Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja jeżdże na codzień manualem, ale miałam przyjemność spróbować automata i spasował mi, owszem
ale kiedyś przy zmianie auta, nie będzie to moim priorytetem
Edycik lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Edycik wrote:Ruby każdy mi mówi automat to wygoda
chyba naprawdę muszę spróbować
Aguś no w lecie wystawię noge przez okno i opalać będę
Dokładnie o tym myślałamEdycik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHello melduję że przeżyłam. Wyszłam o 12 i pojechałam do babci. trzeba korzystać jak jest blisko
teraz już w pociągu podążam w stronę domu. Wyniki w poniedziałek (kolejna podróż do stolicy). Ale mnie tyłek boli od zastrzyku i ręką od welflonu.
Bratek, Edycik, MamaTuśka, cinnamon cookie, majju, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zuch dziewczyna
)))
Zostaje czekać na wyniki)
cinnamon_, ano właśnie. Tzn.prawda taka, że jak się rusza z ręcznego, to jest lepiej, ale jakoś człek nawyku sobie wyrobić nie może, więc piłuje, że aż strachcinnamon cookie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MamaTuska to super!dołaczaj popieram! mam karte dawcy juz jakis czas,ale narazie wstrzymane ze wzgledu na poprzednią ciążę...narazie nie odwołuje bo liczę na kolejną...ale spoko sprawa, jak mam być komuś użyteczna to czemu nie
Aga dopiero 4 dzień...
Katiusza dobrze ze juz po wszystkim!odpoczywajBratek lubi tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
nick nieaktualnyTam zaraz odpoczywać już zdala od szpitala to mogę zacząć balować.
do poniedziałku mogę wyluzować. Może pani premier da mi kartę Warszawiaka skoro jestem tu tak często?
BTW Ruby i Partyzaletka mam dla was łopaty przygotowane oby nie były potrzebne ale jak coś to poproszę użyć je na mnie.Paryzetka83 lubi tę wiadomość
-
midnight wrote:Ano tylko oby owocna była
już się boję kolejnych objawów cionszowych...i tego czekania..
Ech bo to takie koło.... @, starania, objawy cionszowe, znowu @...i w kółko...też niby luzuje, ale w głowie zakodowane kiedy @ ma przyjść i po cichu odliczanie, ciężko to wykorzenićmidnight, Bratek lubią tę wiadomość