Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Edycik- jak dzisiaj pozytyw, to dzisiaj atakuj, jak będzie potrzeba na " śpiącego królewicza ; )",
Katiusza- klaruje się Twoja sytuacja i widać, że cały czas wszystko idzie do przodu. Jakie to ważne trafić w dobre ręce.
Paryzetka- drugi test jutro rano dla pewności : )
Paryzetka83, agatia, Edycik lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
Paryzetka coś mi tu ciążą pachnie- obym się nie myliła
Mi w 12po z porannego moczu wyszła bardzo bladziudka tak że trzymam kciuki by u Ciebie było podobnie
Edytka to jednak Cię intuicja co do późniejszej ovu nie myliłakoszulka już naszykowana?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2016, 19:18
Paryzetka83, Edycik, AgaL lubią tę wiadomość
-
Ha! Już wiem skąd ta druga kreska! Rozbroiłam test i na dolnej części tej kasetki jest taka wypustka podtrzymująca test, która pod światło tak oszukuje
Bez "opakowania" nie ma śladu po kresce.
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
nick nieaktualnyParyzetka83 wrote:Ha! Już wiem skąd ta druga kreska! Rozbroiłam test i na dolnej części tej kasetki jest taka wypustka podtrzymująca test, która pod światło tak oszukuje
Bez "opakowania" nie ma śladu po kresce.
PS. Mój gin powiedział że lutka nie zatrzymuje @ jak ma być to ona w tym nie przeszkadzaAgaL, Paryzetka83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej kobiety
Oczy wytarte pierś do przodu i idziemy dalej
Kariuszka dotarło wino i właśnie go otwiera a jest podwójna okazją bo kupilismy to auto
Wszystko okazało się prawdziwe, fajni uczciwi ludzie no i z bobasem 2 miesięcznym
Także dzisiaj pijemy że zgryzoty i z radości za nowe auto
Paryzetka dzięki ci za te info bo ja na moim też się dopatrzylam takiej fałszywej teraz wiem skąd
Owulujacym i kopulujacym powodzeniaEdycik, AgaL, katiuszaa, kas50, Jasminowa, Ejrene, midnight, madzikk, Paryzetka83, Kasia1407, cinnamon cookie, Reni555 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny gdyby nie wy to bym się tydzień odkopywała, a tak każda pomogła z łopatą i raz dwa poszło...czekam na @ i zaczynam cykl ze Ojcem zwanym Sroką
buziaki dla każdej z was
Cynamonek a ty znów chora?
Edycik też chyba spróbuję z koszulką może ja się bardziej podjaram jak on się podjara i będzie bzykanko lepszeAgaL, Edycik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRyby no to muszę Ci pogratulować autko kupione, dół zakopane. Teraz tylko pić Ziółka i w sexi koszulce uprawiać sex na baraniej skórze
no a na razie podrasuj sobie endometrium winkiem
Edycik pierwszy cel osiągniętyWiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2016, 22:09
Edycik lubi tę wiadomość
-
Katiusza dzięki
Taki zastrzyk w... to też nie takie byle co
Obie z Majju dzielne dziewuszki.
Edycik oby dorwanie męża zakończyło się małym skutkiem ubocznym za kilka miesięcy ;P
Paryzetko też jestem ciekawa porannego sikańcajak mówią dziewczyny-ten się nie liczy
Ruby, fajnie ze zadowolona z autka!! pij na zdrowie
a może i ja za Wasze zdrówko!
katiuszaa, Edycik lubią tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
Aaaaaaalecie dziś napisały, gadułki
))))
Edycik - normalnie te automaty zaczynają mi się jawić, jako Jeżdżące Ideały
A te dni płodne.... noooooo, brzmi obiecująco....
Gratuluję ubywających centymetrów
Paryzetka - o rajusiu!!! Nie chudnij tak szybko, bo Cię niedługo nie znajdziemy
cinnamon_, super akcja, musimy spiąć poślady i zdążyć wysłać Małej kartkęTo niesprawiedliwe, by tyle spadało na takiego bezbronnego malucha
((((
midnight, współczuję oczekiwania ;/ Nie znosze takich akcji pt.: "Wyniki zobaczy Pani na wizycie". Noż kurde, ale to MOJE wyniki w końcu... ;]
Nie czytaj na razie, bo to nie jest fajna rzecz, owszem, ale dopóki się czegoś takiego nie ma, to po co się stresować? :-*
A straty koteczki współczujęNiestety, choroby zakaźne u kotów, to strasznie parszywa cholera
(((((
Ruby, przykro mi((((((((((((((((((((((((
Ale gratuluję zaautkowania!!!!!!!!!!!
Jasminowa - numer z ortodontą - hahahahaha, zdolna jesteś, gratulacjeAle w obecnym stanie na pewno wszystko Ci wybaczy
))))
A co do karmienia - nooooooooo, brawo brawotakie wychowanie psa mi się podoba, zuch dziewczyna
Ćwiczenia z samokontroli, wprowadzane stopniowo, to fajna rzecz
Swego czasu z naszymrobiliśmy bardzo dużo tzw.self-control - i można np.kazać warować, na łapkach kłądzie się kawałki mięsa/kiełbasy/sera - i odchodzi się na kilka metrów, a nawet można się odwrócić tyłem/wyjść z pomieszczenia. Na koniec ćwiczenia - żarełko nadal leży na łapkach))) Ale rzadko takie rzeczy robię, bo to jednak jest duże wyzwanie dla psa i nie chcę go zbyt czesto frustrować
katiuszkaa, bardzo, bardzo się cieszę, że u Ciebie rusza - i że razem z tym rusza Twoje dobre nastawienie i wiaraCzuć w powietrzu dobre czasy....
)))
majju - i co z tymi wynikami????? Znalazły się? Czy mi coś umknęło?
A my jutro podglądamy o 11:30..... Boziu Kochana, jak ja bym chciała, żeby tam się już coś pokazało - tak, byśmy mogli choć na chwilę odetchnąć....cinnamon cookie, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJasminowa wrote:Hej Dziewczyny,
Na początek się witam i melduję, a zaraz zabieram się za nadrabianie.
Mimo, że jestem na zwolnieniu, załatwiam ostatnio różne sprawy, wczoraj cały dzień spędziłam z moimi dziadkami, pojeździliśmy po lekarzach, potem zabrałam ich na kaszuby na obiad do fajnej knajpki po rewolucjach Gesslerowej.
Mam w końcu trochę czasu na inne sprawy, niż praca : )
Właśnie wróciłam z 2 godzinnego spaceru z psem.
ciekawa jestem co tam u Was, więc już zagłębiam się w lekturę.Jasminowa lubi tę wiadomość