Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Właśnie Wiola podbijam pytanie Bratka, chodzi Ci jakieś imię po głowie??
Bratek a Ty jaki kwas foliowy bierzesz??
A wit.B12 badałam bo gin chciał wiedzieć, ale mam ok,więc tyle co mam witB12 w ovarinie i pregnaplus wystarczy.
A swoją drogą dziwne z tą armią, po suplementacji i gorzej:/Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2016, 11:23
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualnyWiola90 wrote:Fioletowa to już nie to co tutaj, nie ma takiej atmosfery. Może z czasem... To jest najlepsze forum
Bratku kocham twój suwaczek. A pozatym tobie nie wolno się stresować. Niestety musisz zostawić to nam. A może wyniki nasienia gorsze bo szanowny pan małżonek przekazał wszystkie dobroci tobie?
AgaL, Wiola90, Bratek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiola90 wrote:Jeśli pozostanie dziewczynką to będzie Asia. Mąż jeszcze przed ślubem mówił że pierwsza córka musi mieć tak na imię więc pewnie tak zostanie, chyba że Asi sprzęcik wyrośnie
-
katiuszaa wrote:jak urośnie sprężynka to co będzie męskim odpowiednikiem Joanny?
Ach!! temat imion dla dzieci...mój ulubiony.....katiuszaa, Edycik, Bratek lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualnyBratku liczymy na to ,æe te nasienie w najblizszym czasie ci sie nie przyda
Wiolka wlasnie jakby co zamiast Asi bedzie?
Katiuszka sikne za kilka dni i znowu czar prysnie ale na dzien dzisiejszy jestem w cionszykatiuszaa, AgaL, Bratek, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
Bratku tak jedziemy na tym samym wózku he he
ja mam nadzieję, że jutro coś zobaczę, ale strach jest ogromny szczególnie po pierwszej stracie
staram się odganiać złe myśli, ale wiadomo jak to jest.
Ruby zobacz najpierw, co ma do zaoferowania gin i jeżelei nie będziesz zadowolona to poszukaj innego gina. Tego kwiatu to pół światu -
nick nieaktualnyRuby wrote:Bratku liczymy na to ,æe te nasienie w najblizszym czasie ci sie nie przyda
Wiolka wlasnie jakby co zamiast Asi bedzie?
Katiuszka sikne za kilka dni i znowu czar prysnie ale na dzien dzisiejszy jestem w cionszyAgaL, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
Bratku, armii jeszcze nie badaliśmy, bo ponoć jeszcze młodzi jesteśmy i mamy czas. Mija teraz rok od mojej pierwszej wizyty, kiedy zgłosiłam, że się staram (choć starania musiały się przesunąć) więc już mi się znudziło czekać do marca - jak się nie udało zaczynam diagnostykę a co!
Bratek, AgaL, Jasminowa lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
AgaL wrote:Ejrene już taki duży bobasek
a kiedy masz termin??
Na 10 lipcaRuby wrote:
Wiolka, Ejrene idziecie leb w leb, super wiesci, czas leci za chwile poroda jak wam tam na filoecie?
Podzielam zdanie Wioli- tak doborowego towarzystwa nie znajdziemy już nigdzie, tak że dalej czekamy na Was i liczę że będziemy tam wszystkie nasz wątek kontynuować a że nasze dzieciaczki będą z innych miesięcy to mi to wcale a wcale nie przeszkadzamam nadzieje że Wam też nie będzie
Co do koleżanki- to ona miała tego wirusa HPV skoro miała te kłykciny bo to on powoduje że one rosną, co do szczepionki to nie wiem co miała na celu, bo wiem że tego wirusa nie da się wyleczyć, zostaje na całe życie a nawet osunięte kłykciny mogą znów odrosnąć.
