Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry Kobietki:)
po pierwsze Bratku....SUWACZEKkocham te suwaczki i marzę o takim
wyniki klasa!! oby tak dalejcieszę się bardzoooo
Ruby Słońce będę myślami z Tobą na wizycie:*:* obyś usłyszała same dobre wieści.
Edycik a Ty jutro też, a dziś jeszcze nie myśl o tym, pogadamy o głupotkach i będzie Ci lżej
Agatia co to za niepokój?? nie dawaj się złym myślom, musi być dobrze!!
Dziś zdążyłam zjeść porządne śniadanie w domu i od razu więcej energii. A zresztą u mnie ten najlepszy czas cyklu, zaczynam szaleństwo z owulacyjnymi od dziś. W sumie 7dc, ale coś czuję że ostatnio miałam b.wcześnie owu, jesli była w ogóle.Paryzetka83, Edycik, katiuszaa, Bratek, Jasminowa lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Paryzetka83 wrote:Cześć
Ruby to o której ta wizyta? Trzymam kciuki, żeby same dobre wieści były
Edycik a Ty jutro, dobrze pamiętam?
A mi OF wyznaczył owulację, czas współzycia określił jako słaby i zgłupiałam, jednak nie ogarniam tych wykresówNo nic, zobaczymy co to będzie
Paryzetka nie sugerowałabym się do końca wykresom OF, a Ty jak odczuwasz, że kiedy owu była?Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualnyAgaL wrote:Mam kolejne wyniki tym razem wit.B12:
557,90 pg/ml normy: 197-771
I jak suplementować jeszcze dodatkowo? Bo zażywam PregnaPlus i Ovarin i obydwa mają w składzie B12.
Aga wyglada to chyba dobrze, ja bym odpuscila dodatkowe suplementowanie chyba, ewentualnie w marcu lekarza zapytasz... -
nick nieaktualnyParyzetka83 wrote:Cześć
Ruby to o której ta wizyta? Trzymam kciuki, żeby same dobre wieści były
Edycik a Ty jutro, dobrze pamiętam?
A mi OF wyznaczył owulację, czas współzycia określił jako słaby i zgłupiałam, jednak nie ogarniam tych wykresówNo nic, zobaczymy co to będzie
o 17.30 dziéki kobity
Zebym tylko o brmoku nie zapomniala bo mi sie konczy...AgaL, Reni555 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam się i ja
Bratku przeziębienie wcale nie poszłoja zawsze jak choruję to 3-4 tyg, więc jeszcze ze 2 tyg męczarni mnie czekają. Mam nadzieję, że ma fasolce się to nie odbije. Mimi tony leków nadal jest fatalnie.
Ruby powodzenia na wizycie
Aga wit B wydaje się w normie, ale niech to lekarz oceni lepiej
Ja właśnie jadę do labu pobraç krew na pakiet tarczycowy. Endo mam za tydzień, ale jak wyniki będą złe to pewnoe ginka karze zwiększyć dawkę euthyroxu.AgaL, Bratek lubią tę wiadomość
-
Ruby wrote:Edycik a ty jutro masz monitoring czy jakas kontrolna wizyta bo sie pogubilam kto co ?
Ruby ja mam jutro full serwis czyli USG tradycyjnie, ewentualnie posłucham co mi radzi,kontrola jak po tej torbieli i zobaczymy co dalej
na razie dzis po pracy lece na siłowniędietka trwa
Bratek lubi tę wiadomość
-
Cześć wszystkim
Bratku cudne wieści!!! Piękny przyrostgratki
no i śliczny suwaczek
:*
Ruby udanej wizytyprzynieś same dobre newsy
Aga ja już na Twoim miejscu bym nie suplementowała dodatkowo, wynik super
Paryzetka nie martw się, nie ma co wnikać tak bardzo w to co OF wyznaczasama wiesz, jakie różne cuda wychodzą
Majju no to byle do @ i na zabieg! A później z udrożnioną drogą to nic tylko fasolkować
Edycik jutro będziemy kciukać za Twój przegląd
Kamisia co słychać?AgaL, Edycik, Bratek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
AgaL wrote:A Ty Cinnamonku zdrowa już ??
gardło nie boli (tfu tfu!) tylko lekki katar jeszcze trzyma, ale ogólnie jest Ok
wczoraj nawet poszalałam trochę z psami na śniegu a wieczorem wygrzałam się na solarium
jest lepiej
chyba solidna dawka wit D mnie podnosi
Edycik, AgaL lubią tę wiadomość
-
Ruby wrote:Paryzetka a ty masz
na wykresie ukryte? bo ja ich nie widze niestety
jednak w pt owulacja
generalnie 3 dni przed i 2 dni po
A tak bardzo to się nie przejmuję bo i po co, LwD z zeszłego cyklu dobrze mi zrobiłRuby, Bratek lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
nick nieaktualnyHello
Jak dla mnie kolejny dzień wolnygorzej że dziś wizyta ;( i jeszcze dokumentację roczną muszę skończyć ;(
Agatia to oby tym razem szybciej Ci przeszło i nie zaszkodziło maleństwu.
Cinnamon solarium fajna sprawa też ostatnio zastanawiałam się czy nie pójść nie wygrzać się, ale na razie odpuściłam.
Paryzetka czasem współżycia wg OF się nie przejmuj. Przecież wiesz że nie raz podaje złe dane. Wylicza owu której nie ma lub nie wyznacza tej która jest. Fakt jest jeden że najważniejsze żeby żołnieżyki dotarły a nie co system komputerowy wyliczył. Już się niemogę doczekać twojego testowania. Mam wrażenie że coś się zadzieję. Ale nie zapeszem i jak coś nic na ten temat nie mówiłam. Tfu Tfu "ohydny masz ten wykres nic z niego nie będzie"
Aguś najlepszy czas w miesiącu. Mój M się kilka dni temu obudził i pytał czy to już jest ten czas. Musiałam mu wszystko tłumaczyć i.. poszedł spać
Ruby ty 17.30 ja 16 zdążę wyjść i trzymać za ciebie kciukasy.AgaL, Paryzetka83, Ruby, Edycik, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
Katiuszka będzie dobrze :* daj znać później
a na solarium zaleć się zagrzać, polecam, a przy tym na ciałko trochę inaczej się patrzy jak delikatnie kolorku złapie
trzeba korzystać póki jeszcze można, jak fasolka będzie to już nici z opalania
katiuszaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny