X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2016, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem i ja :)

Edycik mi się podoba ta w środku na drugim zdjęciu i czerwona ba drugim miejscu :)

Imię róży- znając ciebie to szybko zaczęłaś 7 dni po? ;) ale dobrze, że znalazłaś w końcu dobre testy i kibicuję o bladziochy na tych waśnie! :)
    Historia faktycznie mocno podbudowująca jak na Królową przystało :)

Aguś- ważne, że jest jakiś plan i tego się trzeba trzymać, a mówiłaś ginowi że do marca chcesz sobie dać spokój z stymulowaniem? co on na to? a twój cyk to taki sam jak mój w zeszłym miesiącu, dużo za wcześnie i jakiś pokręcony...

Dziewczyny mam pytanie czy po CLO się tyje? pytam z ciekawości bo czy to już jest ta kuracja hormonalna?

Paryzetka sikam na patole ale kreska co dzień bledsza zamiast mocniejsza...chociaż z moich obliczeń coś koło 8-10 powinna być owulacja ;)

Jaśminowa jak po spodnie to do reserved - promocja -79 zeta :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2016, 18:37

Jasminowa lubi tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2016, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby spodnie naprawdę super, w sobotę rano jadę zrobiś prolaktynę i inne badania to potem skoczę do galerii.
    Pytałaś czy mówiłam ginowi...właśnie nie, bo umawialiśmy wię wstępnie na styczeń na stymulacje po jego powrocie z wolnego...ale pójdę trochę później w marcu chyba. Chcemy spróbować sami. Przeglądaliśmy nawet wspólnie moje wykresy od kwietnia chyba ....i stanowczo za mało serduszkowania było aż do października. Teraz weźmiemy się do roboty:):)

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2016, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wieczór :) dziękuję wszystkim, które o mnie pytały :) jestem jestem, zaglądam, jakoś na wszystko czasu mi brak a poza tym net mi się kończy w tel i przez to ostro zwolnił :/ 10-go naładuje się od nowa :P
    A teraz cofam się parę stron doczytać co u Was ;)

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2016, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Ruby spodnie naprawdę super, w sobotę rano jadę zrobiś prolaktynę i inne badania to potem skoczę do galerii.
    Pytałaś czy mówiłam ginowi...właśnie nie, bo umawialiśmy wię wstępnie na styczeń na stymulacje po jego powrocie z wolnego...ale pójdę trochę później w marcu chyba. Chcemy spróbować sami. Przeglądaliśmy nawet wspólnie moje wykresy od kwietnia chyba ....i stanowczo za mało serduszkowania było aż do października. Teraz weźmiemy się do roboty:):)

Aga mój m też mówi , że zdecydowanie za mało, chociaż dla niego zawsze mało :D ale prawdę powiedziawszy od czasu kiedy uregulowałam hormony to <3 było znacznie mniej niż wcześniej więc w sumie to się nie dziwię....

AgaL lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2016, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Dobry wieczór :) dziękuję wszystkim, które o mnie pytały :) jestem jestem, zaglądam, jakoś na wszystko czasu mi brak a poza tym net mi się kończy w tel i przez to ostro zwolnił :/ 10-go naładuje się od nowa :P
    A teraz cofam się parę stron doczytać co u Was ;)

Gdzieś ty była jak cię nie było i coś ty robiła? ;)

• AgaL Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2016, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:

Jak to Batwoman...ratowała świat :P

cinnamon cookie lubi tę wiadomość

Wysłany: 6 stycznia 2016, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    dzień dobry

jak dobrze,że dziś wolne i można w dresiku w domku spędzić dzionek

Ruby zakupy super,ale widzę po tym Twoim fitnesie,że warto było ćwiczyć,naprawdę figurę masz rewelacyjną :) a ta koszula co kupiłaś zarąbista.

agatia też mi się wydaje,że lekarz przesadził.Leż w łóżku, herbata z dużą ilością cytryny i miodem,maść rozgrzewająca i ułatwiająca oddychanie na plecy i klatę i kuruj się.

Ja tak sobie właśnie planuję skoro ciąża mi na razie nie pisana 13 stycznia mam kontrolę u gina jak z tą torbielą i wracam na siłownię i treningi.Nie ma co...lato będzie to zadbam o siebie.

katiuszkaa Ty odkrywasz rurki a ja nie mam żadnych spodni rurek w szafie,co coś kupuję to jest to sukienka albo spódnica rozkloszowana bo w tym się czuję najlepiej.

Potrzebuję porady pod koniec kwietnia jedziemy do przyjaciół na wesele może mi powiedziecie która naj naj.Mnie się wszystkie podobają :)
    http://static.pokazywarka.pl/i/6233350/925487/s1.jpg

http://static.pokazywarka.pl/i/6233352/996645/srodkowa.jpg

http://static.pokazywarka.pl/i/6233352/370186/s2.jpg

najbardziej mnie kusi ta z drugiego linka środkowa

Ooohhhh Edycik, moja ulubiona firma sukienek Lou!!! <3 mają boskie sukienki :) nie wiem na którą bym się zdecydowała, ale jeśli tylko będę miała jakąś okazję to którąś kupię! A Ty zdecydowałaś się?

f2wl20mmrxkgechr.png

Wysłany: 6 stycznia 2016, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    Ruby a cholera wie ;) to tu, to tam.. :D ciągle coś :) weekend pracowałam, wczoraj mnóstwo spraw do załatwienia i sprzątanie, dziś od rana z Mężem leniuchujemy :) no i gardło jakoś zaczęło mnie boleć :/ Tobie przeszło?

f2wl20mmrxkgechr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2016, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Ruby a cholera wie ;) to tu, to tam.. :D ciągle coś :) weekend pracowałam, wczoraj mnóstwo spraw do załatwienia i sprzątanie, dziś od rana z Mężem leniuchujemy :) no i gardło jakoś zaczęło mnie boleć :/ Tobie przeszło?

no jakieś cudowne ozdrowienie z rana ;) na razie wszystko ok ale cholera wie co kiedy i kogo złapie...

Wysłany: 6 stycznia 2016, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    no jakieś cudowne ozdrowienie z rana ;) na razie wszystko ok ale cholera wie co kiedy i kogo złapie...
    O widzisz, to dobrze... Mam nadzieję, że i mi przejdzie :)

Agatia.... No ręce mi opadły, jak przeczytałam co Twój lekarz mówił :/ tak straszyć i przewidywać tylko co najgorsze??? No ludzie bez przesady :/ nie wiem czy bym wróciła do niego na Twoim miejscu...

Aguś dziękuję za modlitwę i wspieram również :* a jutro zabieram się w końcu za książkę :)

Paryzetko chwal się nam swoimi dziełami jak tylko coś ukończysz :) ja jestem kompletne beztalencie więc chociaż popatrzeć lubię ;)

f2wl20mmrxkgechr.png
  • agatia Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2016, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cynamonku to nie jest mój lekarz... na szczęście. Moja ginka jest do przyszłej środy na urlopie, a z racji turbo choróbska poleciałama do rodzinnego i do gina. Wizyta u gina to był błąd, wielki błąd.

Dziewczyny piękne te sukienki, prześliczne :) szkoda, że na takie śliczne ubrania jestem za tłusta, jednak moje 42-44 niezbyt by się prezentowało i jak ta świnka bym wyglądała :-D Mi chyba najbardziej podoba się nr 2, ale ciężko wybrać :)

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2016, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pamietacie mnie jeszcze?

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Kasia1407 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2016, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja niestety dopiero wieczorkiem ale mój synuś miał dzisiaj imieniny i od wczoraj chałupka pełna gości :)

Przede wszystkim Agatia co to w ogóle za lekarz?!!!! Normalnie na twoim miejscu bym mu chyba parę słów powiedziała. Ja będąc w ciąży z moim synkiem też na takiego trafiłam który mi powiedział w 5 miesiącu że ja i tak tej ciąży nie donoszę i kazał mi się przygotować na najgorsze. Rzeczywiście ciąże miałam bardzo zagrożoną i leżącą i urodził się w 8 miesiącu ale zdrowy jak ryba :) Nie słuchaj tego lekarza i bądź dobrej myśli ponieważ stres niestety nie jest twoim sprzymierzeńcem. Mocno będę trzymać kciuki żeby było wszystko ok i tobie przede wszystkim szybkiego powrotu do zdrówka życzę :*

Edycik jak dla mnie zdecydowanie sukieneczki na drugim zdjęciu. Sama mam pod koniec stycznia wesele szwagra i jestem w trakcie poszukiwań :) I jak tam dzisiaj się czujesz?

Jaśminowa ja dzisiaj podobnie sobie pospałam razem z M i synkiem :) W ogóle ostatnio jakaś taka śpiąca jestem wyspać się nie mogę :)

Madzik ja z testowaniem mam podobnie jak @ przyjdzie to jakoś przyjmuję to na klatę a po teście to jakieś mnie nerwy biorą i tak staram się do ostatniej chwili z tym czekać.

Bratek idealny obrazek :) Rozweseliłaś mnie nim :)

Ruby spodnie super i gdzie ty kobito jesteś za stara?