Ale ty sie na razie nie przejmuj, wyniki masz teraz dobre z tego co pamiętam to u Ciebie miej więcej będzie z 3 cykl po uregulowaniu hormonów? Wierze że niedługo zaskoczy :*
Bratek OM to ostatnia miesiączkaa u Ciebie pewnie będzie widać już pęcherzyk ciążowy. U mnie 4t4d był widoczny a Ty w środę który będziesz mieć tydzień i dzień? 4+3? Tak jak suwaczek pokazuje? A co do suwaczka to też wcześniej miałam ten z opisem z baby boom-ale w późniejszych tygodniach te opisy się nie zgadzały mi do aktualnego tygodnia, opóźnione były i zmieniłam na bez
A u mnie co przeczuwacie ? Chłopca czy dziewczynkę ?My z imionami mamy duży problem.
Bratek, AgaL lubią tę wiadomość
-
katiuszaa wrote:Ruby definicja z 1 strony mówi że w cionszy jesteś od 1 dnia okresu do odstatniego dnia cyklu, tak więc test nie jest informacją negującą cionsze a okres jest początkiem kolejnej
katiuszaa, Edycik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aguś, dobrze, że chciał wiedzieć
Do tej pory brałam zwykły kwas (wyniki przyszły w grudniu, a wtedy zupełnie straciłam impet). Ale jak tylko wyszła beta pozytywna, zamówiłam w te pędy metylowany i czeka już na mnie na odbiór w urzędzie pocztowym
Nie wiem, co z tymi wynikami. Jedyne, co można wymyślić: suplementacja Mężowi szła w ostatnich tygodniach gorzej(tak, jak mnie opadły trochę ręce, tak samo Jemu, jak się okazało
) + zaczął brać bromergon (ale nie kojarzę, by mógł tak wpływać) + miał rezonans (ale przysadki samej przecież ;/ ).
katiuszaa, dooooobre, taka wersja o żołnierzykach mi się podoba))))))))))
katiuszaa wrote:jak urośnie sprężynka to co będzie męskim odpowiednikiem Joanny?)) (jak Bach, albo Goethe, żeby nie było
)
Ruby - też mam nadzieję, że w najbliższym czasie żołnierzyki będą miały wolne)))
Imię Róży, dzień doberek
Paryzetka - wiesz co, mnie to gadanie wnerwia (nie Twoje! :-* Żeby nie było). Zawsze mówię, że gdybyśmy poprzestali na tym, że "młodzi jesteście", to dopiero teraz, u progu 32 urodzin, zaczynałabym jakieś badania, czyli co - kolejny rok?
A np. z nasieniem teraz ma problem bardzo wielu mężczyzn, bo czasy są, jakie są.... Kupa stresu, zanieczyszczone środowisko, niepełnowartościowe jedzenie itd. itp. Wrrrr...
Wiola, Ejrene - echhh, no ja się nie mogę na razie przekonać do fioletowej...
Tzn. tam jest mnóstwo informacji itd., ale jeśli chodzi o wątki towarzyskie, to jakoś mnie, póki co, nie ciągną
Ejrene, aaaa widzisz, ja "świeżak" jestem, to się nie znam na nazewnictwie))Co do suwaczka - hm, zastanawiałam się czy nie wpisać innej daty rozpoczęcia miesiączki, bo babyboom ewidentnie ma to jakoś dziwnie przesunięte. Wszystkie suwaczki (także zagraniczne, bo się wczoraj chwilkę bawiłam
), kalkulatory etc. pokazują, że zaczęłam dziś 5-ty dzień (4tyg. i 0 dni), a suwaczek twierdzi, że zaczęłam dopiero 4-ty i przede mną dopiero zagnieżdżanie....
Czyli co, te opisy później także się nie zgadzają? Hm, to może spróbuję zmienić datę i zobaczę czy się będzie zgadzało
A jutro, na wizycie, będzie 4+1, więc nie nastawiam się na pęcherzyk, bo wiem, że może być... ale nie musi, więc nie chcę się stresować, jakby go nie było
A co do płci... AMMMMMMMMMM EMMMMMMMMMM AMMMMMMMMM.... choliba, nic moja szklana kula nie widzi
A na jaką płeć masz ochotę?????(poza tym, że zdrową i cudownie się rozwijającą
)
Sprawdzałam ostatnio w kalendarzu chińskim. Stwierdził, że u mnie chłopiec, więc mu nie wierzę....AgaL, Ejrene, Paryzetka83, Imię_Róży, Jasminowa lubią tę wiadomość