Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam was.
Ruby , Paryzetka tule mocno za biel vizira. Ale pamietajcie póki nie ma @ jest nadzieja
Maju, Katiusza trzymajcie się dziewczynki :*
Edycik super przepis ja juz niestety po sniadanku bo bym sama sobie strzelila takie cos.
Agatia , Bratek jak tam nasze ciezaroweczki dzisiejsze samopoczucie?
Ja dzis dzwonie do nowego gina. Chcialabym dopchac sie do niego przed @. Zobaczymy co powie ciekawego. Ustalilismy wczoraj z M ze to nasza ostatnia deska ratunku jak sie nie uda to odpuszczamy sobie staranka. A jak to wyjdzie to zobaczymy
Milego dnia wam życzę :* :*
Edycik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZ badania jeden plus mam dla was więcej czasu
Kasia a z jakiego miasta jesteś? Mam nadzieję że szybko uda ci się dopchać to może owulację zobaczysz.
Edycik te płatki surowe czy podgotowane?
Paryzetka gdyby nie ten banan to też bym zjadła bo brzmi smakowicieEdycik lubi tę wiadomość
-
Jestem! Bolało jak cholera, krzyczałam wniebogłosy. Ale tylko moment to trwało, pielęgniarki i lekarz wszyscy bardzo mili, cały czas głaskała mnie po głowie pani od rtg.
Ale najważniejsze, że na pewno było warto bo chyba ciut były przytkane jajowody.
Lekarz powiedział: do zobaczenia za 9 miesięcyniech tak będzie.
Paryzetka83, agatia, Bratek, AgaL, madzikk, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyParyzetka83 wrote:
Ruby ja za to nie mam żadnych objawów, boli mnie coś w okolicy szyjki macicy, nawet nie wiem dokładnie co i gdzie, ale za to plamienie zniknęło. Nie wiem o co chodzi z tym cyklem
to też dziwnie...może za wcześnie na test? miałaś już takie plamienia kiedyś? ale nam te cykle świrują...oby @ nie przyszła -
nick nieaktualnymajju wrote:Jestem! Bolało jak cholera, krzyczałam wniebogłosy. Ale tylko moment to trwało, pielęgniarki i lekarz wszyscy bardzo mili, cały czas głaskała mnie po głowie pani od rtg.
Ale najważniejsze, że na pewno było warto bo chyba ciut były przytkane jajowody.
Lekarz powiedział: do zobaczenia za 9 miesięcyniech tak będzie.
wow super, że masz to za sobą! jesteś mega dzielna! teraz działamy pełną parą -
Katiusza no właśnie dla mnie banan też nie bardzo bo jednak pilnuję tego indeksu
Ale jak znajdę całkowicie zielonego i go przemrożę, to sobie taki koktail raz zrobię
Agatia to już rozumiemMi się koktail podoba tylko zamiast płatków wolę otręby
Majju najważniejsze, że już po wszystkimZa Edycik: hip, hip, hura :*
Ruby plamiłam zawsze bez luteiny przez 3 dbi po których była @, a teraz nic już nie rozumiem. Zobaczymy dopiero 11dpoEdycik, Ruby lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Dzień dobry
Majju - OMG! Aż mnie coś zabolałodobrze, że to już za Tobą :* no i że warto było! Teraz prosta droga do zaciążenia, zobaczysz
Madka - przytulam :* czekamy tu na Ciebie
Katiuszka bądź dzielna :* rozwaliłaś mnie tym kodem kreskowym i rozpoznaniem zwłok
Edycik ja się nie znam na tych dupkach i owulacjach więc nie pomogę.. Ale chyba bym poczekała na Twoim miejscuowu zawsze miałaś trochę później?
Bratku pięknie tam!!! Widziałam w TVcudnie!
-
Cynamonku fajnie by było, ale nie wydaje mi się. Zobaczymy. Test zrobiłam bo mnie dziewczyny namówiły, ale kupiłam tylko jeden
A w ogóle jak u Ciebie? Jaki to moment cyklu?8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
nick nieaktualnyParyzetka83 wrote:Cynamonku fajnie by było, ale nie wydaje mi się. Zobaczymy. Test zrobiłam bo mnie dziewczyny namówiły, ale kupiłam tylko jeden
A w ogóle jak u Ciebie? Jaki to moment cyklu?
podbijam pyt, ale coś się mi zdajeże tak jak my przed @ ?pamiętam , że była pełna synchronizacja w tym miesiącu
cinnamon cookie lubi tę wiadomość
-
Czyli wszystkie trzy czekamy
Jak ma przyjść to niech już będzie a nie takie zwodzenie i złudne dawanie nadzieji. Tego chyba nie lubię najbardziej, nawet biel vizira tak nie wkurza.
cinnamon cookie lubi tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
nick nieaktualny