Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAgaL wrote:Solarium dziś 16:05
Na ten cykl przyjęliśmy z M strategię co drugi dzień....albo częściej jak się zachcedziś zaczynamy
o to macie taki sam plan jak myw tym cyklu co dwa dni + okolo owulacyjny czas zdarzylo sie codziennie
z tego musza byc dzieci nie ma co!
Bratek, AgaL, cinnamon cookie, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
Ruby wrote:o to macie taki sam plan jak my
w tym cyklu co dwa dni + okolo owulacyjny czas zdarzylo sie codziennie
z tego musza byc dzieci nie ma co!
o to powalczyliście
muszą być!! dziś zaczynam testy też, ciekawe kiedy owu będzie....
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
AgaL wrote:I znowu nowy suwaczek
Bratek Mistrz Suwaczek
Ejrene - korci, ale mój umierający od prawie roku telefon chyba nie pociągnie obciążenia go kolejnym programem
Ale i tak podglądam na kilku stronachTeż mówię Małżowi, tylko u nas na razie to jest jakaś breja, a nie kształtny ludzik, jak u Was
- wczoraj Mu pokazałam niekształtny, galaretowaty rogalik - i tak Mu się spodobał, czym mnie niewymownie wzruszył - bo to w końcu NASZA Galaretka, a co!
P.S. Owłosiona cebula, powiadasz?
Aguś, Ruby, doooobry plan
Kurczę, a ja właśnie gadałam z Mamą (z którą mam bdb kontakty). Jezuuuuuu, jak się musiałam wysilać, żeby nie powiedzieć, że się udało. Małżowi strasznie zależy, żebyśmy poczekali od czasu serduszka. Fakt, że bardzo będzie przeżywać, jeśli coś się nie uda. Ale też wiem, że by się mega cieszyła....
Ojjjjjj, jak mnie język świerzbił
No ale dobbbsszzzzz, skoro tak Małżowi zależy, niech Mu będzie (tzn.ja sama chcę trzymać język za zębami.... ale akurat z moją Mamą ciężko mi to idzie).
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2016, 13:52
AgaL, Ejrene, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
Bratku rozumiem sytuację z Mamą, ja miałabym tak samo
ale tylko się cieszyć z tak dobrego kontaktu, pomyśl o tej radości jak poczekacie chwilkę i w końcu jej powiesz, ze będzie Babcią...ach...aż pomyślałam o mojej Mamie i mam łzy w oczach ....
Bratek lubi tę wiadomość
-
cinnamon cookie wrote:Zostanę tu sama jak nic ;(
Cinnamonku jeszcze nas wyminiesz takim luzackim podejściem.... zobaczysz:)
ja wiem, że nadal za dużo analizuje i myślę kiedy, jak itp..ale nie umiem inaczejBratek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
cinnamon cookie wrote:Zostanę tu sama jak nic ;(
A co to za smutki, głowa do góry, zawsze takie podejście na luzie miałaś. Na pewno niedługo zobaczysz upragnione dwie kreseczkiAgaL, cinnamon cookie, Bratek lubią tę wiadomość
6.06.2015 Aniołek (8tc) -
Bratku ale się uśmiałam z tego zdjęcia owłosionej cebuli
Dziewczyny plan
kurcze skasowało mi się pół wiadomości
Piszę jeszcze raz.
Dziewczyny plan co 2 dni jest jak najbardziej okmi ten sposób zadziałał przy synku. Teraz przytulanki owocne były tylko w 11 dc
Cinamonku, Edycik niedługo zobaczycie 2 krechy nie smutajcie proszę. Ważne, żeby wiedzieć co się dzieje w organizmie.
