X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2016, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bratku czekam niecierpliwie na Wasze podglądanie ;)

Bratek lubi tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • Jasminowa Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2016, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siemanko Dziewczyny, witam z rana!

Edycik- wygląda na to, że się pięknie w owulkę wstrzeliliście : )

Braktu- ten numer, co podałaś " z mięskiem", my robimy z piłką. Nasz pies kocha piłeczki i dla niego zabawy z piłką to pełen wypas. Nawet kotu jego małe piłeczki ( kuleczki) podbiera ; ). Mój mąż jest specjalistą od wyszukiwania różnych atrakcji do zabaw z psem. Śmiejemy się, że to jego synuś ; )

Imię R- dobrze Cię widzieć, odpoczywaj, niech się chłopaki bawią : )

Życzę udanego dnia Wam Wszystkim Kochane! U nas śnieg leży, słońce pięknie świeci, jadę zawieźc córke na lodowisko. Ma ustawkę z koleżankami z klasy, a po tym wypad do kfc sobie robią.
    A ja za kierowcę robię ; )

Bratek, Edycik, MamaTuśka, Imię_Róży lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/ci-72052.png
  • agatia Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2016, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bratek w trakcie badania, trzymam mocno kciuki za dzidziola :)
    Co się dzieje z Mundkiem? Coś dawno nie pisała...

Bratek lubi tę wiadomość

• Kasia1407 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2016, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka ku**** mac juz myslalam...juz mialam nadzieje. No ale NOWY CYKL NOWE MOZLIWOSCI :)

Edycik dzis 10 dc wiec jeszcze spokojnie zazwyczaj mam 19 dc przy clo :)

Ruby tak jest w poniedziałek wizyta u tego niby eksperta no zobaczymy :)

Aga za moj domek tez musze sie wziasc bo tez ostatnio za bardzo nie znajdywalam na to czasu ale jutro sie zabieram. Chyba ze ze swoim M tak sie rozkrecisz na zajedz rowniez do mojego domku :-)

PRZESYLAM WAM GORĄCE BUZIAKI Z PRACY :-* :-* :-*

Paryzetka83, agatia, AgaL, Edycik, Imię_Róży, Jasminowa lubią tę wiadomość

201707271556.png
    200710144670.png
    70 cykl starań.... I jaki szczęśliwy :D
    Nadzieja umiera ostatnia. ..

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2016, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiu (moja imienniczko ;) ) Dzięki wielkie za kciuki, ale jakoś byłam pewna, że tak się to skończy :) W okolicy owu idę do gina, bo luty to już prawie marzec, a do marca miałam nie panikować ;) I oprócz tego i ojca sroki nic więcej nie mam w planach na ten cykl.
    Miłego weekendu laseczki :* Szukam przepisu na ciacha bez mąki i cukru ktoś zna taki?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2016, 12:00

Kasia1407 lubi tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • agatia Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2016, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bratku pisz od razu po wizycie bo mnie paluchy bolą od zaciskania kciuków :)

Bratek lubi tę wiadomość

• Kasia1407 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2016, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka ja teraz ide w okolicach owu do gina i zobaczymy co mi powie. W tamtym cyklu mialam podobnie bylam wrecz przekonana ze sie nie udało. No ale dziewczynki na marzec bedziemy wszystkie w ciąży :-)

Paryzetka83, katiuszaa, Edycik, midnight lubią tę wiadomość

201707271556.png
    200710144670.png
    70 cykl starań.... I jaki szczęśliwy :D
    Nadzieja umiera ostatnia. ..

• agatia Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2016, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia dokładnie ja mam w marcu urodziny i jako prezent życzę sobie, żeby wszystkie wysikały dwie krechy!!! :-D

Paryzetka83, Kasia1407, midnight lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2016, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Weekend! :)

Ruby gratuluję zakupu auta :) kto kierował? ;) ja nie chora tylko przed @, boooli okrutnie :/ od rana znów na lekach... A teraz nie dam rady skopiować linka ale mam u siebie na tablicy udostępniony więc może tak spróbuj wejść :)

Paryzetka a Ty gdzie?

Edycik to nie koszulka, to Twój seksapil :D

Kobitki lecę do miasta, może coś ciekawego wyhaczę ;) zajrzę później :*

Kierował m , a potem ja na stacji jak tankowaliśmy autko to się zamieniliśmy :)

Już mam adres spisany, wysyłacie już czy dopiero w lutym?
    Moja młoda robi bransoletkę z gumek dla dziewczynki na urodziny to dodamy :)

Ja sprzątam ale ciężko mi to idzie jakoś :P

Cynamon to oby przestało boleć...współczuję takich bolesnych, ja to mam tylko lekkie bóle pierwszy dzień, ale spokojnie bez tabsów się obejdzie .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2016, 12:16

cinnamon cookie lubi tę wiadomość

• Bratek Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2016, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jest serce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Myślałam, że już zejdę na zawał, opóźnienie mieli ponad 45 minut... ;]
    Ale chyba Doktor chciał udobruchać, więc robił badanie bardzo dokładnie ;) Tętno miarowe, 101ud/min. Pytałam czy nie za małe, ale mówi, że na obecnym etapie rozwoju jest ok, niedobre jest dopiero poniżej 70ud/min :)
    Potwierdził, że płód jest jeden, CRL 2,69 mm, co odpowiada 5t6d +/- 3 dni, czyli kurdupelek rośnie dobrze :) Na podstawie wielkości termin wypada obecnie ;) na 18.09. :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2016, 17:43

EwelinaaKa, majju, AgaL, cinnamon cookie, luna91, Paryzetka83, katiuszaa, Edycik, Kasia1407, Imię_Róży, Reni555, Ejrene, Jasminowa, Kjopa3, midnight, madzikk lubią tę wiadomość

W 12 cs... <3 :) SYN <3 :-D
    3jvz2n0asudxzqnn.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2016, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bratek!!!:D wspaniałe wieści,powiedz wzruszyłaś się?:*
    Masz termin na dzień urodzin mojego Chrześniaka:)

Bratek lubi tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2016, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia to czekaj tam,uderzamy z M wysprzątać i u ciebie,tak nam poszlo ładnie:)

Edycik, Kasia1407 lubią tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • majju Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2016, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane! A ja latam od rana, przy sobocie wstałam sobie o 6:15.... :)
    Byłam już w lumpeksie, wyrwałam kilka fajnych szmatek nawet.

Paryzetka, niech nowy cykl będzie tym szczęśliwym! Ściskam z całych sił!
    W ogóle podziwiam Was kobietki za nastrój, podoba mi się, prężnym krokiem cała naprzód :)
    Edycik, będą z tego dzieci! Bardzo fajnie, że owu czujesz, seksijcie się ile wlezie :D
    Ruby, no autko trzeba ochrzcić, nie ma wyjścia!
    Cinnamonku jak brzucho?
    Imię_róży jest plan, trzeba się podporządkować... Oddychaj sobie dziś :)
    Bratku, tak się cieszę na serduszko! To musi być mega wzruszająca chwila... A co do terminu porodu to ja jestem z 17.09 :D

Bratek, cinnamon cookie, Paryzetka83, Edycik, Imię_Róży, Jasminowa lubią tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • MamaTuśka Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2016, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bratku, gratulacje. Dużo zdrówka dla Was!
    Ryby, super z tym samochodem. Z betą niekoniecznie, ale uciekasz do przodu, widzę, więc jest ok.
    Paryzetko, buziak dla Ciebie.
    Imię, pozdrawiam i trzeba przyznać, że gin słusznie prawi. Zajdziesz w ciążę w końcu. No jak nie, jak tak:)?
    Wybaczcie nieobecność ale u nas teraz ferie. Jutro wyjeżdżamy i nie wiem jak z czasem będę się wyrabiać.
    Wszystkie POZDRAWIAM :)

Bratek, Ruby, Paryzetka83, Reni555 lubią tę wiadomość

• cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2016, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bratek cudne wieści!!!! <przytulam> :) :) :)

Dziewczyny dziękuję, że pytacie o mnie :) tabletka działa, nie boli, ale menda tuż za rogiem więc tylko wypatrywać ;) właśnie sobie włączyłam Eska tv, sprzątam i tańczę bo Mąż na uczelni zdaje egzaminy ;) tylko pies mnie obserwuje jak jakąś wariatkę ;)

Edit. Paryzetka na kiedy ta wróżba u Ciebie była? :)))) dobrze, że łopaty nie trzeba, ja swoją też schowałam i nie zamierzam wyjmować ;)

Majju też polatałam dziś z Mamą po szmatach ;) ale dla siebie nic nie znalazłam tylko dwie koszule dla Męża :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2016, 14:12

Bratek lubi tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • Bratek Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2016, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś, no ba! Musiałam się strasznie pilnować, żeby się w gabinecie nie rozkleić, chociaż oczy i nos zdążyły spuchnąć :;) Pochlipałam sobie dopiero na ulicy ;))))

majju - szalona! Wolny dzień i o tej porze wstawać z własnej woli????? Mnie by o 6:15 dźwig nawet nie ściągnął.... B-)

W 12 cs... <3 :) SYN <3 :-D
    3jvz2n0asudxzqnn.png
  • agatia Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2016, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cudowne wieści Bratku :) musiałaś mieć wczesną owulkę, że tak szybko widać serduszko i fasolinkę ♡ cudnie

Bratek lubi tę wiadomość

• cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2016, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaaa kupiłam już kartkę dla Julki :) słodką, różową z księżniczką :) i moja Mama też kupiła od siebie :)

Bratek, Edycik lubią tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2016, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Aaaaa kupiłam już kartkę dla Julki :) słodką, różową z księżniczką :) i moja Mama też kupiła od siebie :)
    kiedy wysyłasz?

Bratku cudne wieści :)

Bratek lubi tę wiadomość

• agatia Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2016, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny idę kupić kartkę dla Julki, ale nie mogę znaleźć info kiedy Julka ma urodziny, znalazłam tylko adres. Kiedy Julka ma ur?

‹‹ 1131 1132 1133 1134 1135 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