Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Siemanko Dziewczyny, witam z rana!
Edycik- wygląda na to, że się pięknie w owulkę wstrzeliliście : )
Braktu- ten numer, co podałaś " z mięskiem", my robimy z piłką. Nasz pies kocha piłeczki i dla niego zabawy z piłką to pełen wypas. Nawet kotu jego małe piłeczki ( kuleczki) podbiera ; ). Mój mąż jest specjalistą od wyszukiwania różnych atrakcji do zabaw z psem. Śmiejemy się, że to jego synuś ; )
Imię R- dobrze Cię widzieć, odpoczywaj, niech się chłopaki bawią : )
Życzę udanego dnia Wam Wszystkim Kochane! U nas śnieg leży, słońce pięknie świeci, jadę zawieźc córke na lodowisko. Ma ustawkę z koleżankami z klasy, a po tym wypad do kfc sobie robią.
A ja za kierowcę robię ; )Bratek, Edycik, MamaTuśka, Imię_Róży lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
Paryzetka ku**** mac juz myslalam...juz mialam nadzieje. No ale NOWY CYKL NOWE MOZLIWOSCI
Edycik dzis 10 dc wiec jeszcze spokojnie zazwyczaj mam 19 dc przy clo
Ruby tak jest w poniedziałek wizyta u tego niby eksperta no zobaczymy
Aga za moj domek tez musze sie wziasc bo tez ostatnio za bardzo nie znajdywalam na to czasu ale jutro sie zabieram. Chyba ze ze swoim M tak sie rozkrecisz na zajedz rowniez do mojego domku
PRZESYLAM WAM GORĄCE BUZIAKI Z PRACY :-* :-* :-*Paryzetka83, agatia, AgaL, Edycik, Imię_Róży, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
Kasiu (moja imienniczko
) Dzięki wielkie za kciuki, ale jakoś byłam pewna, że tak się to skończy
W okolicy owu idę do gina, bo luty to już prawie marzec, a do marca miałam nie panikować
I oprócz tego i ojca sroki nic więcej nie mam w planach na ten cykl.
Miłego weekendu laseczki :* Szukam przepisu na ciacha bez mąki i cukru ktoś zna taki?Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2016, 12:00
Kasia1407 lubi tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Paryzetka ja teraz ide w okolicach owu do gina i zobaczymy co mi powie. W tamtym cyklu mialam podobnie bylam wrecz przekonana ze sie nie udało. No ale dziewczynki na marzec bedziemy wszystkie w ciąży
Paryzetka83, katiuszaa, Edycik, midnight lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycinnamon cookie wrote:Weekend!
Ruby gratuluję zakupu autakto kierował?
ja nie chora tylko przed @, boooli okrutnie
od rana znów na lekach... A teraz nie dam rady skopiować linka ale mam u siebie na tablicy udostępniony więc może tak spróbuj wejść
Paryzetka a Ty gdzie?
Edycik to nie koszulka, to Twój seksapil
Kobitki lecę do miasta, może coś ciekawego wyhaczęzajrzę później :*
Kierował m , a potem ja na stacji jak tankowaliśmy autko to się zamieniliśmy
Już mam adres spisany, wysyłacie już czy dopiero w lutym?
Moja młoda robi bransoletkę z gumek dla dziewczynki na urodziny to dodamy
Ja sprzątam ale ciężko mi to idzie jakoś
Cynamon to oby przestało boleć...współczuję takich bolesnych, ja to mam tylko lekkie bóle pierwszy dzień, ale spokojnie bez tabsów się obejdzie .Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2016, 12:16
cinnamon cookie lubi tę wiadomość
-
Jest serce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Myślałam, że już zejdę na zawał, opóźnienie mieli ponad 45 minut... ;]
Ale chyba Doktor chciał udobruchać, więc robił badanie bardzo dokładnieTętno miarowe, 101ud/min. Pytałam czy nie za małe, ale mówi, że na obecnym etapie rozwoju jest ok, niedobre jest dopiero poniżej 70ud/min
Potwierdził, że płód jest jeden, CRL 2,69 mm, co odpowiada 5t6d +/- 3 dni, czyli kurdupelek rośnie dobrzeNa podstawie wielkości termin wypada obecnie
na 18.09.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2016, 17:43
EwelinaaKa, majju, AgaL, cinnamon cookie, luna91, Paryzetka83, katiuszaa, Edycik, Kasia1407, Imię_Róży, Reni555, Ejrene, Jasminowa, Kjopa3, midnight, madzikk lubią tę wiadomość
-
Hej kochane! A ja latam od rana, przy sobocie wstałam sobie o 6:15....
Byłam już w lumpeksie, wyrwałam kilka fajnych szmatek nawet.
Paryzetka, niech nowy cykl będzie tym szczęśliwym! Ściskam z całych sił!
W ogóle podziwiam Was kobietki za nastrój, podoba mi się, prężnym krokiem cała naprzód
Edycik, będą z tego dzieci! Bardzo fajnie, że owu czujesz, seksijcie się ile wlezie
Ruby, no autko trzeba ochrzcić, nie ma wyjścia!
Cinnamonku jak brzucho?
Imię_róży jest plan, trzeba się podporządkować... Oddychaj sobie dziś
Bratku, tak się cieszę na serduszko! To musi być mega wzruszająca chwila... A co do terminu porodu to ja jestem z 17.09Bratek, cinnamon cookie, Paryzetka83, Edycik, Imię_Róży, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
Bratku, gratulacje. Dużo zdrówka dla Was!
Ryby, super z tym samochodem. Z betą niekoniecznie, ale uciekasz do przodu, widzę, więc jest ok.
Paryzetko, buziak dla Ciebie.
Imię, pozdrawiam i trzeba przyznać, że gin słusznie prawi. Zajdziesz w ciążę w końcu. No jak nie, jak tak:)?
Wybaczcie nieobecność ale u nas teraz ferie. Jutro wyjeżdżamy i nie wiem jak z czasem będę się wyrabiać.
Wszystkie POZDRAWIAMBratek, Ruby, Paryzetka83, Reni555 lubią tę wiadomość
-
Bratek cudne wieści!!!! <przytulam>
Dziewczyny dziękuję, że pytacie o mnietabletka działa, nie boli, ale menda tuż za rogiem więc tylko wypatrywać
właśnie sobie włączyłam Eska tv, sprzątam i tańczę bo Mąż na uczelni zdaje egzaminy
tylko pies mnie obserwuje jak jakąś wariatkę
Edit. Paryzetka na kiedy ta wróżba u Ciebie była?))) dobrze, że łopaty nie trzeba, ja swoją też schowałam i nie zamierzam wyjmować
Majju też polatałam dziś z Mamą po szmatachale dla siebie nic nie znalazłam tylko dwie koszule dla Męża
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2016, 14:12
Bratek lubi tę wiadomość
-
Aguś, no ba! Musiałam się strasznie pilnować, żeby się w gabinecie nie rozkleić, chociaż oczy i nos zdążyły spuchnąć :
Pochlipałam sobie dopiero na ulicy
)))
majju - szalona! Wolny dzień i o tej porze wstawać z własnej woli????? Mnie by o 6:15 dźwig nawet nie ściągnął.... -
nick nieaktualny