Starania o trzeciego/czwartego malucha
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny!
Oj, dawno mnie tu nie było, a widzę że i Wy w dużej mierze przeniosłyście się na FB.
Gratuluję "nowym" ciężarówkom, za te bliżej rozwiązania trzymam kciuki. A za te, które czekają na upragnione 2 kreski, równie mocno!
Szczęśliwa mama - u mnie jest róznica 1,5r i 2 lata między dziećmi i naprawdę da się to ogarnąć. Moja koleżanka (matka 4ki dzieci) zagadnięta kiedyś przez swoją kuzynkę "jak Ty dajesz radę przy tylu dzieciach? Ja przy 2ce nie wyrabiam!" odpowiedziała "Jak miałam 2kę też nie wyrabiałam..."
. I coś w tym jest - im więcej dzieci tym większa organizacja. Jak będziesz chciała sprzedam Ci moje patenty na takie wymagające stadko, ale na priv, bo nie chcę nie zaśmiecać wątku
.
Co do naszych "starań" to na razie pat - mąż nie jest na tak ani na nie, ja również. Coraz więcej dostrzegam plusów posiadania starszych, dogadanych dzieci (bo początki z każdym spadkobiercą
były trudne), ale serducho rwie się do małego ssaka i w końcu sama nie wiem
.
Pluj - 2012
Truj - 2013
Zbój - 2015 -
Cześć Dziewczyny!!!!dawno nie zaglądałam,mam nadzieję że nie zapomnialyscie o mnie
u nas wszystko ok!Ania nadal jest Anią i waży już 1200 g!straszna z niej łobuziara,kopie i szaleje całe noce,przez co matka już teraz niewyspana chodzi
pozdrawiam gorąco Was wszystkie
Enii gratuluję z całego serducha!!!!!a jednak udało się kiedy w ogóle się nie spodziewalas :-*
PodwojnaMamaWdwupaku, Hilary lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEnii
W sumie za tydzień będę mogła już zrobić testzobaczę....
Daven
Zaprosiłam Cię do przyjaciółek
Bardzo proszę o Twoje patenty. Czekam na wiadomość
Powiem Wam dziewczyny, że mam dzisiaj mega bóle z lewej strony... a pamiętam, że miałam tak w drugiej ciąży... nieźle...Daven lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Szczęśliwa to trzymam kciuki
u mnie najprawdopodobniej plemniki przeżyły 5 dni, więc szansa jest.
Simon duża już dziewczynka. Spokojnej ciąży
Enii z wynikem nie pomogę, bo nigdy nie robiłam. Moze masz możliwość skonsultować wynik z ginem.
Ja czuję się ok, pobolewają mnie tylko trochę piersi a tak to nie mam żadnych objawów. Już nie mogę się doczekać wizyty.02.2010 córka
09.2011 syn
01.2017 corka(*)
01.2018 7 tydz.(*)
12.2018 córka -
Zobaczę w poniedziałek jak prog. Możliwe tez ze z boskiego startowałam bo ppisalam juz ze cykle 22-28 plus psm plus nerwica mi sie tez odzywa od kilku mcy. Byl luz a pod koniec sierpnia sie znow zaczęło ( mega stres miałam).
Póki co to wyluzowałam z progiem i zobaczę po wynikach poniedziałkowych .
Aneczka gratuluje corci. Najważniejsze ze zdrowa.
Jak wszystko będzie ok to tez będziemy robić ( wole wiedzieć)
A z ta pepowina to jak ? U ciebie cos z nia, prawda?💗5 💗
-
nick nieaktualny
-
Eni Madzia wszystko bedzie u was dobrze
Szczesliwa to trzymam kciuki za sikacza..oby byly dwie kreski.
Simon ale juz duza Aneczka
Aneczka gratuluje corci.
Co u reszty?
Ja jeszcze troche i szpital pytanie dalej kiedy.anecz_kaa lubi tę wiadomość
-
Enii wrote:Karola czyli sie sprawdzilo. Trzy rozpakowane i 3 zafasolkowane
Beta
27 dc 480,03
29 dc 1312,34
ARIA teraz na ciebie przyjdzie kolej
Simon rośnie pannica
PodwojnaMama co u ciebie ?
Ja już mocno ociężała się czuje sie czuje ale i tak miałam super ciąże teraz już końcówka to dotrwamPodwojnaMamaWdwupaku lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyna jestem w zasadzie tu nowa.Staramy się z mężem od ponad roku o trzecią pociechę ja mam 31 lat mąż 33
Synek 13,córcia 9 i marzy nam się jeszcze rodzeństwo dla nich.Staramy się bez żadnych wspomagaczy i nic.Jedynie co to zwykłe kontrole u gina którego i tak bedę musiała zmienić (jest juz dość stary) ale prowadził moje dwie ciąże i byłam mega zadowolona.U mnie podobno wszystko ok i na miejscu,mąż był na badaniu nasienia i wszystko wręcz super.Nie rozumiem dla czego wciąż nie wychodzi
Pozdrawiam wszystkie was i gratuluje tym którym się udało -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej kobietki
Nie odzywam sie bo internet to ostatnie o czym mysle.... cukrzyca tak dowala ze nie wiem co będzie dalej. Scisla dieta ze bardziej sie już nie da, co 2 dni mam zwiekszana insulinę o 4 jednostki a cukry po samych warzywach mam prawie 200i wizje szpitala jak nie uda sie go zbic. Martwie sie jak takie wysokie cukry na malutka dzialaja bo w poprzedniej ciąży miałam nizsze a corcia przestala rosnąć. W Czwartek mam USG w klinice i mam nadzieje ze malutka dobrze rosnie. Trzymajcie kciuki.
Enii piekna betaprog nie jest zly ale może kontroluj bo jak będzie spadac to trzeba progesteron wlaczyc. A jak sie czujesz?
Basik kiedy będziesz wiedziała cos na temat CC?
Magada umowilas sie już na pierwsza wizyte?
Simon no piekna wage ma już corciai witaj w klubie
moja tez szaleje cala noc. Pal licho jak sobie kopie powyżej pepka czy przy zoladku ale jak sie obroci i po pęcherzu daje to non stop z bolem biegam sikac he he ale nie przeszkadza mi to. Z uśmiechem wstaje, ciesze sie ze ja mam i niech kopie gdzie chce byle tylko zdrowo rosla!
Aneczka gratuluje zdrowej córci
Szczesliwa mama dużo wlosow scielas? Kiedy na test sikasz? Trzymam kciuki!!!
Karolcia jak u Ciebie z tym porodem? Zalatwilas cos z CC?
Aria a co u Ciebie slychac? Staracie sie?
Zabka u Was już lepiej ze zdrówkiem?
Witaj Paulla. A może warto przejść sie do innego gina który swiezym okiem spojrzy na cala sytuacje? Może gdzies glebiej trzeba poszukać czy nic sie nie dzieje? A może tak jak Zabka mowi, psychika robi swojemoze jak do nas dolaczylas to ciaza szybko sie pojawi
tego Ci zycze!!!
Ryba jak będziesz mogla to informuj nas co u Ciebie sie dzieje i kiedy CC będziesz miałaWiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2018, 23:06
anecz_kaa lubi tę wiadomość