Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Paryzetka83 wrote:To nie wiem, nie chcę Ci źle doradzać, ja zaczynam brać jak już czuję, że owu była. Np. Jak czułam ją w niedzielę to lutkę zaczęłam brać we wtorek
Chociaż gin kazała brać od 16dc a ja mam owu później
Masz rację,ja też mam zawsze później także zacznę brać po weekendzie chyba. -
Edycik wrote:Masz rację,ja też mam zawsze później także zacznę brać po weekendzie chyba.
Edycik lubi tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
nick nieaktualny
-
katiuszaa wrote:Edycik ja też bym poczekała szczególnie jeśli czujesz kiedy masz owulację. Zawsze też można z krwi zbadać Lh i masz pewność. Ps. Spadek temp to na owulacje? Hmm coś chyba takiego czytałam albo pomieszałam.
Spadek tuż przed lub w owu a potem skok
Bratek lubi tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyagatia wrote:Od rana mnie ssie na zupę porową a'la Ruby
jak młody wstanie ruszamy do sklepu
to do dzieła, na pewno ci będzie smakować...coś innego i takie kremoweeee
a tak btw ja też mam zachcianki ciążowe jak Agatia , a te testy ciągle robią ze mnie głooopkaaaaa i lewy jajnik mnie boli od rana
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2016, 09:14
Edycik, agatia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEdycik wrote:a ja dzis opatentowałam nowy pożywny koktajl na sniadanie : dwa plastry ananasa, jabłko, słonecznik, płatki owsiane, troszkę mleka - pychota
o prosze, zapisuję do mojego tajnego notatnika z waszymi przepisamiEdycik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyagatia wrote:Ruby a może to zagnieżdżanie jak pika jajnik? Czujesz się na @?
Edycik gdyby nie moja cukrzyca to zrobiłabym taki koktajlik, na pe wno jest pysznie pyszny
czuje, że temp jest wyższa dzisiaj bo mam wypieki, ale piersi robią się coraz bardziej bolące i syfy zaczynają się pijawiać jak zawsze przy @
Już sobie zdążyłam narobić nadzei ale test poranny je rozwiał więc bezsensu się nakręcać... -
Agatia a co w tym Edycikowym koktailu jest, że nie możesz go pić? Bo mi pokazuje aplikacja z niskim ig że mogę
Ciężarna koleżanka wrzuciła wczoraj taki przepis - banan, kiwi i pęczek pietruszki - podobno pycha
Ruby ja za to nie mam żadnych objawów, boli mnie coś w okolicy szyjki macicy, nawet nie wiem dokładnie co i gdzie, ale za to plamienie zniknęło. Nie wiem o co chodzi z tym cyklemEdycik, Bratek lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć?