Starania o trzeciego/czwartego malucha
-
WIADOMOŚĆ
-
MamaTuśka wrote:Jak 22 to mógl byc bezowulacyjny.
no własnie nie wiem bo kilka dni przed @ zaczeły piersi mnie znów bolec ( co jest norma bo mam tak ze 2 x w cyklu mnie bolą) a przed samą @ robia sie takie normalne, miękkie. Tym razem do konca @ kamyki miałam.. Wiec sama nie wiem co tam u mnie w srodku się dzieje.
W tym cyklu 7 dc juz jajniki zaczeły kłuć ( i piersi bolec), dzis 12 dc i dalej.. No nic co ma byc to bedzie..
💗5 💗
-
nick nieaktualnyHejka.
Ja mam szpital w domu Córcia dalej chora, synuś się zaraził... całą noc miał napady kaszlu, do tego mnie gardło boli i w ogóle jakaś taka słaba jestem.
Dzisiaj 5 dzień bez cycusia. Także mogę chyba już powiedzieć, że po 13 miesiącach odstawiłam małego od piersi
Co macie na obiad?
U mnie wczorajsza pomidorówa, a jutro i pojutrze mielone
anecz_kaa i żabka04
córka pierwsze kroczki rok i 2 tygodnie to tylko syn taki agent he he
żabka jakoś spokojnie ze wszystkim się udało... a o co konkretnie pytasz np?
-
A ja dzis sie ´´zajadalam´´ niezniszczalna zupa szpitalna gryzikowa heheheh
Do tego ziemniaki duszone mieso buraczki i sos..no nie doprawione ale nawet smaczne..
Dziewczyny niechce mi sie tu siedziec...juz wszystko zrobili co mogli...mogliby puscic do domu.. -
Basik siedz jak karzą!
Podwójna moje tez miały nowy wózek ale on już będzie mieć 7 lat! I niby go mam, ale szczerze jakoś sama nie wiem czy nie zostawić sobie gondli i fajną spacerówkę a wiesz, kasę liczę, bo budowe zaczynamy i zalezy Nam na czasie
Szczęśliwa mama: u mnie to norma te 10 mcy ale moje dziewczyny ruchliwe od zawsze, starsza bardziej
Eni liczysz na coś? Pierogi też bym zjadła...
I skleroza mnie dopadła
Moja mama jest zakochana w Klarze
A mnie wczoraj w pracy tak plecy bolały i brzuch ze masakra, czy w 3 ciazy czuc cały czas dół brzucha? Sama nie wiem... Z Julią nie pamiętam, z Elizką mnie ciągnęło ale nie wiem czy ta mocnoSzczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySzczesliwa Mama ja dzisiaj robilam krokiety z pieczarkami i barszczyk.
Zdrowka dla Was :* najgorsze co moze byc jak dzieci choruja. U mnie odpukac poki co bez chorob.
Aneczka jak wozek jest jeszcze na czasie to pewnie ze mozesz sie zastanowic nad jego uzytkowaniem a wiadomo jak sie buduje to kasa potrzebna.
Wiesz ja w kazdej ciazy mialam bole brzucha i fla mnie to normalne bylo. Tylko mocne byly niepokojace. Ale bez nospy czy buscopanu bym nie dala rady.
Basik ale ladna wage ma juz Twoj synus i wierze ze Ci teskno juz do domu. A dziewczynki Cie odwiedzaja?
Wiecie szlam po corcie do przedszkola i patrze list w skrzynce z laboratorium z wynikami. Otworzylam na szybko i od razu telefon do meza. Skinczylam rozmawiac i telefon mi dzwoni. Lekarz z laboratorium z wynikami ha ha i ja sie smieje a on mowi ze w ciagu 3 dni dostane wyniki poczta a teraz mi powie przez telefon. Na co ja stwierdzilam ze juz mam wyniki i w szoku byl bo dzisiaj je wyslali ale jestesmy wszyscy szczesliwi!Enii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHilary
Jesteś mega babka! Jak czytam Twoje posty, to cały czas zachodzę w głowę skąd Ty masz tyle siły na to wszystko?
I masz siłę na avon i serial wow zazdroszczę he he
SZACUN
Podwojna
Gratuluję zdrowej córci.
Super!
A krokiety pychotka.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2017, 17:18
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny