Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyParyzetka83 wrote:No to zgodnie z obietnicą, choć z małym poślizgiem czasowym, siurnełam na teścik 5 minut temu i jest piękna wyraźna jedna kreska
Jak po 3 dniu bez lutki nie będzie @ to dopiero powtórzę test
Paryzetka83 lubi tę wiadomość
-
Jasminowa dziękuję za rady
będę się do nich stosować, zobaczymy jakie efekty przyniesie to z moim łobuziakiem
Paryzetka - czekamy na dalszy rozwój sytuacji
Katiuszka szkoda.. Ale chyba niedługo przybiję Ci piątkę, booooli mnie cholernie, nie mam nic przeciwbólowego w pracy a jeszcze 1,5godzjak Twój humor?
Madzikk :*Jasminowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnycinnamon cookie wrote:Katiuszka szkoda.. Ale chyba niedługo przybiję Ci piątkę, booooli mnie cholernie, nie mam nic przeciwbólowego w pracy a jeszcze 1,5godz
jak Twój humor?
To oznacza że sprawy idą do przodu. Od kiedy leczę się u tego doktorka to z 4 cykli dwa były owulacyjne co wychodzi mi że co drugi
ale to u mnie i tak duży postęp. Może rzeczywiście to insulina mnie blokowała? Oby, nic innego nie chce. Witaminki zakupione czekają na nowy cykl wyjęłam już zapasy infolicu i ziółek o.sorki, szperam w necie poszukiwaniu owulacyjnych a może zaparzacz sobie kupię
Tylko taki co podgrzewa bo nie cierpię zimnych napojów.
A jak twój humorek? a masz w pracy rumianek on przeciw zapalny to mógłby Ci troszkę ulżyćWiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2016, 17:59
AgaL, Bratek lubią tę wiadomość
-
Katiuszka to już dobry efekt co 2 owulacyjny
tylko czekać na grupie krechy.
Paryzetko tylko ranny sik się liczy. Zobacz czy Ci krecha nie wylezie po kilku godzinach, ja tak miałam z popołudniowego sikańca.katiuszaa, Paryzetka83, AgaL lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyagatia wrote:Katiuszka to już dobry efekt co 2 owulacyjny
tylko czekać na grupie krechy.
Paryzetko tylko ranny sik się liczy. Zobacz czy Ci krecha nie wylezie po kilku godzinach, ja tak miałam z popołudniowego sikańca.
Agatia co drugi owulacyjny potwierdza diagnozę doktorka że to nie PCOS na co leczyło mnie tylu lekarzy tak naprawdę od czasu dojrzewaniaA poza tym jak się macie ty i maluszek? (Obstawiam że syn będzie
) I jak twój dwulatek zareagował na to że będzie miał rodzeństwo?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2016, 18:53
-
Agatia odłożyłam teścik do szafeczki i czekam
Zerknę na niego przed wyrzuceniem
Katiuszka, pewnie, że nie ważny!Bo pod światło jest szara 2 kreskaOszukańczy jakiś.
Cynamonku współczuję, w domku weź gorącą kąpiel - rozgrzeje i pomoże na ból :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2016, 18:15
cinnamon cookie lubi tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
nick nieaktualnyParyzetka83 wrote:Agatia odłożyłam teścik do szafeczki i czekam
Zerknę na niego przed wyrzuceniem
Katiuszka, pewnie, że nie ważny!Bo pod światło jest szara 2 kreskaOszukańczy jakiś.
Cynamonku współczuję, w domku weź gorącą kąpiel - rozgrzeje i pomoże na ból :*. W niecierpliwości czekam ja potwierdzenie tego. A może poleć na betę bo nie wytrzymam z niewiedzy
Paryzetka83, Edycik lubią tę wiadomość
-
Katiusza ja się boję igieł, a w taką kreskę nie wierzę. Pojawi się cień widoczny nie-pod-światło to polecę na betę. Ale dla pewności powtórzę jutro z pierwszego moczu, żeby jednak mieć pewność czy odstawiać lutkę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2016, 18:24
cinnamon cookie lubi tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
nick nieaktualny
-
katiuszaa wrote:No nie wiem Paryzetka ja spać nie będę mogła czekając na ten twój test. Mogłabyś się nade mną zlitować.
Śpij spokojnie nic z tego raczej nie będzie.
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Paryzetka..coś tu jest nie halo ...test nieważny
ja za to mam dziś pozytywny na owulacyjnymwięc jak nie uda się dziś pogwałcić chłopa to mam jeszcze sobotę i niedzielę
byłam na solarium 10 min wygrzałam kościParyzetka83, cinnamon cookie, AgaL, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
Katiuszko czujemy się chyba ok, mam nadzieję, źe fasolka też bo ja to całkiem nieźle (trochę mam stresa czy tam w brzuchu wszystkonok). Ale tak jak przy synku oprócz bezsenności nie mam ciążowych objawów
a mój 22 mc jeszcze nie jest niczego świadomy i chyba jeszcze długo nie będzie rozumiał co jest grane
złości się tylko, że mama nie bierze na ręce bo mam zakaz z uwagi na krwiaka.
A co do Twojego "PCOS" to zakładam, że wreszcie jesteś w dobrych rękach i 2 krechy to kwestia krótkiego czasu.
Paryzetko sikaj rano jak najwcześniej i pisz
katiuszaa, Edycik, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEdycik wrote:agatia zobaczymy czy uda się męża wykorzystać bo jak na złość jutro pracuje
po pracy
i może w audi jak będziesz go zawozić i odbierać
Edycik, Paryzetka83, agatia, AgaL, madzikk, Bratek lubią tę wiadomość
-
ja zrobiłam przed chwilą owulacyjny i póki co negatyw
żadnej drugiej kreski nie ma
ale i tak jutro męża wykorzystam
a w środę ide do gina
agatia, Edycik, AgaL lubią tę wiadomość