Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJezdddddeeemmm
Byłam w terenie cały dzień
Kupiłam tylko buty - szału pał niema ale z wyprzedaży za 63 zeta to szkoda było nie brać w ccc
Miałam zamiar kupić płaszcz ale nic nie znalazłam, wszystko mega przebrane:(
Imię róży tęskniłyśmy, a jakże!
Edycik - jak się czujesz kochana?
Madka -nam też w jednym aucie padł aku i nie odpaliliśmy - ale zamierzamy właśnie zmienić więc trzeba jakoś dociągnąć może ze 2-3 tyg.
Madzikk ja biorę z witamin tylko D bo ma dobry wpływ na rezerwy jajników? jakoś tak to bratek też pisał o dziewczynie co brała wysokie dawki i poprawiły się jej wynikia tak inozytol i kwas foliowy.
Majju a gdzie mój zapał do ćwiczenia? poszedł w las
Ale za to staram się wytrwać w diecie białkowej, którą wprowadziłam na dniach...dość dobrze na mnie działa, z lekką moją modyfikacją bo nie jestem w stanie aż tak restrykcyjnie do tego podejść, mam nadzieję, że wytrwam jak najdłużej!
Madka u mnie owulacja daleko, ale wprowadziła w życie plan dwudniowy bzykankowy więc muszę się go trzymaći na dzisiaj wypada także tego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2016, 22:15
madka, Paryzetka83, Reni555, MamaTuśka, madzikk, Imię_Róży lubią tę wiadomość
-
Imię róży szkoda że już tak późno bo konfetii nigdzie nie kupię
Oczywiście że tęsknimy za tobą. Oby było szczęśliwe dla ciebie to trzech króli
Renii555 czekamy na dobre wieściOby się udało, Oby się udało
Ruby działaj tam działajOby coś z tego wyszło
A z zakupami ja mam tak że jak się nastawię na kupowanie to nic nie kupię a jak na spontanie to wtedy co nie co zakupię
Więc dziewczynki łowy wam się nie bardzo udały
Życzę wam miłego wieczorku kochane :*Reni555, Imię_Róży lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasia1407 wrote:Imię róży szkoda że już tak późno bo konfetii nigdzie nie kupię
Oczywiście że tęsknimy za tobą. Oby było szczęśliwe dla ciebie to trzech króli
Renii555 czekamy na dobre wieściOby się udało, Oby się udało
Ruby działaj tam działajOby coś z tego wyszło
A z zakupami ja mam tak że jak się nastawię na kupowanie to nic nie kupię a jak na spontanie to wtedy co nie co zakupię
Więc dziewczynki łowy wam się nie bardzo udały
Życzę wam miłego wieczorku kochane :*
No właśnie Kasia wróciłam do domu, szykuję sobie ubrania na jutro a tu zonk - odkrywam, że przydały by mi się jakieś sweterki , nowa koszula (uwielbiam koszule) i w sumie jakieś spodnie, a tyle tego było w sklepach. Masz ci babo placek.Reni555 lubi tę wiadomość
-
Cześć. Wczoraj wysmarowałam długi post, ale widocznie coś poszło nie tak...
To jeszcze raz się przedstawię. Lat niespełna 30. 1 dzieciątko mam ( córeczka 7 miesięcy) poczęta w 1 CS. Teraz postanowiliśmy z mężem postarać się o drugą pociechę. Obecnie też 1 CS, Etap przed testowaniem ( choć nie wytrzymałam i 2 razy już testowałam, ale za wcześnie, wyszły negatywnie).
Pozdrawiam cieplutko! -
A ja znowu po nocy
Wstałam dziś mega późno, bo po 11! Potem wyjazd z domku z reklamacjami różnych sprzętów elektronicznych (jak pech to pech) i po powrocie próbowałam się rozgrzać ale półprzytomna chodziłam z tego zimna chyba. Autko kochane odpaliło, chociaż stało tydzień nie ruszane, tylko,że zamarza mi w środku więc do odwilży
w nie nie wsiadam
Edycik współczuję - mi pomaga termofor ew. butelka z gorącą wodą.
Imię Róży powodzenia w środę!
Reni trzymam kciuki za "seksik na szkiełku"
Erjene zdjęć przed nie mam, mogę zrobić zdjęcia w trakcie i po
Ruby lubię te Twoje plany staranioweDwudniowy brzmi dobrze
Ja dziś dzień dwa przed owu więc proszę trzymać kciuki za
Madzikk ja też się zadtanawiam czy te wszystkie suplementy są konieczne. A jednak bez wit b6, wiesiołka i inozytolu nie czuję owulacji i nie mam śluzuWięc może jednak warto?
Aguś? Cinammon? Gdzie jesteście?
Reni555, Imię_Róży lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
nick nieaktualnyRuby wrote:No właśnie Kasia wróciłam do domu, szykuję sobie ubrania na jutro a tu zonk - odkrywam, że przydały by mi się jakieś sweterki , nowa koszula (uwielbiam koszule) i w sumie jakieś spodnie, a tyle tego było w sklepach. Masz ci babo placek.
skąd znam ten ból??
-
dzień dobry z rana
Ruby 63 zeta jak za buty to dobra okazjaa jakie kupiłaś?
Reni trzymam kciuki.
Paryzetka wydaje mi się,że niektóre suplementy są konieczne więc zgadzam się z Twoim zdaniem.
Ja już w pracy, we wrocku śnieg pada,brzuch i jajnik lewy dalej dziś bolą niestety także od wczoraj jadę na środkach przeciwbólowych. -
Kochane Kobietki, podczytuje Was w miarę regularnie, ale jakoś czasu nie mam nic pisać
Dziś idę na kolejne nabożeństwo do św. Rity, będę się modlić za nas wszystkie, byśmy doczekały tego CUDU :*
Dziękuje, że o mnie pytacie, to bardzo miłe. U mnie w porządku, tylko zajęłam myśli życiem codziennym na maksa, żeby choć trochę spróbować odpuścić.
Choć jak wiece tak całkiem to niemożliwe
Ale widzę plusy tego podejścia...mój M sam się garnie, wypytuje kiedy te dni, co dalej robimy jakby sie tym razem nie udało. Także polecam
Ściskam Was wszystkie i każdą z osobna:*:*
u mnie w pracy statystyki...więc znikam:/Paryzetka83, Bratek, Kjopa3 lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualnyHeja
Edycik ze 140 na 63 więc brałamkupiłam ciemno brązowe oficerki kozaki chyba tak się to nazywa
takie proste tylko z boku zamek i z tyłu dla ozdoby nic więcej, lubię minimalizm
Aguś pozdrawiamy kochana
Renii kiedy transfer? i na ile zarodków się zdecydowałaś w końcu?
Ja dzisiaj od 2 tyg w pracy ale fizycznie bo byłam ale z domu więc w zasadzie to się nie liczy a dzisiaj jestem w CZale nie martwi mnie to bo jutro wolne, a cz i pt z domu znowu
Edycik lubi tę wiadomość
-
Witam się i ja
Reni kciuki mocno zaciśnięte
Ruby ale Ci dobrze, tyle wolnego
Edycik współczuję, że jeszcze boli, przytulam
Aga cieszę się, że luz Wam pomaga, to fajne jak faceci też się tym interesują, zazdroszczę
Miłego dnia Kochane!29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
"Nadzieja cichutko przysiadła w kącie, gdy spojrzała w oczy rzeczywistości..."
-
Hej hi hello. Ja dopiero wstałam. Dziś mam dzień leniucha, ostatnie dni na urlopie. Kombinuję co pysznego zrobić M. na obiad
Aguś, dziękuję za modlitwę :*
Reni, trzymam kciuki za transfer!
Ruby, gratuluję planu dwudniowego, mi się to nie udaje
Edycik lubi tę wiadomość
-
majju korzystaj i leniuchuj jak to ostatni dzionek
kupiłam sobie dziś witaminkę B6 będę brała teraz
Ruby taak jutro wolne też się bardzo cieszę z tego faktu i zazdraszczam czwartkowej i piątkowej pracy z domku.
Aguś dziękuję za modlitwę za nas wszystkie :*majju lubi tę wiadomość
-
Witam sie i ja
Maju ja rowniez dzisiaj mojemu M gotuje obiadek i wymyslilam piers z kurczaka w pesto pomidorach i mozzarelka i piczone ziemniaczkipierwszy raz będę robic zobaczymy
Aga pomodl sie moze nam cos pomoże.
Ruby ewidentnie trzeba jechać ponownie na łowy
Życzę wam dziewuszki milego dzionka :-* -
To i ja się witam
Starania w końcu pełną parą, temperatura mega w dole więc owu jeszcze nie było
Tak sobie w tym cylku wyliczyłam, że luby sam się garnie akurat gdy trzeba - jestem miszczem strategii
No i zgodnie z zaleceniami ojca Sroki - kobieta umęczona obowiązkami domowymi
Edycik tę witaminę b6 to jak pisała Bratek w dużych ilościach brać trzeba - ja brałam 6 tabletek po 50mgEdycik, majju, MamaTuśka, Bratek, Jasminowa, Kjopa3 lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
nick nieaktualnyParyzetka83 wrote:To i ja się witam
Starania w końcu pełną parą, temperatura mega w dole więc owu jeszcze nie było
Tak sobie w tym cylku wyliczyłam, że luby sam się garnie akurat gdy trzeba - jestem miszczem strategii
No i zgodnie z zaleceniami ojca Sroki - kobieta umęczona obowiązkami domowymi
Edycik tę witaminę b6 to jak pisała Bratek w dużych ilościach brać trzeba - ja brałam 6 tabletek po 50mg
pffff z tego dzieci muszą być, jak idziesz systemem ojczulka S to beda nawet bliźniaki!
Pewnie już wam wspominałam, ale u nas to mój musi mnie mocno namawiaćale przyjęłam tę dwudniową strategię więc muszę słowa dotrzymać
MamaTuśka, Edycik, Paryzetka83 lubią tę wiadomość
-
Ruby wrote:pffff z tego dzieci muszą być, jak idziesz systemem ojczulka S to beda nawet bliźniaki!
Pewnie już wam wspominałam, ale u nas to mój musi mnie mocno namawiaćale przyjęłam tę dwudniową strategię więc muszę słowa dotrzymać
Ruby, jak ja bym chciała, żeby to mój mnie namawiałJa po odstawieniu tabletek mogłabym wiecznie
Za to mojemu się ostatnio odechciało, skoro przez 6 lat musiał mnie namawiać
Edycik, Ruby, Bratek, Jasminowa, Kjopa3 lubią tę wiadomość
29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
"Nadzieja cichutko przysiadła w kącie, gdy spojrzała w oczy rzeczywistości..."