starania po odstawieniu tabletek
-
WIADOMOŚĆ
-
hej, ja pół roku po odstawieniu anty (15lat brałam) i o pierwsze dziecię, ale póki co bezowocnie. Trzymam kciuki za Ciebie.LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualny
-
Natu93 wrote:saramago a bylas na badaniach i wgl?
przez 3 lata chodziłam praktycznie co miesiąc bo leczyłam stany zapalne itp, więc kiedy lekarka powidziała, że teraz jest najlepszy moment i w koncu moge zacząć się starać,to zrobiłam tylko tarczyce no i usg. nic innego nie robiłam. w kweitniu idę na komplet badanAnhe lubi tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Ania1986 wrote:hej dziewczynki , rastafanka a ja wlasnie słyszałam na odwrot ze tabsy anty maja negatywny wpływ na późniejsze starania ;/
czasami lekarze zapisują tabsy żeby wspomóc zajście.. np moja koleżanka miała przed staraniami zażywać 3m-ce odstawić i działać. Bliźniaki w drugim podejściuLUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Krokodylica wrote:Ja nadal biorę anty, za dwa miesiące odstawiam i będę działać, mam nadzieję że zaskoczy
Powodzenia zatemLUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Cześć dziewczyny! Ja odstawiłam z końcem grudnia, pierwszy cykl miał 29 dni, więc super (29 było plamienie, więc w cumie można powiedzieć, że 28) i również wydaje mi się, ze był bezowulacyjny (nie mierzę temp) mimo pięknego płodnego śluzu. Obecnie jestem w trakcie 2 cyklu i ten już chyba mam z ovu, bo pobolewało mnie tak jak kiedyś. Tabletki brałam ok 2,5 roku. Byłam na słabych hormonach, tak więc może to tego zasłucha? dodam, że przed nimi miałam obfite i nieregularne miesiączki, a teraz na odwrót.
Mój gin powiedział, że kobieta po odstawieniu anty z początku jest bardziej płodna (choć jest ryzyko ciąż mnogich). Tak więc ja się starałam od razu.
Jakie anty brałyście?