Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny ale jak to mój nowy doktorek powiedział - wszystko siedzi w głowie nam!!! Także nie myslmy za dużo,
kiedy jest ochota i nawet z bezowulacyjnych czasem są ciąże
katiuszaa, midnight, cinnamon cookie, AgaL, Bratek, majju lubią tę wiadomość
-
Edycik zgadzam się, mój powiedział to samo
co więcej (chyba Wam już pisałam) popukał mnie w głowę
ot, taki agent z niego
a tak przy okazji, zapisałam się na wizytę i lecę do niego 22.02
zobaczymy co ciekawego powie
AgaL, Bratek, Edycik lubią tę wiadomość
-
Gdy dowiedziałam się o ciąży to szalalam ze szczęścia bo 7 mies staraliśmy się o rodzeństwo.ale radość szybko zgasla gdy mój gin zalecil badania prenatalne.Na usg wyszlo przeziernosc 4nt a do tego niskie tętno 120.
Tydzień później miałam poszerzona diagnostykę i niestety wyszla bardzo zle.
-
W 13 tyg i 3 dni miałam kolejne usg i wyszla kość nosowa hypoplastyczna ,poprawa przeziernosc 4 nt a wczesniej byla 2.4nt.Dodatkowo dziecko bylo okręcone pepowina na szyji i wyszlo jeszcze ze za karkiem są opuchnięte troche plecki i tętno zmalało do 105 a powinno byc przynajmniej 150.
Po statystyce z testu papa wyszlo ze
Trisomia 21 (czyli zespol downa) 1:26.
Genetykowi tez się to nie podobało i wczoraj miałam amniopunkcje.
Któraś z Was tak miała i wszystko dobrze się skończyło??
Dodam ze za tydzień skończę 29 lat a to druga ciąża.
-
Katiuszka dzielna jesteś! Cieszę się, że też masz już to za sobą :*
Acha, ja się nie zgadzam, żeby tu żadne @ przychodziły! Ma być wysyp dwóch kresek w najbliższych dniach!
W DKMS jestem już zarejestrowana kilka lat, nic nie kosztuje, nie boli a może kiedyś będę mogła komuś pomóc.
Przespałam się 2 godzinki i czekam na M. bo głodna się zrobiłam, chętnie bym zjadła i zupkę i sałatkę
A badanie moje robił Pan Doktor, dwie Panie mu asystowały, no delikatny to on nie był, oby był skuteczny
Bratek, midnight, Paryzetka83, Ruby, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jaka cisza się zrobiła....
ja jeszcze w pracy, a jestem tak głodna, piszecie tu o samych pysznościach i tylko chęci robicie
w sobotę mam wolne i chcę zrobić coś dobrego i tak pomyślałam o cannelloni, robi któraś? Jak tak to poproszę przepis na dobry sos ten do polania
ewentualnie na sos do lasagne bo to chyba może być taki sam???
-
Hej jestem po wizycie u endo mam zostać na euthyroxie 25 i nic nie zmieniać, za 8 tyg kontrola. Pani dr powiedziała, że jeżeli TSH, ft4 i ft3 sà w normie to w 1 trymestrze nie podnosi się dawki, gdyż szybkie nagłe wysycenieft3 i ft4 może spowodować poronienie. Jak to ujęła 1 trymestr nie lubi nagłych zmian.
Agness27, AgaL, Bratek, Edycik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cinnamonku jak robię cannelloni to korzystam z przepisu na sos, który jest na opakowaniu tego makaronu z Lubelli
Jest naprawdę dobry
Ruby, Panie które były przy HSG mówiły, że od razu jak minie mi ból po badaniu mamy zacząć działać. Myślę, że w weekend trochę podziałamy a w poniedziałek mam wizytę u ginki to zobaczymy czy jakiś pęcherzyk ma zamiar urosnąć
Laski my szukamy auta już chyba ponad pół roku a z wymaganiami mojego M. pewnie jeszcze z pół będziemy szukać. Punciak super, fajnie mi się jeździło na kursie. I jeszcze z takim przebiegiem, nic tylko brać -
My też szukamy auta bo nasze się rozsypało
jeszcze facet skasował nam tył i koszt naprawy przewyższa wartość auta
dzisiaj mój chłop go sprzedał. Więc już nie nasze
na wiosnę musimy coś kupić. Planujemy kombi ale kompletnie nie wiemy jaka marka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2016, 18:24
-
nick nieaktualnycinnamon cookie wrote:Ruby a to autko dla Was tak? Czy dla Ciebie? Pogubiłam się z tymi samochodami
Majju dzięki, sprawdzę w sklepie ten przepis
Cinamon auto dla m, ja jeżdżę kią ceed kombikiem , a m że ma dalej będzie punciakiem śmigałniestety każde z nas musi mieć osobne bo nie da się tego inaczej pogodzić
ale jako rodzinne służy nam kombiak bo wiadomo większy
Majju no właśnie ten przebieg:) 90% aut znaleźliśmy sprowadzanych, a ja nie ufam sprowadzanym więc szukaliśmy żeby ktoś prywatnie sprzedawał...jest chyba tylko ze 2-3 sztuki takich ale czerwone/bordowe odpadają, a czarny bardzo nam się podoba więc musimy pojechać i zobaczyć...podjedziemy na stację sprawdzić jak co i bierzemy
No to weekend jest waszWiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2016, 19:18
cinnamon cookie lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny czy wy wszystkie mialyscie HSG? Ja jestem przerażona tym badaniem, póki co gin nic mi o nim nie mówiła, czy po poronieniu też na nie kierują czy raczej tylko przy braku ciąży? Jak było u was?
-
Ruby rozumiem
życzę by autko było dobre i przede wszystkim zgodne ze zdjęciami i opisem
sama miałam 3 auta i pamiętam szukanie i to jak ludzie potrafią oszukiwać
typu: dzwonię i pytam co i jak, pytam czy na pewno bo jadę 250km, zajeżdżam a tu gołym okiem widzę, że auto dachowało
masakra...
Kas ja hsg nie miałam... Miała teraz Majju a wcześniej Bratek, więc One mogą się wypowiedzieć -
Kas ja miałam dwa poronienia i nic o takim badaniu nie słyszałam od doktórki dopiero od Was sie dowiaduję ze takowe jest...
Ruby fajne autko
Agatia moze audica? u mnie w rodzinie panuje moda właśnie na to autko...właściciele zadowoleni.
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17