Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Aga takie jak wczoraj
z tym ze się wkurzyłam, bo jeszcze nie ma moich wyników a żeby je zobaczyć muszę najpierw zapisać się na wizytę...terminy na kwiecień...
Pytałam wczoraj, może któraś z Was wie coś o zespole antyfosfolipidowym? może któraś ma ?(czego nie życzę oczywiście) albo zna kogoś kto miał a pomimo tego zaszedł i urodził? kurcze bo się już stresuję...Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
AgaL wrote:https://www.zalando.pl/anna-field-ankle-boot-beige-an611na31-b11.html?size=37
podobają Wam się? ja bardzo lubię botki tego typu, a jasnych jeszcze nie mamja jestem butoholiczką
nie mów, że Ty też nosisz rozm 37?:>
AgaL lubi tę wiadomość
-
Cinnamonek dobrze pamiętasz:) w końcu nie kupiłam, bo mam dwie pary już:czarne i ciemnozielone. Czas na jasne
Tak mam 37, czasem 36,5a co, czyżbyś miała ten sam rozmiar?
cinnamon cookie lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualny
-
Też czekam na Wasze wyniki!
Ja już sobie dzisiaj siknęłam na owulacyjny chociaż w zeszłym cyklu mnie brzydko oszukały. Na razie bieda.
Buciki super, lada moment wiosna i trzeba pomyśleć o odświeżeniu garderoby.
Midnight mi niestety też nic nie mówi ten zespół, a z wynikami normalne chamstwo!
Przyłączam się do akcji życzeń dla Julki! Fajnie jakby się udało szerzej dotrzeć z tą informacją, chociażby do Gazety Olsztyńskiej albo Teleekspresucinnamon cookie, AgaL, Edycik lubią tę wiadomość
-
Aga no pewnie, że ten sam
co do jasnych botków to ja mam z kolei ze Stradivariusa, wysokie na szpilce ale powiem Ci, że rzadko je noszę... Chyba z tego względu, że krótki sezon na nie
jak jest śnieg lub pada deszcz to jasny zamsz się pobrudzi, a teraz wiosna krótka i szybko robi się gorąco i w botkach za ciepło
także przez ponad 2 lata miałam je może z 10 razy na nogach
Ruby czekamy czekamyyyy!!!AgaL, Edycik lubią tę wiadomość
-
Ruby daj znać jak wynik!
ja się swoim stresuję bo jakby było to słabo z zajściem i donoszeniem, bo to choroba autoimmunologiczna, trochę czytałam i może trochę za dużo.Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
nick nieaktualnymidnight wrote:Ruby daj znać jak wynik!
ja się swoim stresuję bo jakby było to słabo z zajściem i donoszeniem, bo to choroba autoimmunologiczna, trochę czytałam i może trochę za dużo.midnight lubi tę wiadomość
-
Ruby Słonko :* wiem, że to mega stresujące.... ale jakkolwiek nie będzie, nie jesteś SAMA:*
Cinnamonek czyli niepraktyczne..no fakt. Może szpilki fajne znajde, chodzą za mną takie: kolor camelWiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2016, 13:50
-
Majju u mnie w 10dc też była bieda na teście owu. Pozytyw przed Tobą, choć ja tym testom do końca nie ufam
Midinight...na pewno czytasz za dużo, a przez to stres większy.midnight, Edycik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgaL wrote:Ruby Słonko :* wiem, że to mega stresujące.... ale jakkolwiek nie będzie, nie jesteś SAMA:*
Cinnamonek czyli niepraktyczne..no fakt. Może szpilki fajne znajde, chodzą za mną takie: kolor camel -
no czytam troszkę za dużo
ale w końcu z jakiegoś powodu straciłam tak dużą ciążę...wizyta 31.03...najwyzej spróbuję się dopchnąć bez kolejki, bo gdyby udało się zaskoczyć wcześniej to wolałabym wiedzieć czy mam się na cos leczyć.
Na tarczycę też miałam pobierane, a widzę ze tu chyba sporo dziewczyn tarczycowych i sie leczycie...i jeszcze mam na reumatyzm...SKS normalnie
Oh Ruby...przykro mi...przytulam i ściskam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2016, 13:56
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17