Starania o trzeciego/czwartego malucha
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny!
Oj, dawno mnie tu nie było, a widzę że i Wy w dużej mierze przeniosłyście się na FB.
Gratuluję "nowym" ciężarówkom, za te bliżej rozwiązania trzymam kciuki . A za te, które czekają na upragnione 2 kreski, równie mocno!
Szczęśliwa mama - u mnie jest róznica 1,5r i 2 lata między dziećmi i naprawdę da się to ogarnąć . Moja koleżanka (matka 4ki dzieci) zagadnięta kiedyś przez swoją kuzynkę "jak Ty dajesz radę przy tylu dzieciach? Ja przy 2ce nie wyrabiam!" odpowiedziała "Jak miałam 2kę też nie wyrabiałam..." . I coś w tym jest - im więcej dzieci tym większa organizacja. Jak będziesz chciała sprzedam Ci moje patenty na takie wymagające stadko, ale na priv, bo nie chcę nie zaśmiecać wątku .
Co do naszych "starań" to na razie pat - mąż nie jest na tak ani na nie, ja również . Coraz więcej dostrzegam plusów posiadania starszych, dogadanych dzieci (bo początki z każdym spadkobiercą były trudne), ale serducho rwie się do małego ssaka i w końcu sama nie wiem .Pluj - 2012
Truj - 2013
Zbój - 2015 -
Cześć Dziewczyny!!!!dawno nie zaglądałam,mam nadzieję że nie zapomnialyscie o mnie u nas wszystko ok!Ania nadal jest Anią i waży już 1200 g!straszna z niej łobuziara,kopie i szaleje całe noce,przez co matka już teraz niewyspana chodzi pozdrawiam gorąco Was wszystkie Enii gratuluję z całego serducha!!!!!a jednak udało się kiedy w ogóle się nie spodziewalas :-*
PodwojnaMamaWdwupaku, Hilary lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEnii
W sumie za tydzień będę mogła już zrobić test zobaczę....
Daven
Zaprosiłam Cię do przyjaciółek
Bardzo proszę o Twoje patenty. Czekam na wiadomość
Powiem Wam dziewczyny, że mam dzisiaj mega bóle z lewej strony... a pamiętam, że miałam tak w drugiej ciąży... nieźle...Daven lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Szczęśliwa to trzymam kciuki u mnie najprawdopodobniej plemniki przeżyły 5 dni, więc szansa jest.
Simon duża już dziewczynka. Spokojnej ciąży
Enii z wynikem nie pomogę, bo nigdy nie robiłam. Moze masz możliwość skonsultować wynik z ginem.
Ja czuję się ok, pobolewają mnie tylko trochę piersi a tak to nie mam żadnych objawów. Już nie mogę się doczekać wizyty.02.2010 córka
09.2011 syn
01.2017 corka(*)
01.2018 7 tydz.(*)
12.2018 córka -
Zobaczę w poniedziałek jak prog. Możliwe tez ze z boskiego startowałam bo ppisalam juz ze cykle 22-28 plus psm plus nerwica mi sie tez odzywa od kilku mcy. Byl luz a pod koniec sierpnia sie znow zaczęło ( mega stres miałam).
Póki co to wyluzowałam z progiem i zobaczę po wynikach poniedziałkowych .
Aneczka gratuluje corci. Najważniejsze ze zdrowa.
Jak wszystko będzie ok to tez będziemy robić ( wole wiedzieć)
A z ta pepowina to jak ? U ciebie cos z nia, prawda?💗5 💗
-
nick nieaktualny
-
Eni Madzia wszystko bedzie u was dobrze
Szczesliwa to trzymam kciuki za sikacza..oby byly dwie kreski.
Simon ale juz duza Aneczka
Aneczka gratuluje corci.
Co u reszty?
Ja jeszcze troche i szpital pytanie dalej kiedy.anecz_kaa lubi tę wiadomość
-
Enii wrote:Karola czyli sie sprawdzilo. Trzy rozpakowane i 3 zafasolkowane
Beta
27 dc 480,03
29 dc 1312,34
ARIA teraz na ciebie przyjdzie kolej
Simon rośnie pannica
PodwojnaMama co u ciebie ?
Ja już mocno ociężała się czuje sie czuje ale i tak miałam super ciąże teraz już końcówka to dotrwamPodwojnaMamaWdwupaku lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyna jestem w zasadzie tu nowa.Staramy się z mężem od ponad roku o trzecią pociechę ja mam 31 lat mąż 33 Synek 13,córcia 9 i marzy nam się jeszcze rodzeństwo dla nich.Staramy się bez żadnych wspomagaczy i nic.Jedynie co to zwykłe kontrole u gina którego i tak bedę musiała zmienić (jest juz dość stary) ale prowadził moje dwie ciąże i byłam mega zadowolona.U mnie podobno wszystko ok i na miejscu,mąż był na badaniu nasienia i wszystko wręcz super.Nie rozumiem dla czego wciąż nie wychodzi
Pozdrawiam wszystkie was i gratuluje tym którym się udało -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej kobietki
Nie odzywam sie bo internet to ostatnie o czym mysle.... cukrzyca tak dowala ze nie wiem co będzie dalej. Scisla dieta ze bardziej sie już nie da, co 2 dni mam zwiekszana insulinę o 4 jednostki a cukry po samych warzywach mam prawie 200 i wizje szpitala jak nie uda sie go zbic. Martwie sie jak takie wysokie cukry na malutka dzialaja bo w poprzedniej ciąży miałam nizsze a corcia przestala rosnąć. W Czwartek mam USG w klinice i mam nadzieje ze malutka dobrze rosnie. Trzymajcie kciuki.
Enii piekna beta prog nie jest zly ale może kontroluj bo jak będzie spadac to trzeba progesteron wlaczyc. A jak sie czujesz?
Basik kiedy będziesz wiedziała cos na temat CC?
Magada umowilas sie już na pierwsza wizyte?
Simon no piekna wage ma już corcia i witaj w klubie moja tez szaleje cala noc. Pal licho jak sobie kopie powyżej pepka czy przy zoladku ale jak sie obroci i po pęcherzu daje to non stop z bolem biegam sikac he he ale nie przeszkadza mi to. Z uśmiechem wstaje, ciesze sie ze ja mam i niech kopie gdzie chce byle tylko zdrowo rosla!
Aneczka gratuluje zdrowej córci
Szczesliwa mama dużo wlosow scielas? Kiedy na test sikasz? Trzymam kciuki!!!
Karolcia jak u Ciebie z tym porodem? Zalatwilas cos z CC?
Aria a co u Ciebie slychac? Staracie sie?
Zabka u Was już lepiej ze zdrówkiem?
Witaj Paulla. A może warto przejść sie do innego gina który swiezym okiem spojrzy na cala sytuacje? Może gdzies glebiej trzeba poszukać czy nic sie nie dzieje? A może tak jak Zabka mowi, psychika robi swoje moze jak do nas dolaczylas to ciaza szybko sie pojawi tego Ci zycze!!!
Ryba jak będziesz mogla to informuj nas co u Ciebie sie dzieje i kiedy CC będziesz miałaWiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2018, 23:06
anecz_kaa lubi tę wiadomość