Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyParyzetka83 wrote:Pomóc zakopać dołek?
I nie wiem za co trzymać kciuki może tak niech @ nie przyłazi, żebyś wymaz zdążyła zrobić a najlepiej nie wcześniej niż za 9 miesięcy
zbieraj siły do kopania jak już @ przyjdzie, bo może być ciężko tym razem -
nick nieaktualny
-
Hej
A to znacie:
Wychodzi baba ze sklepu, w rękach siaty z zakupami.
Przed sklepem dorwał ją ekshibicjonista, rozpiął płaszcz i się okazał.
Babina się zapatrzyła na delikwenta i:
- O Jezuuuu. Jajek zapomniałam kupić!
Proszę się nie załamywać bielą wizira kochane. Mam nowy pomysł i chcę Was zarazić:
http://www.dkms.pl/pl/zostan-dawca?gclid=CLT9pZ_9usoCFYPPcgodad4I1w
Otóż wysłałam formularz zgłoszeniowy i czekam na papiery, które mają przyjść pocztą. Potem, jak zrobię badania, to będę czekać na telefon od nich i to będzie równie ekscytujące czekanie jak na dwie kreski, bo: albo będę w końcu w ciąży, albo nie będę i pomogę. Głowa musi mieć jakiś drugi turbomega cel, przynajmniej moja.
Jeśli się jest w ciąży, pisze się do nich maila i system nas do sześciu miesięcy po porodzie, także spoko.
:*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2016, 14:12
Bratek lubi tę wiadomość
-
Bratku teraz doczytałam pytanie o automat, nie cofnie się i to jest piękne
Kobietki obyście nie musiały łopat używać :*
Midnight a Ty w jakim etapie cyklu??Bratek lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
MamaTuśka, rewelacja!!!!!!!! Mnie nie chcieli z powodu leków, które swego czasu brałam
teraz nie wiem, jakby było ;/
Podziwiam i bardzo się cieszęPromuj, promuj tę ideę!!!! To niesamowite - "tak mało", a może komuś uratować życie.... Dla mnie - niesamowite
Aguś - no to brzmi rewelacyjnieBo zdarza mi się trochę przygazować pod górkę
)))
-
Bratek, jak przeczytałam Sthurmówkę, to stwierdziłam, że spróbuję. Jak się mamy znaleźć w jakimś miejscu i czasie to się znajdziemy. A ty, moja Droga, jak już miałaś pierwsze podejście, to drugie w pierwszym możliwym terminie zrób koniecznie
. Coś czuję, że to ma sens
Bratek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMamaTuśka wrote:Hej
A to znacie:
Wychodzi baba ze sklepu, w rękach siaty z zakupami.
Przed sklepem dorwał ją ekshibicjonista, rozpiął płaszcz i się okazał.
Babina się zapatrzyła na delikwenta i:
- O Jezuuuu. Jajek zapomniałam kupić!
Proszę się nie załamywać bielą wizira kochane. Mam nowy pomysł i chcę Was zarazić:
http://www.dkms.pl/pl/zostan-dawca?gclid=CLT9pZ_9usoCFYPPcgodad4I1w
Otóż wysłałam formularz zgłoszeniowy i czekam na papiery, które mają przyjść pocztą. Potem, jak zrobię badania, to będę czekać na telefon od nich i to będzie równie ekscytujące czekanie jak na dwie kreski, bo: albo będę w końcu w ciąży, albo nie będę i pomogę. Głowa musi mieć jakiś drugi turbomega cel, przynajmniej moja.
Jeśli się jest w ciąży, pisze się do nich maila i system nas do sześciu miesięcy po porodzie, także spoko.
:*
Mama tuska jestem od lat w ich bazie i czekam, ale nie miałam tego szczęścia jeszcze żeby do mnie zadzwonili -
nick nieaktualnyMamaTuśka wrote:Kochana,a po pobraniu?
Jeśli masz na myśli wysałanie materiału do badań w postaci tego wymazu na patyczku to tak.Mam od nich dyskietkę i numer dawcymam też puzzelek ich i swój srebrny z grupą krwi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2016, 14:22
MamaTuśka lubi tę wiadomość
-
Bratku tak jak Aga napisała, nie ma szans by się stoczył
u mnie w mieście jest ostry wyjazd z Kauflandu, niektórzy naprawdę piłują auta aż miło
a dla mnie to już nie straszne
<cwaniak>
A co do Twojej mamy intuicji - niesamowite! Uwielbiam!Bratek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEdycik wrote:Cinnamonku chyba mnie przekonałaś
może zanim kupię autko powinnam przekonać się do automata
może za chwilę powiem że automata szukam
po co mi to sprzęgło?
przejedź się i jednym i drugim, każdy woli coś innegonajlepeij samemu spróbować
AgaL, Edycik lubią tę wiadomość