Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJestem i ja
Edycik mi się podoba ta w środku na drugim zdjęciu i czerwona ba drugim miejscu
Imię róży- znając ciebie to szybko zaczęłaś 7 dni po?ale dobrze, że znalazłaś w końcu dobre testy i kibicuję o bladziochy na tych waśnie!
Historia faktycznie mocno podbudowująca jak na Królową przystało
Aguś- ważne, że jest jakiś plan i tego się trzeba trzymać, a mówiłaś ginowi że do marca chcesz sobie dać spokój z stymulowaniem? co on na to? a twój cyk to taki sam jak mój w zeszłym miesiącu, dużo za wcześnie i jakiś pokręcony...
Dziewczyny mam pytanie czy po CLO się tyje? pytam z ciekawości bo czy to już jest ta kuracja hormonalna?
Paryzetka sikam na patole ale kreska co dzień bledsza zamiast mocniejsza...chociaż z moich obliczeń coś koło 8-10 powinna być owulacja
Jaśminowa jak po spodnie to do reserved - promocja -79 zeta
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2016, 18:37
Jasminowa lubi tę wiadomość
-
Ruby spodnie naprawdę super, w sobotę rano jadę zrobiś prolaktynę i inne badania to potem skoczę do galerii.
Pytałaś czy mówiłam ginowi...właśnie nie, bo umawialiśmy wię wstępnie na styczeń na stymulacje po jego powrocie z wolnego...ale pójdę trochę później w marcu chyba. Chcemy spróbować sami. Przeglądaliśmy nawet wspólnie moje wykresy od kwietnia chyba ....i stanowczo za mało serduszkowania było aż do października. Teraz weźmiemy się do roboty:)Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Dobry wieczór
dziękuję wszystkim, które o mnie pytały
jestem jestem, zaglądam, jakoś na wszystko czasu mi brak a poza tym net mi się kończy w tel i przez to ostro zwolnił
10-go naładuje się od nowa
A teraz cofam się parę stron doczytać co u Was -
nick nieaktualnyAgaL wrote:Ruby spodnie naprawdę super, w sobotę rano jadę zrobiś prolaktynę i inne badania to potem skoczę do galerii.
Pytałaś czy mówiłam ginowi...właśnie nie, bo umawialiśmy wię wstępnie na styczeń na stymulacje po jego powrocie z wolnego...ale pójdę trochę później w marcu chyba. Chcemy spróbować sami. Przeglądaliśmy nawet wspólnie moje wykresy od kwietnia chyba ....i stanowczo za mało serduszkowania było aż do października. Teraz weźmiemy się do roboty:)
Aga mój m też mówi , że zdecydowanie za mało, chociaż dla niego zawsze małoale prawdę powiedziawszy od czasu kiedy uregulowałam hormony to
było znacznie mniej niż wcześniej więc w sumie to się nie dziwię....
AgaL lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnycinnamon cookie wrote:Dobry wieczór
dziękuję wszystkim, które o mnie pytały
jestem jestem, zaglądam, jakoś na wszystko czasu mi brak a poza tym net mi się kończy w tel i przez to ostro zwolnił
10-go naładuje się od nowa
A teraz cofam się parę stron doczytać co u Was
Gdzieś ty była jak cię nie było i coś ty robiła? -
Edycik wrote:dzień dobry
jak dobrze,że dziś wolne i można w dresiku w domku spędzić dzionek
Ruby zakupy super,ale widzę po tym Twoim fitnesie,że warto było ćwiczyć,naprawdę figurę masz rewelacyjnąa ta koszula co kupiłaś zarąbista.
agatia też mi się wydaje,że lekarz przesadził.Leż w łóżku, herbata z dużą ilością cytryny i miodem,maść rozgrzewająca i ułatwiająca oddychanie na plecy i klatę i kuruj się.
Ja tak sobie właśnie planuję skoro ciąża mi na razie nie pisana 13 stycznia mam kontrolę u gina jak z tą torbielą i wracam na siłownię i treningi.Nie ma co...lato będzie to zadbam o siebie.
katiuszkaa Ty odkrywasz rurki a ja nie mam żadnych spodni rurek w szafie,co coś kupuję to jest to sukienka albo spódnica rozkloszowana bo w tym się czuję najlepiej.
Potrzebuję porady pod koniec kwietnia jedziemy do przyjaciół na wesele może mi powiedziecie która naj naj.Mnie się wszystkie podobają
http://static.pokazywarka.pl/i/6233350/925487/s1.jpg
http://static.pokazywarka.pl/i/6233352/996645/srodkowa.jpg
http://static.pokazywarka.pl/i/6233352/370186/s2.jpg
najbardziej mnie kusi ta z drugiego linka środkowa
Ooohhhh Edycik, moja ulubiona firma sukienek Lou!!!mają boskie sukienki
nie wiem na którą bym się zdecydowała, ale jeśli tylko będę miała jakąś okazję to którąś kupię! A Ty zdecydowałaś się?
-
Ruby wrote:Gdzieś ty była jak cię nie było i coś ty robiła?
to tu, to tam..
ciągle coś
weekend pracowałam, wczoraj mnóstwo spraw do załatwienia i sprzątanie, dziś od rana z Mężem leniuchujemy
no i gardło jakoś zaczęło mnie boleć
Tobie przeszło?
-
nick nieaktualnycinnamon cookie wrote:Ruby a cholera wie
to tu, to tam..
ciągle coś
weekend pracowałam, wczoraj mnóstwo spraw do załatwienia i sprzątanie, dziś od rana z Mężem leniuchujemy
no i gardło jakoś zaczęło mnie boleć
Tobie przeszło?
no jakieś cudowne ozdrowienie z ranana razie wszystko ok ale cholera wie co kiedy i kogo złapie...
-
Ruby wrote:no jakieś cudowne ozdrowienie z rana
na razie wszystko ok ale cholera wie co kiedy i kogo złapie...
Agatia.... No ręce mi opadły, jak przeczytałam co Twój lekarz mówiłtak straszyć i przewidywać tylko co najgorsze??? No ludzie bez przesady
nie wiem czy bym wróciła do niego na Twoim miejscu...
Aguś dziękuję za modlitwę i wspieram również :* a jutro zabieram się w końcu za książkę
Paryzetko chwal się nam swoimi dziełami jak tylko coś ukończyszja jestem kompletne beztalencie więc chociaż popatrzeć lubię
-
Cynamonku to nie jest mój lekarz... na szczęście. Moja ginka jest do przyszłej środy na urlopie, a z racji turbo choróbska poleciałama do rodzinnego i do gina. Wizyta u gina to był błąd, wielki błąd.
Dziewczyny piękne te sukienki, prześliczneszkoda, że na takie śliczne ubrania jestem za tłusta, jednak moje 42-44 niezbyt by się prezentowało i jak ta świnka bym wyglądała
Mi chyba najbardziej podoba się nr 2, ale ciężko wybrać
-
Witam się i ja niestety dopiero wieczorkiem ale mój synuś miał dzisiaj imieniny i od wczoraj chałupka pełna gości
Przede wszystkim Agatia co to w ogóle za lekarz?!!!! Normalnie na twoim miejscu bym mu chyba parę słów powiedziała. Ja będąc w ciąży z moim synkiem też na takiego trafiłam który mi powiedział w 5 miesiącu że ja i tak tej ciąży nie donoszę i kazał mi się przygotować na najgorsze. Rzeczywiście ciąże miałam bardzo zagrożoną i leżącą i urodził się w 8 miesiącu ale zdrowy jak rybaNie słuchaj tego lekarza i bądź dobrej myśli ponieważ stres niestety nie jest twoim sprzymierzeńcem. Mocno będę trzymać kciuki żeby było wszystko ok i tobie przede wszystkim szybkiego powrotu do zdrówka życzę :*
Edycik jak dla mnie zdecydowanie sukieneczki na drugim zdjęciu. Sama mam pod koniec stycznia wesele szwagra i jestem w trakcie poszukiwańI jak tam dzisiaj się czujesz?
Jaśminowa ja dzisiaj podobnie sobie pospałam razem z M i synkiemW ogóle ostatnio jakaś taka śpiąca jestem wyspać się nie mogę
Madzik ja z testowaniem mam podobnie jak @ przyjdzie to jakoś przyjmuję to na klatę a po teście to jakieś mnie nerwy biorą i tak staram się do ostatniej chwili z tym czekać.
Bratek idealny obrazekRozweseliłaś mnie nim
Ruby spodnie super i gdzie ty kobito jesteś za stara?
Słodkich snów dziewczynki :* -
Hej. Zrobiłam test. I nic. Jedna kreska i wielkie białe NIC. Nigdy nawet cienia cienia. Nawet cieniutkiej kreseczki widocznej tylko pod światło. Zawsze tylko czyste, nie pozostawiające złudzeń i nadziei NIC.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2016, 07:06
-
witam się z pracy - jak mnie się wstać dziś nie chciało wrrrr
majju przykro mi,że biel vizira wyszłaprzytulam :*
Kasia1407 dziękuję,że pytasz.Już prawie nie boli i @ się kończy całe szczęscie :)Synuś pewnie zadowolony ,że tyle gości miał na imieniny?
Cinnamonku jak gardło? Ustąpił ból? Co do sukienek kochana najbardziej mnie kusi ze środkowego zdjęcia - środkowa,albo ta ostatnia.Chyba,że jeszcze jakieś inne modele się pokażąmoja przyjaciółka na chrzciny synka kupiła właśnie tą ostatnią i na żywo sukienka jest bajeczna.
Aguś skoro taką decyzję podjęliście to trzymam kciuki za Was i oby się udało do marca
miłego czwartku kobitki
AgaL lubi tę wiadomość
-
Edycik ja bym chyba wybrala pierwsza, ale to dlatego ze zielony i niebieski (najlepiej turkus) to moj kolor, lubie cieple kolorki. W czerwonych siebie nie widze bo moja twarz sie czesto czerwieni:) przy jasnych kolorach musialabym dobrze oko o usta podkreslic (czego za czesto nie robie) bo inaczej jestem niewidoczna ( chyba ze mam ciemne wlosy to jasny jak najbardziej). Ale prawda jest taka ze sukienki sa sliczne:) dla mnie bylyby za krotkie bo mam dluga gore
jezeli chodzi o kroj to wybralabym pierwsza.
Milego dnia!
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
majju wrote:Hej. Zrobiłam test. I nic. Jedna kreska i wielkie białe NIC. Nigdy nawet cienia cienia. Nawet cieniutkiej kreseczki widocznej tylko pod światło. Zawsze tylko czyste, nie pozostawiające złudzeń i nadziei NIC.
Majju, ZA WCZEŚNIE, jeśli dobrze patrzę na wykres. -
Witam z rana;-)
Majju a coś ty chciała zobaczyć na teście 6 dpo, no chyba nie dwie krechy???? MamaTuśka ma rację za wcześnie>
... co innego ja dzisia jest 12 lub 13 dpo i dalej biel:-)) także sika jutro i po jutrze dla sportu;-))
Ruby znasz mnie, ale w tym miesiącu zakupiłam tyko 4 testy:-)) dokładnie pre-testy a że tanie nie są (u mnie coś prawie 12 zeta za jeden) to oszczędzałam (choć nie powiem że mnie nie kusiło tak jak majju 6 dpo sikać)
...także ten obsikam w tym miesiącu bezskutecznie 50 zł)
Miłego dnia;-))
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
Majju za wcześnie na test
ja pierwszy test zrobiłam w 32 dc i kreska wylazła po kilku godzinach, w 33 dc juz krecha była ciemna. A owulkę miałam bardzo wczesną bo przed 14 dc - pewnie 12-13 dc. Poczekaj spkojnie kochana do terminu @ lub dzień później i wtedy teściorek
Ja nadal zdycham i dusi okropnienie wiem czy jakaś astma się nie zaczyna.
-
Miłego dnia Kobietki:) ja zmykam do statystyk....
ta wczorajsza @ ach znowu bolała jak co miesiąc, ale dziś już z podniesioną głową walczę dalej.
Majjusia stanowczo za wcześnie, ale wiem....ta biel boli:*
Też nigdy nic innego nie widziałam, dlatego boję się testów jak ognia:/
Piję kawkę z kubka termicznego i pozdrawiam Was ciepło:)Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę