X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2016, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka83 wrote:
    No to zgodnie z obietnicą, choć z małym poślizgiem czasowym, siurnełam na teścik 5 minut temu i jest piękna wyraźna jedna kreska :) Jak po 3 dniu bez lutki nie będzie @ to dopiero powtórzę test :)
    test nie ważny ;)

Paryzetka83 lubi tę wiadomość

• Jasminowa Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelinka, przepis na tartę, ja robię wersję bez boczku:

http://polki.pl/poradnik-domowy_artykul,10033359.html

EwelinaaKa, AgaL lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/ci-72052.png
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasminowa dziękuję za rady :) będę się do nich stosować, zobaczymy jakie efekty przyniesie to z moim łobuziakiem :)

Paryzetka - czekamy na dalszy rozwój sytuacji :)

Katiuszka szkoda.. Ale chyba niedługo przybiję Ci piątkę, booooli mnie cholernie, nie mam nic przeciwbólowego w pracy a jeszcze 1,5godz :( jak Twój humor?

Madzikk :*

Jasminowa lubi tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2016, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Katiuszka szkoda.. Ale chyba niedługo przybiję Ci piątkę, booooli mnie cholernie, nie mam nic przeciwbólowego w pracy a jeszcze 1,5godz :( jak Twój humor?
    Powiem Ci że nawet z tego powodu doła nie mam a wręcz podekscytowanie że owulacja była ;) To oznacza że sprawy idą do przodu. Od kiedy leczę się u tego doktorka to z 4 cykli dwa były owulacyjne co wychodzi mi że co drugi ;) ale to u mnie i tak duży postęp. Może rzeczywiście to insulina mnie blokowała? Oby, nic innego nie chce. Witaminki zakupione czekają na nowy cykl wyjęłam już zapasy infolicu i ziółek o.sorki, szperam w necie poszukiwaniu owulacyjnych a może zaparzacz sobie kupię ;) Tylko taki co podgrzewa bo nie cierpię zimnych napojów.
    A jak twój humorek? a masz w pracy rumianek on przeciw zapalny to mógłby Ci troszkę ulżyć

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2016, 17:59

AgaL, Bratek lubią tę wiadomość

Wysłany: 22 stycznia 2016, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katiuszka no właśnie nic nie mam :( nie byłam przygotowana... Jeszcze godzina i do domu :) cieszę się, że sprawy idą ku dobremu :) i "czuć" od Ciebie pozytywną energię :) tak trzymaj Kochana :)

katiuszaa lubi tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png
  • agatia Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katiuszka to już dobry efekt co 2 owulacyjny :) tylko czekać na grupie krechy.
    Paryzetko tylko ranny sik się liczy. Zobacz czy Ci krecha nie wylezie po kilku godzinach, ja tak miałam z popołudniowego sikańca.

katiuszaa, Paryzetka83, AgaL lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2016, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia wrote:
    Katiuszka to już dobry efekt co 2 owulacyjny :) tylko czekać na grupie krechy.
    Paryzetko tylko ranny sik się liczy. Zobacz czy Ci krecha nie wylezie po kilku godzinach, ja tak miałam z popołudniowego sikańca.
    Paryzetko czyli Agatia potwierdziłą moją opinię nieważny test hi hi hi. Daj znać czy za godzinę się nie pojawiła druga kreska. A pozatym jak tam twoje plamienia zniknęły?

Agatia co drugi owulacyjny potwierdza diagnozę doktorka że to nie PCOS na co leczyło mnie tylu lekarzy tak naprawdę od czasu dojrzewania ;) A poza tym jak się macie ty i maluszek? (Obstawiam że syn będzie :) ) I jak twój dwulatek zareagował na to że będzie miał rodzeństwo?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2016, 18:53

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatia odłożyłam teścik do szafeczki i czekam ;) Zerknę na niego przed wyrzuceniem ;)
    Katiuszka, pewnie, że nie ważny!Bo pod światło jest szara 2 kreska ;) Oszukańczy jakiś.

Cynamonku współczuję, w domku weź gorącą kąpiel - rozgrzeje i pomoże na ból :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2016, 18:15

cinnamon cookie lubi tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?

Wysłany: 22 stycznia 2016, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka jaka druga kreska pod światło???

AgaL lubi tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png
  • Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szara :) Już edytowałam ;) Chyba miejsce na normalną różową kreskę bo poza tym czysta niczym nieskażona biel.

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2016, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka83 wrote:
    Agatia odłożyłam teścik do szafeczki i czekam ;) Zerknę na niego przed wyrzuceniem ;)
    Katiuszka, pewnie, że nie ważny!Bo pod światło jest szara 2 kreska ;) Oszukańczy jakiś.

Cynamonku współczuję, w domku weź gorącą kąpiel - rozgrzeje i pomoże na ból :*
    Czyli jednak 2 krecha jest ;). W niecierpliwości czekam ja potwierdzenie tego. A może poleć na betę bo nie wytrzymam z niewiedzy

Paryzetka83, Edycik lubią tę wiadomość

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katiusza ja się boję igieł, a w taką kreskę nie wierzę. Pojawi się cień widoczny nie-pod-światło to polecę na betę. Ale dla pewności powtórzę jutro z pierwszego moczu, żeby jednak mieć pewność czy odstawiać lutkę.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2016, 18:24

cinnamon cookie lubi tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2016, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nie wiem Paryzetka ja spać nie będę mogła czekając na ten twój test. Mogłabyś się nade mną zlitować.

Edycik lubi tę wiadomość

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa wrote:
    No nie wiem Paryzetka ja spać nie będę mogła czekając na ten twój test. Mogłabyś się nade mną zlitować.
    Dzisiaj się nigdzie nie wybieram, chyba że po piwko bez alko do sklepu pod blokiem ;) Śpij spokojnie nic z tego raczej nie będzie.

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka..coś tu jest nie halo ...test nieważny :P

ja za to mam dziś pozytywny na owulacyjnym :) więc jak nie uda się dziś pogwałcić chłopa to mam jeszcze sobotę i niedzielę :P

byłam na solarium 10 min wygrzałam kości

Paryzetka83, cinnamon cookie, AgaL, Jasminowa lubią tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • agatia Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katiuszko czujemy się chyba ok, mam nadzieję, źe fasolka też bo ja to całkiem nieźle (trochę mam stresa czy tam w brzuchu wszystkonok). Ale tak jak przy synku oprócz bezsenności nie mam ciążowych objawów ;) a mój 22 mc jeszcze nie jest niczego świadomy i chyba jeszcze długo nie będzie rozumiał co jest grane ;) złości się tylko, że mama nie bierze na ręce bo mam zakaz z uwagi na krwiaka.
    A co do Twojego "PCOS" to zakładam, że wreszcie jesteś w dobrych rękach i 2 krechy to kwestia krótkiego czasu.
    Paryzetko sikaj rano jak najwcześniej i pisz :)

katiuszaa, Edycik, Jasminowa lubią tę wiadomość

• agatia Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik to będzie gorrrrrrrący weekend :)

katiuszaa, Edycik, AgaL lubią tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia zobaczymy czy uda się męża wykorzystać bo jak na złość jutro pracuje :(

agatia lubi tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2016, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    agatia zobaczymy czy uda się męża wykorzystać bo jak na złość jutro pracuje :(
    A w czym to przeszkadza? Przed pracą <3 po pracy <3 i może w audi jak będziesz go zawozić i odbierać <3

Edycik, Paryzetka83, agatia, AgaL, madzikk, Bratek lubią tę wiadomość

• kas50 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja zrobiłam przed chwilą owulacyjny i póki co negatyw :( żadnej drugiej kreski nie ma :( ale i tak jutro męża wykorzystam :) a w środę ide do gina :)

agatia, Edycik, AgaL lubią tę wiadomość

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

........................................................................................

‹‹ 1128 1129 1130 1131 1132 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