łowy, ale jakoś ostatnio nie mam energii... A dzisiejszy dzień to już w ogóle... Spać bym poszła, ale muszę jakiś obiad zrobić bo glodomory niedługo wracają
-
Hilary wrote:Aria ooo to fajna wycieczka będzie
Weźcie ja się serio zastanawiam czy jak odchowam swoją trójkę to nie będę chciała czwartego maluszka szczególnie jak te będę już dużi i będzie tam smutno bez maluszkaHilary lubi tę wiadomość
-
Rybaaa hehe ja tam się cieszę że nie mam problemu że snem...jak czytam tutaj komentarze że dziewczyny spać nie mogą to im wspolczuje bo jed ak czlowiek dobrze sie regeneruje jak pośpi
Teraz w środę idę na morfologie zwykła i tą na chokestaze i na 9 mam usg zobaczyć jak te wody. W czwartek na 11 mam ktg a Potem od razu wizyta.
A u Cb kiedy ? Patrzę zaganiana jesteśWiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2017, 10:52
-
Basik83 wrote:Gosia mój P się ciągle pyta czy to na pewno będzie ostatnim hahah przerażony jest...a ja nie wiem jak to mówią nigdy mów nigdy.
Nie wolno się zarzekać No chyba ze to tak ''planowo''
Ja po pierwszym jak immunoglobine dostałam to do pielegniarki że przeciez ja nie chce drugiego. 18 mcy pózniej spotkalysmy sie znów na porodowce (Pielegniarka mnie poznala i smiechu było co niemiara
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2017, 10:50
Basik83, Hilary lubią tę wiadomość
💗5 💗
-
Aria jej właśnie my tu o ubraniach i dzieciach a Ty biedna walczysz z pragnieniem...szkoda że życie takie jest niesprawiedliwe. Jednak trzymam kciuki żeby się u Cb ułożyło i marzenie się spełniło
Basik hehe to nie mu że nie ostatnie :p
Słońce hehe będziemy miały przynajmniej zajęcie:) A z tymi spodniami to jest masakra w przedszkolu. Mój młody założy kilka razy i już dziura na kolanie i to nie tylko w tych pepcowych we wszystkich trochę cienszych. Kupiła nawet ostatnio te takie obrazki na dziury nie pamiętam nazwy (ah ten mózg ciazowy) i mam zamiar zakleic kilka bo tak są dobre i przynajmniej pochodzi jeszcze trochę
-
Cześć dziewuszki. Beta 135 także tego....
aria40, MamaTuśka, Basik83, Pysia89, Hilary, Enii, Mamabyc3, PodwojnaMamaWdwupaku, Rybaaaa lubią tę wiadomość
-
Justyś gratulki!!!
Pamiętacie, jak mówiłam że mój M. "będzie spał w prezerwatywie" , prawie tak jest. Dla niektórych facetów 4 dziecko to skok na głęboką wodę. Powiem wam w tajemnicy że 3 tez nie chciał. Przepowiadał katastrofę i co? Jest i jest super ale nawet ten argument do niego nie dociera.