X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • Jasminowa Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik- jak dzisiaj pozytyw, to dzisiaj atakuj, jak będzie potrzeba na " śpiącego królewicza ; )",

Katiusza- klaruje się Twoja sytuacja i widać, że cały czas wszystko idzie do przodu. Jakie to ważne trafić w dobre ręce.

Paryzetka- drugi test jutro rano dla pewności : )

Paryzetka83, agatia, Edycik lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/ci-72052.png
  • Ejrene Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka coś mi tu ciążą pachnie- obym się nie myliła :D
    Mi w 12po z porannego moczu wyszła bardzo bladziudka tak że trzymam kciuki by u Ciebie było podobnie :)

Edytka to jednak Cię intuicja co do późniejszej ovu nie myliła :) koszulka już naszykowana? :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2016, 19:18

Paryzetka83, Edycik, AgaL lubią tę wiadomość

atdc15nmjt4tk663.png
  • Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ha! Już wiem skąd ta druga kreska! Rozbroiłam test i na dolnej części tej kasetki jest taka wypustka podtrzymująca test, która pod światło tak oszukuje ;) Bez "opakowania" nie ma śladu po kresce.

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • Ejrene Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka83 wrote:
    Ha! Już wiem skąd ta druga kreska! Rozbroiłam test i na dolnej części tej kasetki jest taka wypustka podtrzymująca test, która pod światło tak oszukuje ;) Bez "opakowania" nie ma śladu po kresce.

Nie lubię :p

atdc15nmjt4tk663.png
  • Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ejrene dzięki za pocieszenie, siknę dla świętego spokoju jutro, ale na nic nie liczę :)

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2016, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka83 wrote:
    BUUU Popieram Ejrene Nie lubię, ale ciągle czekam z nadzieją.
    PS. Mój gin powiedział że lutka nie zatrzymuje @ jak ma być to ona w tym nie przeszkadza

AgaL, Paryzetka83 lubią tę wiadomość

• cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgadzam się, Paryzetka jutro koniecznie powtórka, rano, i czekamy na wyniki :)

Edycik atakuj męża, nawet na śpiocha!! ;)

Edycik, AgaL, midnight, Paryzetka83 lubią tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2016, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cinnamon lepiej Ci?

• cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katiuszka lepiej :) dziękuję, że pytasz :) kolacja zjedzona, tabletkę wzięłam, herbatka wypita więc lecę się wykąpać :)

Edycik, AgaL lubią tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2016, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kobiety

Oczy wytarte pierś do przodu i idziemy dalej ;)

Kariuszka dotarło wino i właśnie go otwiera a jest podwójna okazją bo kupilismy to auto ;-)
    Wszystko okazało się prawdziwe, fajni uczciwi ludzie no i z bobasem 2 miesięcznym :P

Także dzisiaj pijemy że zgryzoty i z radości za nowe auto ;)

Paryzetka dzięki ci za te info bo ja na moim też się dopatrzylam takiej fałszywej teraz wiem skąd ;)

Owulujacym i kopulujacym powodzenia ;)

Edycik, AgaL, katiuszaa, kas50, Jasminowa, Ejrene, midnight, madzikk, Paryzetka83, Kasia1407, cinnamon cookie, Reni555 lubią tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby super że autko kupione.

my juz po <3 pora na winko.seks koszulka zrobiła swoje hihi

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2016, 20:38

AgaL, katiuszaa, Jasminowa, Ruby, Ejrene, Paryzetka83, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to i ja lampkę wina za Wasze zdrowie :)
    Ruby :*

Ruby, Reni555 lubią tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • Jasminowa Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik- nie ma to jak kobiece sztuczki ; )

Ruby- gratuluję nowego zakupu, zdrówko!

Ja uciekam pod prysznic i jakiegoś filmu poszukać.

Dobrej nocki!

Ruby, Edycik lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/ci-72052.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2016, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny gdyby nie wy to bym się tydzień odkopywała, a tak każda pomogła z łopatą i raz dwa poszło...czekam na @ i zaczynam cykl ze Ojcem zwanym Sroką ;) buziaki dla każdej z was

Cynamonek a ty znów chora?

Edycik też chyba spróbuję z koszulką może ja się bardziej podjaram jak on się podjara i będzie bzykanko lepsze :)

AgaL, Edycik lubią tę wiadomość

• agatia Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby no to super z tym autem :) aż chyba walnę szklanę kompotu za Wasze zdrowie, żebyście bezpiecznie autem śmigali :)
    Edycik ach te sztuczki :) najważniejsze, że cel osiągnięty ♡

Ruby, AgaL, Edycik lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2016, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia wrote:
    Ruby no to super z tym autem :) aż chyba walnę szklanę kompotu za Wasze zdrowie, żebyście bezpiecznie autem śmigali :)
    Edycik ach te sztuczki :) najważniejsze, że cel osiągnięty ♡
    dzięki , a se walnij nawet dwie :)

agatia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2016, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ryby no to muszę Ci pogratulować autko kupione, dół zakopane. Teraz tylko pić Ziółka i w sexi koszulce uprawiać sex na baraniej skórze ;) no a na razie podrasuj sobie endometrium winkiem ;)

Edycik pierwszy cel osiągnięty ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2016, 22:09

Edycik lubi tę wiadomość

• midnight Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katiusza dzięki :) Taki zastrzyk w... to też nie takie byle co ;)
    Obie z Majju dzielne dziewuszki.

