Starania o trzeciego/czwartego malucha
-
WIADOMOŚĆ
-
MamaTuśka wrote:Jak 22 to mógl byc bezowulacyjny.
no własnie nie wiem bo kilka dni przed @ zaczeły piersi mnie znów bolec ( co jest norma bo mam tak ze 2 x w cyklu mnie bolą) a przed samą @ robia sie takie normalne, miękkie. Tym razem do konca @ kamyki miałam.. Wiec sama nie wiem co tam u mnie w srodku się dzieje.
W tym cyklu 7 dc juz jajniki zaczeły kłuć ( i piersi bolec), dzis 12 dc i dalej.. No nic co ma byc to bedzie..
💗5 💗
-
nick nieaktualnyHejka.
Ja mam szpital w domuCórcia dalej chora, synuś się zaraził... całą noc miał napady kaszlu, do tego mnie gardło boli i w ogóle jakaś taka słaba jestem.
Dzisiaj 5 dzień bez cycusia. Także mogę chyba już powiedzieć, że po 13 miesiącach odstawiłam małego od piersi
Co macie na obiad?
U mnie wczorajsza pomidorówa, a jutro i pojutrze mielone
anecz_kaa i żabka04
córka pierwsze kroczki rok i 2 tygodnieto tylko syn taki agent he he
żabka jakoś spokojnie ze wszystkim się udało... a o co konkretnie pytasz np?
-
A ja dzis sie ´´zajadalam´´ niezniszczalna zupa szpitalna gryzikowa heheheh
Do tego ziemniaki duszone mieso buraczki i sos..no nie doprawione ale nawet smaczne..
Dziewczyny niechce mi sie tu siedziec...juz wszystko zrobili co mogli...mogliby puscic do domu.. -
Basik siedz jak karzą!
Podwójna moje tez miały nowy wózekale on już będzie mieć 7 lat! I niby go mam, ale szczerze jakoś sama nie wiem czy nie zostawić sobie gondli i fajną spacerówkę
a wiesz, kasę liczę, bo budowe zaczynamy
i zalezy Nam na czasie
Szczęśliwa mama: u mnie to norma te 10 mcyale moje dziewczyny ruchliwe od zawsze, starsza bardziej
Eni liczysz na coś? Pierogi też bym zjadła...
I skleroza mnie dopadła
Moja mama jest zakochana w Klarze
A mnie wczoraj w pracy tak plecy bolały i brzuch ze masakra, czy w 3 ciazy czuc cały czas dół brzucha? Sama nie wiem... Z Julią nie pamiętam, z Elizką mnie ciągnęło ale nie wiem czy ta mocnoSzczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySzczesliwa Mama ja dzisiaj robilam krokiety z pieczarkami i barszczyk.
Zdrowka dla Was :* najgorsze co moze byc jak dzieci choruja. U mnie odpukac poki co bez chorob.
Aneczka jak wozek jest jeszcze na czasie to pewnie ze mozesz sie zastanowic nad jego uzytkowaniema wiadomo jak sie buduje to kasa potrzebna.
Wiesz ja w kazdej ciazy mialam bole brzucha i fla mnie to normalne bylo. Tylko mocne byly niepokojace. Ale bez nospy czy buscopanu bym nie dala rady.
Basik ale ladna wage ma juz Twoj synusi wierze ze Ci teskno juz do domu. A dziewczynki Cie odwiedzaja?
Wiecie szlam po corcie do przedszkola i patrze list w skrzynce z laboratorium z wynikami. Otworzylam na szybko i od razu telefon do meza. Skinczylam rozmawiac i telefon mi dzwoni. Lekarz z laboratorium z wynikami ha ha i ja sie smieje a on mowi ze w ciagu 3 dni dostane wyniki poczta a teraz mi powie przez telefon. Na co ja stwierdzilam ze juz mam wyniki i w szoku byl bo dzisiaj je wyslaliale jestesmy wszyscy szczesliwi!
Enii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHilary
Jesteś mega babka! Jak czytam Twoje posty, to cały czas zachodzę w głowę skąd Ty masz tyle siły na to wszystko?
I masz siłę na avon i serialwow zazdroszczę he he
SZACUN
Podwojna
Gratuluję zdrowej córci.
Super!
A krokiety pychotka.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2017, 17:18
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny