Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam was.
Agatia super wieściJUPIIII !!!! Wiedziałam że tak będzie i nie mogło być inaczej
)
Madka trzymaj się kochana i wracaj do nas
Ruby oby @ nie przyszła a na sikańcu nie biła biel vizira
Ja przepraszam że tak na chwilę i więcej nie piszę ale dopiero wróciłam z pracy i muszę się rodzinką zająć. Ale tak szybko wam powiem jak dzisiaj się wku*** na mojego gina.
Zadzwoniłam dzisiaj do niego umówić się na monitoring jak mi kazał a on stwierdził że w tym cyklu damy sobie spokój a jak nie wyjdzie w tym cyklu choć ma nadzieje że się uda a jak nie to spotkamy się w przyszłym cyklu. Kurcze drugi cykl z clo a ja nawet u niego nie byłam na sprawdzeniu czy wszystko jest ok bo on twierdzi że nie ma sensu. I tak o to takim sposobem żegnam się z moim a jutro dzwonie do gina który ma rewelacyjne opinie ale niestety nie przyjmuję u mnie w mieście i sporo kosztuje. -
Ruby w piątek robię porówkę
mniam
Kjopa absolutnie o złośliwość Cię nie posądzam lubię szczere osobyprzy okazji podszkoliłam się z bety, a człowiek uczy się całe życie
z tą paniką i zapomnieniem to zobaczymy
mam nadzieję, że krwiak zniknie bo to niestety zagrozenie dla ciąży. Alen staram się myśleć pozytywnie
Madka odpocznij kochana, a jak będziesz gotowa to wracaj
Kas 85 w pasie to pikuś
Kasia olej gina, który nie monitoruje cyklu z Clo, niech spada dziad.
Dzisiaj czytałam fajną historię na jakimś forumdziewczyna po 20 tc miała 2 razy USG. Jeden lekarz powiedział, że nan100% synek, drugi że na 100% córka. Dziewczyna się śmiała, że co ma być to będzie aby zdrowe. A w brzuszku dwoje siedziało i się dobrze kamuflowali, jedno zasłaniało drugie
Kjopa3, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgaL wrote:Zdążyłam doczytać, że Edycik zadowolona z nowego gina, cieszę się bardzo
Reni ściskam :* i lubię czytać Twoje posty, poezję w nich czuję
Ukradkiem ponadrabiam resztę
witajcie dziewczyny
ochłonęłam...
wyciszyłam w sobie czekanie
i smutki po stracie pierwszej szansy w IVF
kartkę na lodówce z postanowieniem powodzenia przypięłam magnesem przywiezionym z miejsca, w którym kiedyś zamieszkam
taka obietnica przyszłości
do tego czasu trzeba będzie trochę przejść
zajęłam się planowaniem przyszłości
i listą ryzyk, które mogę przewidzieć
nadrabiam wątek, dużo się tu dzieje każdego dnia
-
Nooooo, agatia, widzę suwaczki
)) Cudne
Co do Lutki, hihi, chyba jednak musisz zapytać lekarkęJa biorę 2xdz.po 2tabl., w sumie brałam tak na raty nawet przy 200mg/dzień (tzn.1x1). Ale przy trzech nie wiem czy się przełamuje, czy bierze w cyklu 1+2, czy 1+1+1. Może to ostatnie? Wtedy pewnie wychodzi najbardziej stabilne stężenie
kas, gratuluję takich super efektów dietkowych!!!!!! (o zdrowotnych nie wspominając)
Ruby - zupka brzmi pyyyysznieeee)))
madka, przytulam najmocniej, jak tylko potrafię!!!!!!! :-*
Kasiu - nie dziwię się Twojej irytacji na lekarza. Mam nadzieję, że nowy przyniesie spokój i świeższe spojrzenie
Reni, ściskam, jesteś silną babką :-*
A mnie Małż sprawił niespodziankę i po próbie dobudzenia z popołudniowej drzemki oświadczył, że jedziemy GDZIEŚ
To gdzieś, to była instalacja świetlna w Wilanowie.
