Starania o trzeciego/czwartego malucha
-
WIADOMOŚĆ
-
wozek super ja narazie twardo uwazam, ze bedzie ten ktory mam po dziewczynach a kupie sobie nowa spacerowke
Eni ja bym badania zrobiła dla samej siebie chyba
Basia sto lat! I super pomysł ja sobie nie wyobrazam zycia bez pralki!Ja mam wrazenie ze nic nie robie innego tylko piore i skladam pranie
podwojna- twoj opis idealnie pasuje do tego jak sie czyje ;/ zyc nie umierac ;/
ja dzis na latwizne ide i ziemniaki z białym serem jajo sadzone i surowka i koniec obiadu
a z ta płcią... to moja 1 corka mialam byc chlopcem, 2 tez wiec teraz to samo.... moj maz jest swiadomy dziewczynki i nawet jak mowi o dziecku tak odruchowo to jak o dziewczynce
Hilary kupujesz podstepne butelki ta czychała na Twojego meza moj kiedys tez taki nr odwalił, ale on raczej dziewczyny szybko kapie i do lozek, a bajki lubia takie przygodowe i zawsze czytają
ja mam faze na sok pamarańczowy )
nie boisz się malowaC? ja chciałabym wiosną nasz dom pomalować... zobacze jak sie bede czuc
-
Basiu jeszcze raz wszystkiego najlepszego. Super ze rodzinka pomyslala o takim prezencie.
Pysia do 6 stycznia (6 będzie wyjeżdżał).
Ja zazdroszczę mężczyznom takiego myślenia. Ja np wszystko na czynniki pierwsze rozbieram i do tego sto tysięcy scenariuszy.
Jaki interes mogłam dzis zrobić. Wysiadam z auta a tu cygan. Pani kup perfum u podsowa Chanel z naklejka 438 zl. Mowie ze nie a ten swoje to ile dasz to za tyle sprzedam. Dalej stanowczo mowie ze nie a ten to na chleb. Uciekłam .. Stracha miałam jak wychodziłam z Kauflanda ze znow mnie dopadnie, ba szczęście juz go nie było.💗5 💗
-
nick nieaktualnySimon to odpoczniesz teraz na calego a daleko masz rodzicow od Waszego domu? Pytam czy maz blisko w odwiedzuny bedzie mial
Ha ha usmialam sie z Twojego meza oj te chlopy.....
Basiu spelnienia marzen :* ❤ piekny gest ze strony rodziny bardzo sie ciesze ze nie bedziesz musiala plecow nadwyrezac.
Pysia a Wy kiedy juz bedziecie po przeprowadzce?
A patrzylas czy tutaj sa jeszcze wozki z pompowanymi kolami? Bo kiedys wiem ze byly ale czy nadal sa. Ale jak cos to w Pl tez cos znajdziesz
Enii jeju jakie te cyganie sa upierdliwi. U nas mlode cyganki strasznie w tramwajach kradna portfele i telefony ale to takie gowniary ze za glowe sie lapie.
Zabka bedziesz z synkiem do lekarza szla? Moze to trzydniowka? Zdroweczka :*
Aneczka ja normalnie jestem na diecie wege a wczoraj szlam na zakupy i tala mnie chec naszla na ziemniaki z jajkiem i mizeria z ogorka i rzodkiewki i zrobilam i zjadlam z takim smakiem a pozniej maz o 2 w nocy rumianek mi parzyl bo tak mnie rzoladek bolal. Juz organizm odwykl od takiego jedzenia
Wiesz co a czego sie bac malowac zima tetaz farby bezoieczne sa i szybko schnace. W Styczniu i Lutym malowalismy cale mieszkanie i zawsze tak jakos zima malujemy od kilku lat a to chyba dlatego ze szybko ciemno sie robi. Siedzimy w domu to mamy wiecej czasu niz Wiosna i Latem i juz mamy na Wiosne spokoj
Dostalam list z 2 terminami komunii syna i albo poczatek Maja albo Sierpien i wybierzemy Sierpien zeby na spokojnie ja przezyc bo tak po porodzie za duzo by bylo. A tutaj komunia calkiem inna niz w Pl. Tance. Spiewy. Bez zdawania modlitw. Bez spowiedzi. Nez latania do kosciola co chwila. Ogolnie ma to byc radosny dzien dla dzieci i zero stresu
Lece po corcie do przedszkola bo lada chwila ulews bedzieżabka04 lubi tę wiadomość
-
Cygany to maja kasy jak lodu i mysla ze jak chińska podrobe kobitka zobaczy to będzie chętna i kupi ..albo co gorsza okradnie ją.
Ja mam agresora od razu jak widzę tych cwaniaków co tylko daj, daj. O Mops i szlachetne paczki itd.
Wiadomo w życiu różnie bywa nosz ale jak można nauczyć ich ze tylko zasiki i zasiłki i żerowanie na innych. Latami na mopsie do pracy nie pojdzie i jeszcze na picie ma
Ja w Pl mąż w De pracuje.
💗5 💗
-
Basik-Wszystkiego co najlepsze dla Ciebie:*
Rodzinka ma łeb na karku-super pomysł
Podwójna- wózków jest cała masa do wyboru w Hannoverze,ale najpierw będę czytać opinie co i jak.Musi być solidny i dać radę błocie;)
Przeprowadzka planowana na 11-13 grudnia,także zaraz po urlopie w Pl.
Dziś byl gościu że spółdzielni i mówił co musimy zrobić czyli głównie zapełnianie dziur po meblach i malowanie.Plusem jest że też dostaniemy czyste wymalowane mieszkanie
Tu komunia jest w maju i czerwcu a dzieci spotykają się 2 razy w tygodniu na pogadanki.Fakt nie ma takiej spiny jak Pl i tej całej akcji z imprezą i prezentami.
-
Enii- dobrze pamiętam że Twój w okolicach Magdeburga?
Właśnie dowiedziałam się że mój M jutro ma wolne:) jupi pojedzie z nami do Hannoveru bo mam termin że synem u lekarza...męskie sprawy.Strasznie nie lubię jeździć po dużych miastach z dziećmi...zawsze się tak stresuje.
Cieszę się z jego wolnego jakbym wygrała główna nagrodę hehe:) -
nick nieaktualnyEnii zobacz zanim M przyjedzie i beda kolejne starania to akurat masz czas na zrobienie badan
Pysia no ja pytam o te wozki z kolami pompowanymi bo uzywane pewnie sa ale mieszkam obok Toysrusa gdzie wozkow cala masa ale zaden z nich juz pompowanych kol nie ma. Ja przy corci mialam nie pompowane wozek ABC Design i rewelacja. Bloto. Zaspy sniegu w gorach. Wszedzie nim jezdzilismy i w glebokim sniegu pchalo sie go leciutko, wiec mysle ze tu nie ma reguly juz czy pompowane czy nie. Jak sa duze kola to wszedzie dadza rade.
Nie dziwie sie ze cieszysz sie z wolnego meza ja tez zawsze tak reaguje i nieraz znajomi sie smieja ze to jest szok ze po 15 latach szalejemy za soba jak wariaciPysia89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Olinka- witaj.W jakim wieku masz synów?
Podwójna- ja miałam obie możliwośi i zdecydowanie bardziej łatwiej było mi na tych pompowanych w trudnych terenach.
Coś takiego np zobacz: https://www.babymarkt.de/bergsteiger-kombi-kinderwagen-capri-black-white-a151046.html
15 lat piękny czas:) My mamy 10 lat teraz w grudniu...niezły kawałeczek minął juz.
Enii- a wiesiołka stosujesz itp? Może warto faktycznie zrobić badania przez przyjazdem męża i będziecie wiedzieć jak działać
Kobietki czy Wy w ciąży robiliście hennę rzęs i brwi???Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2017, 19:59
-
Basiu no naprawdę wspaniały prezent ja podziwiam bym szału dostała robiąc pranie ręczne. ..
pysia ja robiłam/robie wszystko normalne jeśli chodzi o dbanie o siebie teraz to wiadomo paznokci nie maluje. co jedynie skóra moja jest bardzo wrażliwa i czasem musze uważać jednak nic złego się nie dzieje nigdy
enii jasne zrób badania to nie zaszkodzi a zawsze coś więcej będziesz wiedziała.
olinka witaj -
Podwójna niecałe 150 km więc na pewno zajrzy na weekend,ale ja długo też tak nie wytrzymam....u Mamy dobrze ale wiadomo że w domu najlepiej a mój wózek po Franiu ma pompowane kółka i szczerze przyznam że nie zlicze ile razy musiałam detke wymieniać bo się przebiła!!!jednak jak się dużo po lasach i parkach chodzi z wózkiem to tak to niestety wygląda....
-
nick nieaktualnyanecz_kaa wrote:Ja mam pompowane koła i w pl raczej wiekszosc na pompowanych, czytałam ze jest lepsza amortyzacja i lepiej dla malucha jak na poczatku są pompowane
Aneczka ja pierwszy wozek dla syna 9 lat temu kupowalam w Pl i w sklepie na kilkadziesiat wozkow tylko 3 mialy pompowane kola i to takie wozki ktore byly bardzo masywne i mega ciezkie bo po 30kg wazyly. Bardziej mi sie wydaje ze wiecej tych wozkow z pompowanymi kolami w necie mozna znalezc.
Szczerze to ja nie widzialam roznicy miedzy pompowanymi a nie. No chyba ze wozek byl na paskach jak to bywalo za moich czasow
Simon tak nie ma jak to w domu
Podajcie dziewczyny jakies nazwy wozkow ktore sa nowoczesne a maja kola pompowane. Ciekawa ich jestem -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPodwójna ja polecam z całego serca i z polecenia wózki camerello carera, sirion (jest lżejszy i nowość bardzo mi się podobał).
Mają mega pozytywy.
Duża gondola co w zimie na plus, bardzo fajnie się go prowadzi nawet jedna ręką, przednie koła obracane lub zablokować można, pompowane koła,.
Super poczytaj.
Też miałam dylemat jaki i z polecenia kupiłam właśnie carera i nie zalowalam.
Miałam 3w1.
Nie nadrobie was bo wpadłam na chwilę.
Może dziś wieczorem.
Właśnie kończę śniadanie, czekam na moją mamę bo przyjeżdża do wnuków (30wyjeżdża do pracy wróci za 2 mce) i pojedziemy razem do urzędu po te akta i do notariusza się umówię na 1.12 bo mąż ma wolne. Mama mi Roberta przypilnuje.
Robert nie ma gorączki dzisiaj.
Wysypka schodzi ale dałam wczoraj fenistil i na noc też będę podawać.
Myślę że ta wysypka to jakiś wirus albo coś go uczulilo.
A drapal się strasznie wczoraj.
Zobaczymy będę obserwować.
Miłego dnia.