Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
cinnamon cookie wrote:Dziewczyny no właśnie nie zamierzam testować
odpuściłam całkowicie
jak się będzie spóźniał z tydzień no to wtedy moooooże
nie liczę na nic, myślę już o remoncie więc co ma być to będzie
cinnamon cookie lubi tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
katiuszaa wrote:A ja co miesiąc chce testować tylko wykres mam okropny i sobie odpuszczam :p8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Melduję się do Was już z mojego łóżeczka w domku
Potrzebowali mojego łóżka więc mnie szybciutko wysłali do domu, a mi w to graj. Jutro przed 14 mam odebrać wypis i zdjęcia a dziś mam caaały dzień leżeć. Spróbuję
ps. Mi też z Wami "w kupie" raźniejcinnamon cookie, Edycik, AgaL, Bratek, Paryzetka83, MamaTuśka, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
Na chwilę poszłam do sklepu, zrobiłam zupę a'la Ruby i sałatkę brokułową a Wy już 3 strony natrzaskałyście
Majju brawo za dzielność!!! Zuch dziewczynato teraz do dzieła i sikać niebawem 2 krechy.
Katiuszka ani mi się waż poddawać!!! Nie ma takiej opcji!!!
Paryzetko, Ruby, Cinamonku no któraś musi w styczniu jeszcze 2 krechy wysiakć ino myk!!!
W między czasie Majju już w domku superodpoczywaj dzielniacho.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2016, 12:26
Paryzetka83 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry wszystkim
Madka przytulam bardzo mocno bo mam podobnie...
Bratku pieknie tam, super mąż ;P
Ruby, Paryzetka może jeszcze nie przyjdzie...mi zawsze w dniu @ wychodził straszny baldzioch,
puki nie ma @ jest jeszcze szansa
Cinnamon oby nie przyszła ;P trzymam kciuki
Katiusza trzymam kciuki! nie zasiedz się tam:)
Majuu to teraz czekamy na dobre wieści
miłego dnia dziewczynycinnamon cookie, Bratek, AgaL, Edycik, Jasminowa lubią tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
Hej Dziewczyny,
Na początek się witam i melduję, a zaraz zabieram się za nadrabianie.
Mimo, że jestem na zwolnieniu, załatwiam ostatnio różne sprawy, wczoraj cały dzień spędziłam z moimi dziadkami, pojeździliśmy po lekarzach, potem zabrałam ich na kaszuby na obiad do fajnej knajpki po rewolucjach Gesslerowej.
Mam w końcu trochę czasu na inne sprawy, niż praca : )
Właśnie wróciłam z 2 godzinnego spaceru z psem.
ciekawa jestem co tam u Was, więc już zagłębiam się w lekturę.majju, Edycik, Bratek, cinnamon cookie, MamaTuśka lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
Odzyskałam laptopa:) jakbyście chciały kiedyś zalewać laptopa, to tylko mineralną, bo wtedy jest do odratowania
Majjuu DZIELNA KOBIETO...aż się skrzywiłam czytajać Twój opis zabiegu, ale już po, to najważniejsze:)odpoczywaj!
Katiuszka jak Twoja fobia się ma??Długo jeszcze tam będziesz??
No to ja wierzę w ten styczeń: Paryzetka, Ruby, Cinnnamonekk -czekam na dwie kreski
Jaśminowa Ty jak moja mama w ciąży, mówi, ze miała energii za dwoje
Agati poczęstuj tą zupką....głodna dziś jestem jak wilk
Edycik w sobotę pierwsza jazda?? automat to super sprawa, chciałabym miećWiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2016, 12:46
Jasminowa lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Aguś lepiej nam powiedz jak Twoje samopoczucie dziś?
No o ile śnieg stopnieje to będzie jazda na automaciecos strasznie się boję prowadzić autko męża, to jego miłość
audiczka w końcu
powiedziałam wpierw ze na jakiś pusty parking musimy pojechać bo muszę wyczuć to autko
AgaL, Bratek lubią tę wiadomość