X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2016, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry Kobietki:)

po pierwsze Bratku....SUWACZEK :D kocham te suwaczki i marzę o takim :)
    wyniki klasa!! oby tak dalej :) cieszę się bardzoooo :)

Ruby Słońce będę myślami z Tobą na wizycie:*:* obyś usłyszała same dobre wieści.

Edycik a Ty jutro też, a dziś jeszcze nie myśl o tym, pogadamy o głupotkach i będzie Ci lżej :)

Agatia co to za niepokój?? nie dawaj się złym myślom, musi być dobrze!!

Dziś zdążyłam zjeść porządne śniadanie w domu i od razu więcej energii. A zresztą u mnie ten najlepszy czas cyklu, zaczynam szaleństwo z owulacyjnymi od dziś. W sumie 7dc, ale coś czuję że ostatnio miałam b.wcześnie owu, jesli była w ogóle.

Paryzetka83, Edycik, katiuszaa, Bratek, Jasminowa lubią tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2016, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka83 wrote:
    Cześć :)

Ruby to o której ta wizyta? Trzymam kciuki, żeby same dobre wieści były :)

Edycik a Ty jutro, dobrze pamiętam?

A mi OF wyznaczył owulację, czas współzycia określił jako słaby i zgłupiałam, jednak nie ogarniam tych wykresów :/ No nic, zobaczymy co to będzie :)

Paryzetka nie sugerowałabym się do końca wykresom OF, a Ty jak odczuwasz, że kiedy owu była?

• AgaL Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2016, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam kolejne wyniki tym razem wit.B12:
    557,90 pg/ml normy: 197-771

I jak suplementować jeszcze dodatkowo? Bo zażywam PregnaPlus i Ovarin i obydwa mają w składzie B12.

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2016, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Mam kolejne wyniki tym razem wit.B12:
    557,90 pg/ml normy: 197-771

I jak suplementować jeszcze dodatkowo? Bo zażywam PregnaPlus i Ovarin i obydwa mają w składzie B12.

Aga wyglada to chyba dobrze, ja bym odpuscila dodatkowe suplementowanie chyba, ewentualnie w marcu lekarza zapytasz...

• Ejrene Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2016, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :)

Bratku cieszę się bardzo, bardzo :* Rośnijcie zdrowo :) i czekam na relacje z pierwszej wizyty :)

Trzymam kciuki za wszystkie wizytujące :* oby były same dobre wieści

Bratek lubi tę wiadomość

atdc15nmjt4tk663.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2016, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka83 wrote:
    Cześć :)

Ruby to o której ta wizyta? Trzymam kciuki, żeby same dobre wieści były :)

Edycik a Ty jutro, dobrze pamiętam?

A mi OF wyznaczył owulację, czas współzycia określił jako słaby i zgłupiałam, jednak nie ogarniam tych wykresów :/ No nic, zobaczymy co to będzie :)

o 17.30 dziéki kobity :)

Zebym tylko o brmoku nie zapomniala bo mi sie konczy...

AgaL, Reni555 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2016, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka a ty masz <3 na wykresie ukryte? bo ja ich nie widze niestety ;) jednak w pt owulacja ;)

• Edycik Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2016, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś to wit B12 masz w normie tez bym odpuściła sumplementację. Lepiej omówic to z ginekologiem.

AgaL lubi tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2016, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    Aguś to wit B12 masz w normie tez bym odpuściła sumplementację. Lepiej omówic to z ginekologiem.

Edycik a ty jutro masz monitoring czy jakas kontrolna wizyta bo sie pogubilam kto co ? :)

Edycik lubi tę wiadomość

• agatia Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2016, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja :)
    Bratku przeziębienie wcale nie poszło :/ ja zawsze jak choruję to 3-4 tyg, więc jeszcze ze 2 tyg męczarni mnie czekają. Mam nadzieję, że ma fasolce się to nie odbije. Mimi tony leków nadal jest fatalnie.
    Ruby powodzenia na wizycie :)
    Aga wit B wydaje się w normie, ale niech to lekarz oceni lepiej :)
    Ja właśnie jadę do labu pobraç krew na pakiet tarczycowy. Endo mam za tydzień, ale jak wyniki będą złe to pewnoe ginka karze zwiększyć dawkę euthyroxu.

