Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycześć dziewczyny
zarobiona cały czas jestem
wpdam jak po ogień
i dopiero teraz nadrobiłam nieco wątek
i tak mniej więcej wiem co u Was
zaczęłam weekend, więc swoim zwyczajem długo nie śpię w piątek
na jutro znajoma namówiła mnie na jakis tam pokaz suplementów
zobaczymy, muszę doczłapać sie na 10.00 do Śródmieścia
mam dwa dni po prostu byczenia sie
czymś się zajmę, muszę czymś sie zając, mieć jakiś cel obok starań o dziecko
ostatnio chodzi mi po glowie szybki kurs i zwyżka edukacyjna w zawodzie, dodatkowe uprawnienia
waham sie, bo szkolenie ma sie odbywać w maju-czerwcu, wymaga dużo pracy i kończy sie trudnym egzaminem a ja w tym czasie mogę (zakładam) że będę wciąży
ale ryzykuję, zapiszę się
w poniedziałek mam histerio
będę sama, więc musze po wszystkim doczłapać się tylko do taksówki, wszystko odbywać się będzie po południu, więc wrócę do domu i zasnę
nie chciało mi się ściągać specjalńie mojej polowy z Europy, żeby latał w tą i spowrotem na tą histerio, kiedy zawalony jest robotą i zarabianiem na lekarzy i leczenie.
dziewćzyny, w weekend będę częśćiej
to sobie popiszę trochę z Wami
trzymajcie się
Reni
-
nick nieaktualny
-
Witam sie i ja i przepraszam za wczorajszą wieczorna nie obecność.
Ruby tule ci mocnoAle dobrze ze lopata z winem dotarła
I gratuluję autka. No i kciuki za nowy cykl.
Paryzetka czekamy czekamy. Ja w tamtym cyklu mialam taka sama sytuacje widzialam jakis cien cienia cienia i po rozbtojeniu testu dojrzalam biel vizira a okazalo sie ze na szybce bylo zadrapanie i cien taki padal na test. Ale zaciskam kciuki zeby dzisiaj jednak byla ta druga krecha.
Bratek powodzenia na wizycie i dawaj odrazu nam znac jak tam.
Edycik maltretuj męża ile sie da
U mnie na razie nic sie nie dzieje testy owu chwilowe negatywne no ale w poniedzialek wszystkiego sie dowiemy co tam sie dzieje
Milego dzionka wam życzę
Edycik, AgaL, Bratek, Paryzetka83, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
Witam sie,
Bratku no tak to dziś już, powodzenia życzę, daj znac potem co i jak.
Paryzetko jak tam? nie trzymaj nas w niepewności
Reni trzymam kciuki za poniedziałek...trzymaj się
Miłej soboty wszytskim!!
ja niedługo spadam na wieś.Bratek, Paryzetka83, Reni555 lubią tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
dzień dobry jak dobrze nie zrywać się z łóżka skoro świt ...
od rana obudziłam się z ogromnym bólem prawego jajnika,temperaturka 36,54 skoczyła do góry, czyżby owulacja..śluz chyba pierwszy raz w życiu rozciągliwy..czyżby to zasługa wit B6..nigdy takiego nie miałam ..
dobrze że wczoraj było bzykanko bo dziś naprawdę tak jajnik boli że nie wiem czy dam radę ...
Bratku trzymam dziś kciuki i daj nam znać potem proszę.
katiuszkaa a Ty humorek dziś lepszy masz?
majusia jak się czujesz?
EwelinaaKa miłego dnia na uczelni
Kasia1407 a który dzień cyklu masz? I kiedy zazwyczaj masz owulację?
AgaL, EwelinaaKa, Bratek, Jasminowa, Kasia1407, madzikk lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej kobiety
My dzisiaj też ranne ptaszki, m ma jakiś turniej a młoda już sprząta od rana
Wczoraj skończyłm na jednym kieliszki bo jakoś nie miałam ochoty ...nie miałam kiedy na orbim pocwiczyc więc dzisiaj muszę nadrobic ...
Reni trzymam kciuki, daj znać co to za suplementy i czego się dowiedziałas ciekawe
Mid miłego rumakowania na wsi
Ewelinka niech ci szybko zlecu na uczelni
Paryzetka sikaj i dobre nowiny zwiastuje
Kasiu wizyta w poniedziałek?
Agus co zdecydiwalas z luteina?
Cynamon jak twoje Zdrówko?
Katiuszka a ty co wolne dzisiaj?
Wyslalam SMS di radia zet może wygram i pojedziemy w świat
Cynamon wyslij mi na FB tego linka proszę bi nie mogę sie doszukać a najlepiej u nas w gr udostepnij
To chyba wszystko co zapamietalam i miałam napisaćAgaL, EwelinaaKa, Paryzetka83, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEdycik wrote:dzień dobry jak dobrze nie zrywać się z łóżka skoro świt ...
od rana obudziłam się z ogromnym bólem prawego jajnika,temperaturka 36,54 skoczyła do góry, czyżby owulacja..śluz chyba pierwszy raz w życiu rozciągliwy..czyżby to zasługa wit B6..nigdy takiego nie miałam ..
dobrze że wczoraj było bzykanko bo dziś naprawdę tak jajnik boli że nie wiem czy dam radę ...
Bratku trzymam dziś kciuki i daj nam znać potem proszę.
katiuszkaa a Ty humorek dziś lepszy masz?
majusia jak się czujesz?
EwelinaaKa miłego dnia na uczelni
Kasia1407 a który dzień cyklu masz? I kiedy zazwyczaj masz owulację?Edycik lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczynki:-)
Dobrze że weekend, to mam chwilę oddechu tyram jak dziki osioł
Ja teraz gniję w łóżeczku z tabletem i kawą, a M. z synkiem rozbijają się autami w salonie...hmmm brakowało mi tego lenistwa.
wczoraj zaliczyłam wizytę , no i jeśli chodzi o ten cykl to wiem tyle co przed wizytą, owu prawdopodobnie była (????) Wtf była czy nie?....endo ujdzie no todbre czy nie, 8mm. Mam brać dupka, i zrobić pakiet tarczycowy, plus prolaktyne, jak coś wyjdzie nie tak mam się do niej zgłosić. Mamy czas do kwietnia, ona twierdzi że w ciążę piwinnam zajść bez problemu...buahahaha...hm tak mi się wyrwało:-)))....no chyba że po cesarce jest blizna i ona blokuje chłopaków M. Więc trzeba zrobić AIH, widziała te bliznę na usg.
no to tyle u mnie, Ruby, musicie w nowym cyklu ochrzcić autko sesk w aucie ojj tona pewno podniesie temteraturę:-
Paryzetka sikaj dwie krechy, Edycik no to my będziemy razem sikać na testy na 2 tygodnie, Bratku trzymam kciuki z całych sił za twojego dzidziunia i jego serduszko, daj znać jak tam:-)AgaL, EwelinaaKa, Edycik, Bratek, Paryzetka83, Jasminowa, MamaTuśka lubią tę wiadomość
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
nick nieaktualny
-
Czesc Kobietki:)
Wczoraj wieczorem czytałam na bieżąco ale za slaba bylam by odpisać..albo za leniwa;)
Paryzetka co to za rozbrajanie testów?! Agentka z Ciebie:) ciekawe co dziś rano nasikałaś? :*
Ruby jestem z Ciebie dumna! I gratuluje autka,musicie je z M ochrzcić w plenerze
Cinnamonek jak tam ból brzucha,minal?:*
Edycik super ze działaliście wczoraj,z tego co piszesz chyba sie ładnie wstrzeliliście:)
Ewelinka przypomnialas mi weekendy na uczelni,miło wspominam:)
cinnamon cookie, Edycik, Paryzetka83, Jasminowa lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Weekend!
Ruby gratuluję zakupu autakto kierował?
ja nie chora tylko przed @, boooli okrutnie
od rana znów na lekach... A teraz nie dam rady skopiować linka ale mam u siebie na tablicy udostępniony więc może tak spróbuj wejść
Paryzetka a Ty gdzie?
Edycik to nie koszulka, to Twój seksapil
Kobitki lecę do miasta, może coś ciekawego wyhaczęzajrzę później :*
AgaL, Edycik lubią tę wiadomość
-
Miłego dnia Wszystkim:)
Bierzemy sie z M za sprzątanie domku,bo ostatnio dopadło nas błogie lenistwo...i troszkę sie nazbierało kurzu itpImię_Róży, Bratek lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Ruby jak do kwietnia nie zajdę to, plan jest taki, że robi chyba dobrze piszęAIH czyli no chyba inseminacja, podanie chłopaków w pobliże szyjki, zrobi nam to na nfz, normalnie kosztuje 400, 500 zł. Cała impreza trwa 2 godziny. A o tego czasu, po seksie leżeć minimum pół godziny i się nie kąpać, zwłaszcza w gorącej wodzie, i najlepiej nie podmywać wtf.... czy ja już godzieś tego gdzieś nie czytałam, zapomniała o baraniej skórze...haha no nic spróbuję zobaczymy:-)
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
Cześć, nie dacie pospać do południa
Poranek przyniósł ze sobą rozwiązanie dylematu - testować nie testować. Krew mnie zalała, więc zaczynam nowy cykl z ojcem Sroką
Dzięki Waszemu wsparciu w ostatnich dniach łopata nieotrzebna :*
AgaL, cinnamon cookie, Edycik, MamaTuśka, midnight, madzikk lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Dzięki, Kochane - mam taki skręt kiszek, że hej......
Edycik - kurczaczki, brzmi naprawdę dobrze!!!!!!! Kciuki, kciuki, kciukiiiiii, działajcie))
Imię Róży - dooooobrze brzmi takie "gnicie w łóżku"))) Czasem się przydaje, ojjj i to bardzo
Lipa trochę, że po wizycie wiadomo, że.... nic nie wiadomoAle na te hormony itd., to właśnie też dała Wam czas do kwietnia?
P.S. A HSG Ci proponowała? Jak z dotychczasowymi owulkami - pomijając tę, o której nie wiadomo czy była?
Pytam, bo do IUI nie doszliśmy na szczęście, ale to, że moja ginka pogoniła temat i pod koniec roku zrobiliśmy (na NFZ) HSG wynikało m.in. z tego, że przymierzała się już powoli do IUI (ze stymulacją). Mówiła, że stymulacja bez HSG jest błędem, ale i samo IUI robić bez HSG, to trochę szkoda.
cinnamon_, biedaku, ściskam (chociaż delikatnie, żeby bardziej brzuszek nie rozbolał).
Paryzetka - nie lubię ;/ Ale dobrze, że nazbierałaś sił i energii na nowy cykl. Do boju!!!!!Paryzetka83, Imię_Róży, cinnamon cookie, Edycik lubią tę wiadomość