starania po odstawieniu tabletek
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny, ja też się dopisuję do wątku. Teraz brałam tabsy niecały rok więc może szybko się ciąża pojawi. Wcześniej brałam anty 4 lata i po prawie 3latach od odstawienia zaszłam.
Ostatnią tabletkę wzięłam 7kwietnia i w całej swej naiwności już na początku maja testowałam żeby zobaczyć II. Niestety muszę poczekać bo zobaczyłam tylko @ -
nick nieaktualnyJa przed tabletkami miałam cykle idealnie co 31 dni, przed, w czasie i po tabletkach miałam robione badania, przy staraniu miałam ich robione całą masę. Oboje zdrowi, a jednak przyszło czekać. Nie twierdze że to tylko i wyłącznie przez tabletki, ale na pewno nie jest w 100% tak, ze zachodzi się od razu po nich; bo zgadzam się z opinią mojego lekarza, ze jak się blokowało jajniki ileś lat to nie jest możliwym, zeby one od razu tak hop siup zaczęły pracować. I cały czas twierdzę, ze jednej kobiecie na ileś zdarzy się ciaża w pierwszym cyklu po tabletkach, ale jest ich mało (ja nie znam żadnej, każda moja koleżanka musiałą po tabletkach wytoczyć batalię o dziecko).
-
Ja tez kobitki dołączam się do was, z 4 lata regularnie do sierpnia 2013r. brałam hormony i po odstawieniu cykle mam w miarę regularne, ale ciąży jak na razie nie widać tylko @ przychodzi. od tamtego miesiąca dopiero mierze temperaturę i prowadzę obserwację. Mam nadzieję, że tym razem się uda i zaskoczę Powodzenia Wszystkim Staraczkom Buziole
-
ja odstawiłam tabsy 2 cykle temu(brałam je prawie 8 lat). Pierwsza @ po 34 dniach - mniej więcej tak jak kiedyś bo było 31-32. Teraz w 2 cyklu po odstawieniu mija 38 dzień i nic.... aż takich wahań to nigdy nie było czy skoro pierwszy cykl po odstawieniu był w terminie, to normalne jest, że drugi się tak rozciąga?? testy ciążowe negatywne w 17 dpo ;/ nie wiem czy iść i prosić o wywołanie miesiączki czy czekać... kiedy wam się ustabilizowały cykle?
-
MagSz wrote:ja odstawiłam tabsy 2 cykle temu(brałam je prawie 8 lat). Pierwsza @ po 34 dniach - mniej więcej tak jak kiedyś bo było 31-32. Teraz w 2 cyklu po odstawieniu mija 38 dzień i nic.... aż takich wahań to nigdy nie było czy skoro pierwszy cykl po odstawieniu był w terminie, to normalne jest, że drugi się tak rozciąga?? testy ciążowe negatywne w 17 dpo ;/ nie wiem czy iść i prosić o wywołanie miesiączki czy czekać... kiedy wam się ustabilizowały cykle?
-
nick nieaktualnyja też się dołączę. Tabletki brałam przez prawie 6 lat z jakimiś drobnymi przerwami. Jestem teraz 3 cykl po odstawieniu. Jak na razie 2 poprzednie były owulacyjne - przed tabletkami owulacyjny był co któryś... zobaczymy jak w tym cyklu. Staraliśmy się trafić na idealny moment.....
-
Ja tabletki anty odstawilam 4 miesiące temu. Aktualnie mój 3 cs o rodzeństwo dla synka. Tabletki brałam 4 lata, później 2 lata przerwy i teraz znów brałam 2 lata.
-