AgaL, Bratek lubią tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2016, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    Edycik a ty jutro masz monitoring czy jakas kontrolna wizyta bo sie pogubilam kto co ? :)

Ruby ja mam jutro full serwis czyli USG tradycyjnie, ewentualnie posłucham co mi radzi,kontrola jak po tej torbieli i zobaczymy co dalej :)
    na razie dzis po pracy lece na siłownię :) dietka trwa

Bratek lubi tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2016, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ejrene witaj:)
    a jak Ty się czujesz???? kiedy miałaś jakieś badanie, znasz już płeć?:)

• cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2016, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć wszystkim :)

Bratku cudne wieści!!! Piękny przyrost :) gratki :) no i śliczny suwaczek ;) :*

Ruby udanej wizyty :) przynieś same dobre newsy ;)

Aga ja już na Twoim miejscu bym nie suplementowała dodatkowo, wynik super :)

Paryzetka nie martw się, nie ma co wnikać tak bardzo w to co OF wyznacza :) sama wiesz, jakie różne cuda wychodzą ;)

Majju no to byle do @ i na zabieg! A później z udrożnioną drogą to nic tylko fasolkować ;)

Edycik jutro będziemy kciukać za Twój przegląd ;)

Kamisia co słychać? :)

AgaL, Edycik, Bratek lubią tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2016, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A Ty Cinnamonku zdrowa już ??:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2016, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    trzymam kciuki :)
    też

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2016, 09:44

Edycik, Ruby lubią tę wiadomość

Wysłany: 12 stycznia 2016, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    A Ty Cinnamonku zdrowa już ??:)
    Dziękuję, nie jest źle :) gardło nie boli (tfu tfu!) tylko lekki katar jeszcze trzyma, ale ogólnie jest Ok :) wczoraj nawet poszalałam trochę z psami na śniegu a wieczorem wygrzałam się na solarium :) jest lepiej :) chyba solidna dawka wit D mnie podnosi :D

Edycik, AgaL lubią tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png
  • Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2016, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    Paryzetka a ty masz <3 na wykresie ukryte? bo ja ich nie widze niestety ;) jednak w pt owulacja ;)
    Mam ukryte bo nie ma się czym chwalić ;) generalnie 3 dni przed i 2 dni po ;)
    A tak bardzo to się nie przejmuję bo i po co, LwD z zeszłego cyklu dobrze mi zrobił ;)

Ruby, Bratek lubią tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2016, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hello ;)
    Jak dla mnie kolejny dzień wolny ;) gorzej że dziś wizyta ;( i jeszcze dokumentację roczną muszę skończyć ;(
    Agatia to oby tym razem szybciej Ci przeszło i nie zaszkodziło maleństwu.
    Cinnamon solarium fajna sprawa też ostatnio zastanawiałam się czy nie pójść nie wygrzać się, ale na razie odpuściłam.

Paryzetka czasem współżycia wg OF się nie przejmuj. Przecież wiesz że nie raz podaje złe dane. Wylicza owu której nie ma lub nie wyznacza tej która jest. Fakt jest jeden że najważniejsze żeby żołnieżyki dotarły a nie co system komputerowy wyliczył. Już się niemogę doczekać twojego testowania. Mam wrażenie że coś się zadzieję. Ale nie zapeszem i jak coś nic na ten temat nie mówiłam. Tfu Tfu "ohydny masz ten wykres nic z niego nie będzie" ;)

Aguś najlepszy czas w miesiącu. Mój M się kilka dni temu obudził i pytał czy to już jest ten czas. Musiałam mu wszystko tłumaczyć i.. poszedł spać ;)

Ruby ty 17.30 ja 16 zdążę wyjść i trzymać za ciebie kciukasy.

AgaL, Paryzetka83, Ruby, Edycik, Jasminowa lubią tę wiadomość

Wysłany: 12 stycznia 2016, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katiuszka będzie dobrze :* daj znać później :) a na solarium zaleć się zagrzać, polecam, a przy tym na ciałko trochę inaczej się patrzy jak delikatnie kolorku złapie :) trzeba korzystać póki jeszcze można, jak fasolka będzie to już nici z opalania :)

katiuszaa lubi tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2016, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie wpisałam swoją poranną temp na wykres i się uśmiałam. podobno 3 dni temu miałam owulację. No nic zweryfikujemy system komputerowy dziś u ginekologa

Edycik, AgaL, Jasminowa lubią tę wiadomość

‹‹ 1049 1050 1051 1052 1053 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