starania po odstawieniu tabletek
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny...nieśmiało się przywitam
To nasz 6ty cykl starań, tabletki novynette brałam przeszło 8 lat. Teraz biorę bromergon + ziółka o. Sroki nr 3. Dziś kupiłam termometr. Wyniki tarczycowe są w normie. Jak ten cykl nic nie da to zaczynamy głębiej szukać...
santoocha - gratulacje! -
Cześć dziewczyny!
Ja z końcem grudnia odstawiłam tabletki długość cykli 29/28/31, mam nadzieję, że w 4cs się uda, chociaż już powoli przestaję wierzyć, że tak szybko nastąpi ten moment.
Mam do was pytanie: jak z waszą cerą po anty? Jak sobie z tym radzicie?
Ja mam trądzik, albo może wysypkę na buzi i dekolcie, czekam na termin do dermatologa... -
u mnie w sumie cera wróciła do normy po odstawieniu chociaż ja tab.anty. brałam tylko 3 cykle po poronieniu ale to mi wystarczyło żeby ich już nigdy więcej nie brać .... to jest nasz 1cs pp i jak się okazało w 90% bezowulacyjny..myślę, że to przez anty...no nic..czekamy na @ albo jednak na CUD no a jeśli nie to zaczynamy na nowo..powodzenia
-
Hej! Ja brałam tabletki od prawie 6 lat. I byłam bardzo zdziwiona tym, że idealnie po odstawieniu dostałam pierwszego okresu. Przez dwa miesiące na pewno miałam owulację...nie musiałam mierzyć temperatury, by wiedzieć że przyszła. Niestety odkąd biorę euthyrox (choruję na hashimoto) już tego tak nie odczuwam ;/ Liczę na to, że ten cykl będzie tym szczęśliwym!
[/url]
-
Krokodylica wrote:Trzymam kciuki za nas wszystkie
A Tobie Dotty84 gratuluję i dawaj wiruski )))
ślę całe morze szalonych i zdeterminowanych wirusków!!!
I czekam na Was dziewczyny
Niestety teraz mi też straszie obsyfiło plecy, a teraz jeszcze cały dekolt (olaboga!)
Nie wiem czy to efekt odstawienia tabletek, czy też hormonów ciążowych - ale straszne to! -
Brałam piguły w sumie z 10 lat, ostatnie 5 - Novynette. Odstawilam w listopadzie i cera strasznie mi się popsuła, wyglądam jak chodzące ognisko zarazy no a 2 kreseczek brak, nawet jeszcze nigdy testu nie zrobiłam, bo @ przychodzi zawsze w terminie...
-
Hej jestem nowa i miło mi was powitać
Niedawno, bo w marcu, odstawiłam pigułki anty (brałam je ok 9 lat). Miałam nikłe nadzieje, że może jakimś cudem uda się za pierwszym razem, ale chyba tak zwana... d... okres powinnam mieć wczoraj/dziś ale nic nie zapowiada żeby się pojawił.. robiłam test i niestety negatywny. Zaczęłam się stresować jak czytam, o tym że większość z was ma straszne problemy z cyklem po odstawieniu. mam nadzieje, że @ niedługo się pojawi. Przed laty, zanim zaczełam brać tabsy był regularny 30-32 dni.. -
u mnie pierwszy cykl po odstawieniu anty. był bezowulacyjny (potwierdzone monitoringiem) no i cykl się wydłużył, nieznacznie ale @ przyszła ok 3 dni po terminie, wiem, że to nie duża anomalia ale ja anty. brałam tylko 3 cykle jako kurację po poronieniu..i mam nadzieję, że ten 2cs będzie już ok
-
Ja brałam tabletki 3 lata - rok novynette, ale mi ni podpasowały, zmieniłam gina bo poprzednia nie chciała mi dać innych tabletek, potem 2 lata daylette, w sierpniu 2013 odstawiłam i nic do tej pory...