starania po odstawieniu tabletek
-
WIADOMOŚĆ
-
Myszka-Minnie wrote:Eweline, tez sie zastanawiam czy po odstawieniu plastrow Evra tez nie mam jakis zaburzen. W prawdzie juz dawno je odstawilam,ale efekty sie nie poprawily. Nawet zaden gin tez nic o tym nie powiedzial.
A co dokładnie zauwazyłas jakie nieprawidłowości??
eweline -
Witam Was ponownie! Dziś rano, 11 dzień po owulacji zrobiłam test ciążowy...dwie kreski...tyle że ta mnie interesująca bardzo blada...powtórzyłam test wynik taki sam... Nie ukrywam, że narobilam sobie nadziei..aż do teraz...zaczęłam krwawic..do planowanej@ zostało niby 5 dni....a z resztą co tu planować po odstawieniu tabletek...organizm pewnie jeszcze długo będzie dochodził do ładu
-
eweline wrote:A co dokładnie zauwazyłas jakie nieprawidłowości??
Przede wszystkim nie wiem kiedy mam owulacje, nawet tu na OvuF sie jeszcze nie potwierdziło. Śluzu mam tyle co kot napłakał i wydaje mi sie, ze tu moze bycjakis problem. Robiłam badania hormonalne i mieszcze sie w widełkach. Chociaz te widelki mnie nie przekonuja. Ukochany tez robił badania nasienia i wyszły dobre. I efektów starania nie widać. <zaznacze, że bardzo krótko brałam antykoncepcję> -
Witam Was ponownie! Po kilkugodzinnym delikatnym krwawieniu po 3 dniach powtorzylam test ciążowy....DWIE wyraźne kreski drugi cykl po odstawieniu tabletek... W poniedziałek dzwonię do ginekologa umówić sie na wizytę by potwiwrdzic ciążę... Pozdrawiam Was serdecznie i życzę powodzenia!
santoocha lubi tę wiadomość
-
Myszka-Minnie wrote:Przede wszystkim nie wiem kiedy mam owulacje, nawet tu na OvuF sie jeszcze nie potwierdziło. Śluzu mam tyle co kot napłakał i wydaje mi sie, ze tu moze bycjakis problem. Robiłam badania hormonalne i mieszcze sie w widełkach. Chociaz te widelki mnie nie przekonuja. Ukochany tez robił badania nasienia i wyszły dobre. I efektów starania nie widać. <zaznacze, że bardzo krótko brałam antykoncepcję>
myslę ze jak krótko to jest wieksza szansa że się wszystko unormuje. Ja przez jakieś 7-8 miesiecy nie miałam płodnego śluzu wcale. w 1 fazie cyklu był biały, metny taki jak z drugiej fazy potem zaczał się pojawiać ale np w 8,9 c a potem nic i wtedy ovu ma pewno nie było a sluz był i tak pogmatwane wsZystko
eweline -
efcia wrote:kochane, ja bylam na anty 13lat , od 28 cykli nie biore tabletek i do tej pory nie zaszlam (w czerwcu sie udalo ale na chwile-ciaza biochemiczna)
wydaje mi sie ze problem lezy we "wrogim śluzie" czyli po tylu latach wspolzycia bez gumek moj organizm zaczal wytwarzac przeciwciala przeciwplemnikowe-to jest tylko moj domysl- nie robie badan w tym kierunku, bo i tak nie ma na to lekarstwa, wiec wole życ nadzieja ze zdazy sie CUD
cześc ja brałam ok 6 lat i tez maj 2013 ciąża biochemiczna beta 39. ciąża zakończona w 38 dceweline -
Mamba wrote:Witam Was ponownie! Po kilkugodzinnym delikatnym krwawieniu po 3 dniach powtorzylam test ciążowy....DWIE wyraźne kreski drugi cykl po odstawieniu tabletek... W poniedziałek dzwonię do ginekologa umówić sie na wizytę by potwiwrdzic ciążę... Pozdrawiam Was serdecznie i życzę powodzenia!
Daj znać jak po wizycie - mam nadzieję, że kropek jest i że się rozwija piękny i zdrowy!!Mamba lubi tę wiadomość