Edycik oby dorwanie męża zakończyło się małym skutkiem ubocznym za kilka miesięcy ;P

Paryzetko też jestem ciekawa porannego sikańca :) jak mówią dziewczyny-ten się nie liczy

Ruby, fajnie ze zadowolona z autka!! pij na zdrowie :P
    a może i ja za Wasze zdrówko!

katiuszaa, Edycik lubią tę wiadomość

Córcia-2012 <3
    J-6/11tc [*] 13.02.15,
    S -18tc [*] 30.09.15,
    F-16tc. [*] 12.05.16
    K-21tc. [*] 02.02.17
  • Bratek Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 23:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaaaaalecie dziś napisały, gadułki :)))))

Edycik - normalnie te automaty zaczynają mi się jawić, jako Jeżdżące Ideały <3 :)
    A te dni płodne.... noooooo, brzmi obiecująco.... B-)
    Gratuluję ubywających centymetrów <3 :)

Paryzetka - o rajusiu!!! Nie chudnij tak szybko, bo Cię niedługo nie znajdziemy ;) :)

cinnamon_, super akcja, musimy spiąć poślady i zdążyć wysłać Małej kartkę :) To niesprawiedliwe, by tyle spadało na takiego bezbronnego malucha :(((((

midnight, współczuję oczekiwania ;/ Nie znosze takich akcji pt.: "Wyniki zobaczy Pani na wizycie". Noż kurde, ale to MOJE wyniki w końcu... ;]
    Nie czytaj na razie, bo to nie jest fajna rzecz, owszem, ale dopóki się czegoś takiego nie ma, to po co się stresować? :-*
    A straty koteczki współczuję :( Niestety, choroby zakaźne u kotów, to strasznie parszywa cholera :((((((

Ruby, przykro mi :(((((((((((((((((((((((((
    Ale gratuluję zaautkowania!!!!!!!!!!! :)

Jasminowa - numer z ortodontą - hahahahaha, zdolna jesteś, gratulacje :-D Ale w obecnym stanie na pewno wszystko Ci wybaczy ;)))))

A co do karmienia - nooooooooo, brawo brawo :) takie wychowanie psa mi się podoba, zuch dziewczyna :-D 31.gif
    Ćwiczenia z samokontroli, wprowadzane stopniowo, to fajna rzecz :)
    Swego czasu z naszymrobiliśmy bardzo dużo tzw.self-control - i można np.kazać warować, na łapkach kłądzie się kawałki mięsa/kiełbasy/sera - i odchodzi się na kilka metrów, a nawet można się odwrócić tyłem/wyjść z pomieszczenia. Na koniec ćwiczenia - żarełko nadal leży na łapkach :)))) Ale rzadko takie rzeczy robię, bo to jednak jest duże wyzwanie dla psa i nie chcę go zbyt czesto frustrować :)

katiuszkaa, bardzo, bardzo się cieszę, że u Ciebie rusza - i że razem z tym rusza Twoje dobre nastawienie i wiara :) Czuć w powietrzu dobre czasy.... :))))

majju - i co z tymi wynikami????? Znalazły się? Czy mi coś umknęło?

A my jutro podglądamy o 11:30..... Boziu Kochana, jak ja bym chciała, żeby tam się już coś pokazało - tak, byśmy mogli choć na chwilę odetchnąć....:(

cinnamon cookie, Jasminowa lubią tę wiadomość

W 12 cs... <3 :) SYN <3 :-D
    3jvz2n0asudxzqnn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2016, 00:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasminowa wrote:
    Hej Dziewczyny,

Na początek się witam i melduję, a zaraz zabieram się za nadrabianie.
    Mimo, że jestem na zwolnieniu, załatwiam ostatnio różne sprawy, wczoraj cały dzień spędziłam z moimi dziadkami, pojeździliśmy po lekarzach, potem zabrałam ich na kaszuby na obiad do fajnej knajpki po rewolucjach Gesslerowej.
    Mam w końcu trochę czasu na inne sprawy, niż praca : )
    Właśnie wróciłam z 2 godzinnego spaceru z psem.

ciekawa jestem co tam u Was, więc już zagłębiam się w lekturę.
    wiem która to knajpka ;)

Jasminowa lubi tę wiadomość

‹‹ 1129 1130 1131 1132 1133 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