Odebrałam wyniki. TSH 1,22 więc super na razie euthyrox25 wystarcza. Co do ft3 i ft4 to w ciąży nie umiem tego interpretować, niech endo za tydzień się wypowie. No i beta przez 4,5 dnia się podwoiła do 68000 mlU/ml, więc chyba dzidzia się nie daje mojemu choróbsku.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2016, 13:59
AgaL, Edycik, Bratek, Paryzetka83, Wiola90, Jasminowa, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
Wiola90 wrote:A co to za smutki, głowa do góry, zawsze takie podejście na luzie miałaś. Na pewno niedługo zobaczysz upragnione dwie kreseczki
chyba przez tą dzidzię wielkości cebuli
Edycik eeee tam, głupoty gadasz! Ten rok jest nasz!:*
-
No i napisalam dluga wiadomosc i anulowalam przypadkowo
moze to znak, chcialam sie z wami chwilowo pozegnac ale jak widac chyba powinnam zostac:)
Bratku, bardzo sie ciesze ze sie udalo. A ten suwaczek naprawde przefajny:)
Fajnie ze zaciazone sa tak bardzo u nas aktywne
Wszystkim sie uda, ja wiem ze musze sie nauczyc cierpliwosci (zrobilam postepy), i moze to nie jest jeszcze ten czas na mnie:)
Milego dnia!Bratek, Jasminowa lubią tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
Aguś, mój Małż właśnie mnie zaskoczył, bo... okazało się, że szperał w necie za informacjami typu: "Jak przekazać tę wieść"
Znalazł już nawet książeczkę na początek edukacji Dziadków.... ;]
http://www.dobre-ksiazki.com.pl/abc-babci-i-dziadka-p290019.html?utm_source=google&utm_medium=cpc_product&gclid=Cj0KEQiA5dK0BRCr49qDzILe74UBEiQA_6gA-osSi4DvQU7E36_Mnxdvb3-dKvK7dYC6zoELa_TEzPIaAui08P8HAQ
cinnamon_, Edycik - ejjjjjj, co to za smuteczki? :-* Zakładam, że to przez tę koszmarną pogodę (mówiłam, że ludzie już słońca potrzebują). Innego wytłumaczenia nie przyjmuję
)))
Agatia - super!!!!!!!!!! Zarówno beta, jak i TSHBomba
P.S. No mnie też ta cebula rozbawiła
madzikk, rany koguta, nie uciekaj((((((
Jeśli za dużo gadamy, to powiedz, już się zamykamyA przynajmniej ja
Ale ten początek taki jest...
AgaL lubi tę wiadomość
-
Edycik, ja też mam chwile zwątpienia, jak kolejny cykl na straty... Myśli krążą w głowie, pytania co tam szwankuje skoro się nie udaje... Ale te myśli przechodzą i pozostaje tylko nadzieja, że kiedyś na pewno się uda. Modlę się i wierzę, że Bóg wie, co dla mnie najlepsze. Póki nie jestem w ciąży robię inne plany, jest wiele rzeczy które mogą dawać szczęście
a tak przy okazji, książka poszła już do Ruby
nie wiem kto następny w kolejce ale może Ty Edycik?
:*
Bratek, AgaL, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
Tak Cinnamonku
chcę być nastepna.No ładnie to napisałaś i napewno jest w tym wiele racji :* póki co trzeba zająć się czymś innym.
Ruby potem książeczka do mnie,proszę
Bratku no fajny sposób mąż znalazł na przekazanie nowinycinnamon cookie, AgaL lubią tę wiadomość
-
Madzikk ani się waż ucikać od nas !!!
Edycik ważne żebyś zdiagnozowała co jest nie tak. A potem już z górki. Zobacz ja miałam 2 cykle popaprane, między nimi cykl bez obserwacji. W jednym nie pękł pęcherzyk w 19 dc i był przerośnięty, w kolejnym w 15 dc nie było nic. A tu proszę. Głowa do góry kochana, cycki do przodu.
Cinamonku Bóg na pewno wie condla Ciebie dobre i niebawem 2 krechy będąWiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2016, 14:31
Edycik, cinnamon cookie, AgaL lubią tę wiadomość