Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Katiuszka - nie zapeszamy
Ja tym wykresem to się nie przejmuję - i tak jeszcze może zmienić wyznaczony termin, a poza tym trochę już wiem jak się czuję w trakcie owu
Edit: ciekawe co Ci jutro na wizycie wyjdzie, trzymam kciuki, żeby owu się potwierdziłaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2016, 10:33
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
AgaL wrote:Ejrene witaj:)
a jak Ty się czujesz???? kiedy miałaś jakieś badanie, znasz już płeć?
A różnie się czujeale nie narzekam. Od miesiąca wymiotuje- mój rekord to na razie 4 razy w ciągu jednego dnia
Ale dziś mam dobry humor bo głowa pierwszy raz od czterech dni mnie nie boli i rano nie wymiotowałam tak że żyć nie umierać
Wizytę maiłam w ubiegły czwartek ale płci nie poznałam. Moje dziecko miało wtedy ponad 8,5 cm + nogitak że rośnie zdrowo. Wymiarami o tydzień wyprzedza termin z OM, ale to wszystko w normie, nadal obowiązuje mnie termin porodu z ostatniej miesiączki. Następną wizytę mam 4.02
Edycik, Bratek, cinnamon cookie, Jasminowa, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
Bratku gratuluję
piękny wynik
Ja się melduję po wizyciewszystko w porządku, maleństwo ma 7,2 cm i prawdopodobnie będzie dziewczynka
Wygląda na to, że przeczucie mnie nie myliło choć wiadomo, że na tym etapie jeszcze wszystko może się zmienić.
Ruby, Katiuszka trzymam kciuki za wizyty. Przynieście same dobre wiadomościEdycik, katiuszaa, Bratek, cinnamon cookie, Ejrene, Jasminowa, Kjopa3 lubią tę wiadomość
6.06.2015 Aniołek (8tc) -
nick nieaktualnyTak sobie myślę że jak jest zima to powinno być jakieś dofinansowanie do solarium żeby człowiek mógł się wygrzać
Aguś ja też mam naczynkową ale mi powiedzieli że tym bardziej warto iść na solarium bo zamyka naczynkacinnamon cookie, Paryzetka83, Bratek, madzikk lubią tę wiadomość
-
katiuszaa wrote:Tak sobie myślę że jak jest zima to powinno być jakieś dofinansowanie do solarium żeby człowiek mógł się wygrzać
Aguś ja też mam naczynkową ale mi powiedzieli że tym bardziej warto iść na solarium bo zamyka naczynka
Katiuszka serioooo?
to zaraz dzwonię. Ile na początek minutek, jak już wieki nie byłam...?
Cinnamonek specjalisto doradźKiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualnyEdycik, katiuszka trzymam kciuki
Paryzetka no wykres to oszust, najwazniejsze jak ty czulaspytalam bo napisalas ze slabo wiec chcialam podgladnac co tam slabego bylo
Wiolka, Ejrene idziecie leb w leb, super wiesci, czas leci za chwile poroda jak wam tam na filoecie?
Cynamon fajnie sie wygrzac ale denerwuje mnie to cale rozbieranie, uboieranie i ten zapach po solarcekiedy ty sie w koncu dziewczyno doleczysz?
Katiuszka a ja zdaze zobaczyc co u ciebie chyba
Panikowac nie bede ale nie dzieje sie dobrze , dzisiaj rozmawialam z kolezanka ktora sie leczy dosc dlugo u mojego lekarza i powiedziala mi ze miala tez jakis zabieg na jakies klykciny, potem pow jej ze ma HPV zrobila badania i okazalo sie ze nie ma...teraz jej kaze jakas sczepionke wziac i kolezanka jest wkurzona, zadnych efektow od dlugiego czasu, leczenie coraz to nowych dolegliwosci, ciazy brak... nie wiem czy taki przypadek ze akurat cos u niej nie teges czy doktorek leczy na oslep i kasuje tylko nie male pieniadze za to:/ mam mieszane uczucia. Czy myslicie ze warto jeszcze pochodzic i zobaczyc czy juz sie rozgladac za nowym?
Nikogo sensownego w poblizu na razie nie mam ale wiadomo jak trzeba to sie znajdzie...tylko ze tyle pacjentek u niego i co taki zly? co byscie zrobily dziewczyny?Paryzetka83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRuby u mojego poprzedniego też było dużo pacjentek zawsze i sama wiesz co z tego wyszło. jak masz mieszane uczucia to zawsze możesz iść kontrolnie do innego co on powie na takie wyniki. a może teraz będzie wszystko dobrze w końcu podpompował Ci endometrium
-
Ojjjj nasze ciężaróweczki kochane
rosną Wasze dzidzie szybko!
tylko się cieszyć
i..... Zazdrościć
Aguś musisz najpierw się dowiedzieć czy dawno temu były wymieniane lampyu mnie były niedawno i byłam na 10 minut i jestem czerwona tu i tam
mocno grzało
myślę, że 6 na początek wystarczy
ale najlepiej zapytać panią która tam pracuje
Ruby, też tego nie lubięale jakoś się zmuszam, wychodzę zadowolona, a po godzinie już można wziąć prysznic
da się przeżyć
a kiedy się wykuruję? Mam nadzieję, że już!!!!
AgaL lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykatiuszaa wrote:Ruby u mojego poprzedniego też było dużo pacjentek zawsze i sama wiesz co z tego wyszło. jak masz mieszane uczucia to zawsze możesz iść kontrolnie do innego co on powie na takie wyniki. a może teraz będzie wszystko dobrze w końcu podpompował Ci endometrium
z drugiej strony teraz po tym zabiegu nie ma czego konsultowac, hormony mam w normie oporcz proga ale to doraznie daje po owulce i nie chce juz kasy tyle wydawac...Zobacze jak mi cos wymysli nowego to wtedy chyba sie przejde gdzies jeszcze. -
nick nieaktualnyRuby wrote:z drugiej strony teraz po tym zabiegu nie ma czego konsultowac, hormony mam w normie oporcz proga ale to doraznie daje po owulce i nie chce juz kasy tyle wydawac...Zobacze jak mi cos wymysli nowego to wtedy chyba sie przejde gdzies jeszcze.
serce wali mi jak opętane i tradycyjnie jak przy stresie ciśnienie w jelitach wrrrr -
nick nieaktualny
-
Agatia, no to jedziemy na tym samym wózku
My też w środę
Ale u Ciebie, to chociaż jest szansa coś zobaczyć
a u nas pewnie nadal wróżenie
. Życzę Ci z całego serducha, by wszystko było ok i spłynął na Ciebie spokój :-*
A to przeziębienie - no co za parszywy czort((( Wymęczy Cię na amen
((
kas, tak, biorę metę
Ruby, oddychaj, oddychajI dawaj znać
Kurrrczę, czemu nie możemy iść na wizytę wszystkie naraz????
To czekanie jest mega stresujące
P.S. PAMIĘTAJ O BROMKU, PAMIĘTAJ O BROMKU, PAMIĘTAJ O BROMKU.....
Co do gina....Może na razie nie rezygnuj, ale... na konsultację się z kimś umów?Tak, żebyś była spokojniejsza
Paryzetka - oj tam oj tam, liczę, że OF się machnął i tyleA wydaje Ci się, że dobrze wyznaczył? Poza tym pytanie, jak tam Wasze żołnierzyki
Patrz- nam się żaden z cykl z "bardzo dobrym" czasem nie sprawdził
A uraczyło nas w "dobrym".
Edycik, kciukam i przytulam z całych sił
Aguś, dziękiHihi, no ja też mam do nich słabość, nie ukrywam
Wprawdzie miałam zagwozdkę, bo te z babyboom trochę dziwnie liczą i tam, gdzie wszystkie wyliczają 5-ty tydzień, to one są na 4-tym, ale niech będzie - mnie zawsze ciekawią i bawią informacje o rozwoju
A z testami dobrze dobrze, lepiej wcześnie - nam się od kilku cykli tak układało, że potrafiły podejrzanie wcześnie (jak na mnie) zacząć się wybarwiać.
Vit.B12 masz bardzo ładnąTo nią chcesz suplementować? Ja bym raczej przypilnowała tego, co Ci pisałam, a przede wszystkim - METYLOWANEJ wersji kwasu foliowego
Ejrene, dziękować, dziękować, Dobra Kobieto!!! :-* Super, że u Was dobrze)) A co to jest.... OM?
cinnamon_, dziękiJa wiem, że może te suwaczki wydają się goopie, infantylne, przesłodzone etc., ale... ale kurczę je lubię, o!
.... i marzył mi się taki...
P.S. Przeczytałam, że.... wytarzałaś się w solarium... Już się zastanawiałam, jak to się robi
katiuszaa, u Ciebie też kciuki za wizytęZejdę chyba dzisiaj i jutro ze stresu przez te wszystkie wizyty
))
katiuszaa wrote:Aguś najlepszy czas w miesiącu. Mój M się kilka dni temu obudził i pytał czy to już jest ten czas. Musiałam mu wszystko tłumaczyć i.. poszedł spać
Wiola, JUPIIIIIII))))))) To co, imię już chodzi po głowie?
Swoją drogą, to niesamowite, że jesteście z Ejrene prawie na tym samym etapie, a tak to czasem jest, że się Maluch inaczej ułoży i nie pokaże, co ma między nogami
P.S. Odebraliśmy właśnie wyniki nasienia... kurczę, wiecie, że się... pogorszyły? Spadła koncentracja (o połowę!), całkowita ilość (i to mocno) i po raz pierwszy morfologia (do tej pory mieliśmy za każdym razem 6%, a teraz.... 3% ;/ ). Hm, ciekawe, co na to wpłynęło.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2016, 11:14
Edycik, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
Ruby wrote:Wiolka, Ejrene idziecie leb w leb, super wiesci, czas leci za chwile porod
a jak wam tam na filoecie?
Edycik, Ruby, cinnamon cookie, Bratek, Kjopa3 lubią tę wiadomość
6.06.2015 Aniołek (8tc)