Słodkich snów dziewczynki :*

201707271556.png
    200710144670.png
    70 cykl starań.... I jaki szczęśliwy :D
    Nadzieja umiera ostatnia. ..

• majju Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2016, 06:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Zrobiłam test. I nic. Jedna kreska i wielkie białe NIC. Nigdy nawet cienia cienia. Nawet cieniutkiej kreseczki widocznej tylko pod światło. Zawsze tylko czyste, nie pozostawiające złudzeń i nadziei NIC.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2016, 07:06

qdkkqps67blqh0e0.png
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2016, 07:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam się z pracy - jak mnie się wstać dziś nie chciało wrrrr

majju przykro mi,że biel vizira wyszła :( przytulam :*

Kasia1407 dziękuję,że pytasz.Już prawie nie boli i @ się kończy całe szczęscie :)Synuś pewnie zadowolony ,że tyle gości miał na imieniny?

Cinnamonku jak gardło? Ustąpił ból? Co do sukienek kochana najbardziej mnie kusi ze środkowego zdjęcia - środkowa,albo ta ostatnia.Chyba,że jeszcze jakieś inne modele się pokażą :) moja przyjaciółka na chrzciny synka kupiła właśnie tą ostatnią i na żywo sukienka jest bajeczna.

Aguś skoro taką decyzję podjęliście to trzymam kciuki za Was i oby się udało do marca :)

miłego czwartku kobitki

AgaL lubi tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • madzikk Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2016, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik ja bym chyba wybrala pierwsza, ale to dlatego ze zielony i niebieski (najlepiej turkus) to moj kolor, lubie cieple kolorki. W czerwonych siebie nie widze bo moja twarz sie czesto czerwieni:) przy jasnych kolorach musialabym dobrze oko o usta podkreslic (czego za czesto nie robie) bo inaczej jestem niewidoczna ( chyba ze mam ciemne wlosy to jasny jak najbardziej). Ale prawda jest taka ze sukienki sa sliczne:) dla mnie bylyby za krotkie bo mam dluga gore :( jezeli chodzi o kroj to wybralabym pierwsza.
    Milego dnia!

16udgox1i4rww54k.png
    31cs
    IUI 23.3.2017
    IUI 27.2.2017
    HSG 26.10.2015
  • MamaTuśka Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2016, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    majju wrote:
    Hej. Zrobiłam test. I nic. Jedna kreska i wielkie białe NIC. Nigdy nawet cienia cienia. Nawet cieniutkiej kreseczki widocznej tylko pod światło. Zawsze tylko czyste, nie pozostawiające złudzeń i nadziei NIC.

Majju, ZA WCZEŚNIE, jeśli dobrze patrzę na wykres.

• Imię_Róży Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2016, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam z rana;-)

Majju a coś ty chciała zobaczyć na teście 6 dpo, no chyba nie dwie krechy???? MamaTuśka ma rację za wcześnie>
    ... co innego ja dzisia jest 12 lub 13 dpo i dalej biel:-)) także sika jutro i po jutrze dla sportu;-))
    Ruby znasz mnie, ale w tym miesiącu zakupiłam tyko 4 testy:-)) dokładnie pre-testy a że tanie nie są (u mnie coś prawie 12 zeta za jeden) to oszczędzałam (choć nie powiem że mnie nie kusiło tak jak majju 6 dpo sikać:-))
    ...także ten obsikam w tym miesiącu bezskutecznie 50 zł:-))

Miłego dnia;-))

km5sdf9hxn8lpm8f.png
    ex2b3e5egnyexlfw.png
    10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
  • agatia Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2016, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majju za wcześnie na test :) ja pierwszy test zrobiłam w 32 dc i kreska wylazła po kilku godzinach, w 33 dc juz krecha była ciemna. A owulkę miałam bardzo wczesną bo przed 14 dc - pewnie 12-13 dc. Poczekaj spkojnie kochana do terminu @ lub dzień później i wtedy teściorek :)

Ja nadal zdycham i dusi okropnie :( nie wiem czy jakaś astma się nie zaczyna.

• AgaL Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2016, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miłego dnia Kobietki:) ja zmykam do statystyk....
    ta wczorajsza @ ach znowu bolała jak co miesiąc, ale dziś już z podniesioną głową walczę dalej.

Majjusia stanowczo za wcześnie, ale wiem....ta biel boli:*
    Też nigdy nic innego nie widziałam, dlatego boję się testów jak ognia:/

Piję kawkę z kubka termicznego i pozdrawiam Was ciepło:)

‹‹ 1025 1026 1027 1028 1029 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