Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
cinnamon cookie wrote:Nie, mierzyłam tylko jeden cykl i za bardzo mnie to stresowało
Cinnamonek jak się nazywa ten facet co ma taką muzę relaksacyjną? pamiętasz kiedyś mi pisałaś....zapomniałam, a siedzę sama w pracy to sobie posłuchamKiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualnycinnamon cookie wrote:Nie, mierzyłam tylko jeden cykl i za bardzo mnie to stresowało
-
AgaL wrote:Cinnamonek jak się nazywa ten facet co ma taką muzę relaksacyjną? pamiętasz kiedyś mi pisałaś....zapomniałam, a siedzę sama w pracy to sobie posłucham
ale to nie relaksacyjna, chyba że o kogoś innego Ci chodziło? Chociaż ja lubię go słuchać i mnie uspokaja
a Prezes to straszny łobuz
podgryza mnie cały czas, pobił mój ulubiony kubek do kawy
dziś pierwszy raz zszedł sam ze schodów i właśnie słyszę, że znów to robi
bo na samym początku zleciał z nich i nieźle piszczał a mnie wystraszył jak chyba nigdy w życiu nic
poza tym już powoli uszy stawia, urósł dużo
AgaL, Edycik lubią tę wiadomość
-
Ach miałam kiedyś psiaka tej rasy, słodziak był....o bardzo groźnym imieniu : Tyson
A! i o Ludovico mi chodziłoWiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2016, 14:42
cinnamon cookie lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualnySprawdziła ceny za poród w tych luksusach 3500 za normalny lub 4000 cesarskie cięcie. Znieczulenie dodatkowe 700. Czyli licząc górką 6000 ( a nóż coś wyskoczy) Jeżeli już jestem w ciąży jak mówi wahadełko to powinnam 700 zł miesięcznie oszczędzać. hmm ciekawe z czego. ale w między czasie są urodziny, walentynki, imieniny, dzień ziemi, dzień dziecka, może na dzień matki się załapię (jak żebrać to żebrać
) Może uzbieram.
AgaL, Edycik, Bratek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Katiuszka
:D dopisałaś sobie nosokomefobię
czuje się jak Twój lekarz;)
a swoją drogą dziwna nazwa, kojarzy mi się z nosem bo mi zawsze w szpitalach przeszkadza specyficzny zapachkatiuszaa, Bratek lubią tę wiadomość
-
cinnamon cookie wrote:Hahah Aguś, moja koleżanka ma jamnika o imieniu Tyson
to dopiero brzmi
Hahahha nieźle! ale jamników to powiem szczerze zawsze się bałam.... jamnikofobiakatiuszaa, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hahhaha
dam znać jutro co wieczorem wyczyniałam
może wymyślę nową pozycję która zostanie zaliczona do kanonu kamasutry:PWiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2016, 15:17
Paryzetka83, Ejrene, cinnamon cookie, Edycik, Bratek lubią tę wiadomość