Niniejszym chciałam Wam zaprezentować karocę Księżniczki Galaretki)))) (da się wsiadać do środka, jest duuuuuuuuża
). Te konie, to takie, że bez podrzucenia bym na nie nie wsiadła
Myślę, że Tajemniczy Ogród też by się spodobał Galaretce - zresztą niezależnie od Galaretkowej płci, bo chłopcy też szaleli (nie widać wielkości, ale ta konewka miała kilka metrów wysokości - zresztą cały ogród jest taki, że człowiek się czuje, jak zminiaturyzowany))) )
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2016, 14:06
agatia, Kjopa3, MamaTuśka, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
Dziewczynki idę spać, jeśli do rana tempka nie spadnie i @ się nie ujawni - a ja ją czuję to strzelę teścik
Kaś ja ważę podobnie do Ciebie a m 158 cm, schudnąć chciałabym do 55kgA w pasie się nie mierzę
Bratku - ale ładnie w tym WilanowieWiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2016, 23:05
Bratek lubi tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Dzień dobry
Bratku piękna instalacja :-)do tego pokaźnych rozmiarów.. Jak w bajcewłaśnie wyobrazilam sobie to miejsce i klimat z
....łóżka
Madka trzymkaj siędół minie a po nim kolejne starania
odpocznij i przemysl jeśli tego potrzebujesz
O matko Agatia i tak codziennie musisz szybko wstawać?
Paryzetko mam nadzieję, że @ nie maczekamy na dwie kreseczki
mi się owu przesunęła i nie testowalam
trzymam kciuki za Ciebie
Katiusza, Maju myślami jesteśmy z Wami
Miłego dzionka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2016, 07:14
-
Witam się z rana
I melduję: test negatywny, @ nie ma. Wynik testu nie jest zaskoczeniem, to drugie owszem
Zbieram się do pracy. Miłego dnia :*
Majju, Katiuszka - powodzenia! Trzymamy kciuki :*8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
dzień dobry
agatia dobre wieści nam przyniosłaśbardzo się cieszę!!!!
majju tez mam kolczyk w pępku :)Widze,że Agusia też ma, ale radze wyjąć przed HSG bo różnie na to patrzą po co mają się czepiać.
katiuszkaa dalej trzymam mocne kciuki.
kas50 no proszę seksy laska tyle kg w dółgratuluję.
madka wysyłam łopatę,zakop dół i wracaj do nas.
Kjopa3 dobrze,że luby goni Cię do ćwiczeńbrawo On.
Paryzetka póki @ nie ma jest nadzieja,jutro powtórz testa.
Ja wczoraj wróciłam z M. wykończona po basenie tak,że bardzo szybko usnelismy.
Zrobiłam tylko pro forma owulacyjny i negatyw.Tak sobie myślę,że skoro 1 17dc pęcherzyk miał 17 mm ,a dziś jest 19 dc to może przy tych moich opóźnieniach owu będzie w weekend dopiero?
No i nie wiem co robić, czy zgodnie z zaleceniami doktorka brac dupka od dziś?
Paryzetka83, AgaL lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywitam się czwartkowo, dla mnie weekendowo od 15
Edycik kurcze nic ci nie doradzę testy mogą się mylić, ciężko cokolwiek powiedzieć żebyś źle nie zrobiła
Bratku sliczne te światełka
Paryzetka - przykro mi z powodu testu u mnie to samodzisiaj zatem przestaję brać luteinę, jutro na wymaz i sobota-niedziela przywitam @
MiłegoParyzetka83 lubi tę wiadomość
-
Ruby ja się niczego innego nie spodziewałam, lutkę biorę jeszcze dziś i jutro o ile ta cholera nie zawita wcześniej. Przykro mi, że u Ciebie też biel
Edycik pęcherzyk mógł pęknąć już po wizycie u ginaJeśli wcześniej testy były pozytywne, a teraz już nie to może być po owu. Temperatura Ci skoczyła?
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
nick nieaktualnyWitam się z poczekalni. Ruby i Paryzetka test nie zaliczony ;p
Maju powodzenia
Powiedzcie mi po co jest EwuŚ skoro pierwsze pytanie jest o ubezpieczenie i pretensja że nie mam przy sobie? Poczym każą pisać oświadczenie o posiadaniu wrr. Mam nadzieję że Ciśnienia mierzyć nie będą bo teraz mam wysokieWiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2016, 07:51
Paryzetka83, Edycik lubią tę wiadomość
-
Edycik wrote:Paryzetko właśnie nie,dziś tempka spadła.Czuję,że owulki jeszcze nie było.Poczekam chyba z dupkiem do weekendu.
Chociaż gin kazała brać od 16dc a ja mam owu później
Edycik lubi tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
nick nieaktualnyJuż na oddziale sobie czekam zostałam oznakowa kodem kreskowych
pełna anonimowość czy chcą mieć ułatwienie do identyfikacji zwłok?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2016, 07:53
AgaL, cinnamon cookie, Bratek, Jasminowa lubią tę wiadomość