X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby szkoda :(

miłego oglądania autka zatem

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • majju Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby ściskam, główka do góry :*

qdkkqps67blqh0e0.png
  • Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby tak mi przykro <tule>

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby :( :* odreaguj i wróć do nas....

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • agatia Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby kurde :/ odreaguj kochana i wracaj.
    Mid znam kibiety z zespołem antyfosfolipidowym i z innego forum i osobiście, które mają dzieciaczki :) ciąża i połóg na acardzie, heparynie i encortonie. Działają przeciwzakrzepowo. Nie czytaj za dużo. Ja mam wysokie przeciwciała tarczycowe to też choroba autoimmunologiczna. Głowa do góry. Znam wirtualnie dziewczynę, która straciła 10 ciąż okazałonsię że ma łaśnie p/c kardiolipinowe na zestawie leków donosiła 3 dzieci, przeszła trzy CC i jest potrójną mamusią :)

midnight lubi tę wiadomość

• Jasminowa Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby- przykro mi : (

Cynamon- kartkę do Julki wyślemy wszyscy ja, mąż i dzieci osobno, będzie więcej : )

Mid- takie problemy też leczą, i może to być przyczyna Twoich strat.
    Z diagnozą, lekarze odpowiednio już poprowadzą Twoją kolejną ciążę, na lekach.
    Oby udało się szybciej z terminem. A gdyby tak podejść do lekarza w godzinach urzędowania i spytać, czy dzisiaj Cię przyjmie, bo pilne? A jak się zgodzi, to po kartę do rejestracji i wbitka bez oczekiwań.

Aga- buty bardzo ładne, w ogóle uwielbiam zamszonwe buty, ale są zazwyczaj na 1 sezon. Niszczą się, przynajmniej u mnie. Ja w ogóle jestem niszczyciel butów,nie wiem dlaczego, zawsze obcasy zajeżdżam.

AgaL, midnight, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/ci-72052.png
  • midnight Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatia dzięki za pocieszenie :) właśnie o takie mi chodziło:) jak samopoczucie?

Jasmin tak właśnie zamierzam zrobić, poczekam tylko aż wyniki już będą

trzymajcie się cieżąróweczki :)

Jasminowa lubi tę wiadomość

Córcia-2012 <3
    J-6/11tc [*] 13.02.15,
    S -18tc [*] 30.09.15,
    F-16tc. [*] 12.05.16
    K-21tc. [*] 02.02.17

Wysłany: 22 stycznia 2016, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasminowa - super :)))) może dzieciaki niech same narysują? To na pewno Ją ucieszy :) a zapomniałam Ci odpisać, pytałaś o Prezesa :) no łobuz straszny! Tu podgryzie, tam zaczepi, głodomorek wieczny ;) muszę odganiać od jedzenia bo nie da spokojnie zjeść :) parę razy już podniósł mi ciśnienie, bo pogryzł parę rzeczy które dziwnym trafem należały do mnie ;) no ale co zrobić... Młody i głupi :P

Jasminowa, Bratek lubią tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png
  • kas50 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Ejrene, Wiola, Lenka jak u Was ?:)

Mundek Kochana Ty też się odezwij:*

Kas a Ty gdzie kupujesz perfumy? też szukam czegoś nowego i w dobrej cenie:)
    Akurat teraz wylapalam przeceny na iperfumy.pl, a zazwyczaj kupuję na smyk.pl:-) teraz zamówiłam Euphoria Blossom i Sheer Beauty CK♥ dziś 10dc, mam nadzieję że dojdą szybko na owulke;-)

AgaL lubi tę wiadomość

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

........................................................................................

• Jasminowa Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cynamon- musi być przesłodki! pamiętam jak mój pogryzł moje buty i męża ładowarkę do laptopa, poza tym, nic więcej nie poniszczył. A buty akurat były po powrocie z wesela, więc na szczęście zdążyłam je ubrać i zostały zutylizowane. Miał swojego pluszaka, którego męczył. Kupowaliśmy mu gryzaki.
    I jedzenie dajemy mu tylko z jego miski. Nic przy stole, nic w kuchni, żeby nie uczył się żebrać. Co innego jak mały jork żebrze, a co innego jak 40 kg psiak będzie skakał i o jedzenie prosił ; ), może staranować domowników, albo gości :) Nawet jak kroję mięso i chcę mu coś dać, to idę do jego miski i mu kładę. Zresztą musi usiąsć jak usiądzie to wkładam jedzenie do miski i mówię proszę to zaczyna jeść.
    Nawet kot się nauczył, gdy biorę jego miskę, mówię " siad", mały siada i wtedy podaję mu pełną miseczkę : ) nauczył się przy starszym "bracie", a co kultura musi być!, choć to jedyna sztuczka, którą mój kot opanował.

Powiem Wam, że niechcąco wypuściłam w maliny mojego męża. Powiedziałam, ze na 14:00 ortoodonta z dziećmi, pojechał, wystał się w korkach i okazało się, że faktyycznie 22 na 14, ale lutego, a nie stycznia ; ), chyba lekkie lańsko mnie czeka, gdy mąż wróci ; )

cinnamon cookie, midnight, majju, madzikk, Paryzetka83, agatia, Bratek lubią tę wiadomość

• Jasminowa Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby- jedno dobre, że przynajmniej już wiesz, najgorsza jest ta nadzieja, testy...dalej do przodu, czy to nie miał być marzec, zgodnie z wielkimi przepowieniami ; : ?

Wysłany: 22 stycznia 2016, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasminowa ale posłuszne te Twoje pupile :) jak nauczyłaś tego grzecznego czekania na jedzenie? Mój co prawda gdy przygotowuję jedzenie to grzecznie czeka, ale jak już niosę pełną miskę na miejsce.... Skacze jak zając i muszę go odsunąć, żeby łebkiem nie wywalił zawartości :D

f2wl20mmrxkgechr.png
  • midnight Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miałam kiedyś kotkę, bardzo grzeczna też tak była nauczona, w ogóle po stołach nie chodziła i umiała tak ładnie prosić na dwóch łapkach, wyglądała troche przy tym jak szop albo małpka. niestety zmarła na białaczkę...szkoda że nie ma dkmsu dla kotów.

Córcia-2012 <3
    J-6/11tc [*] 13.02.15,
    S -18tc [*] 30.09.15,
    F-16tc. [*] 12.05.16
    K-21tc. [*] 02.02.17
  • EwelinaaKa Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :-)

Ojj dziewczyny coś wiem o zebraniu przez psiaka :-) mój York nie daje mi zjeść, zresztą jak wszystkim... Uczę go ale nieraz się złamie i udziubie trochę. Wiem, wiem... Nie powinniśmy mu dawać bo yorki mają problemy skórne

Jasminowa zrobiłaś smaka ta tarta :-) napiszesz przepis? Plis :-)

Ruby przykro mi. Ale tak jak Jasminowa napisała...trzymajmy się wahadelka :-)

Udanego weekendu :-)

AgaL lubi tę wiadomość

2da6343587.png
  • EwelinaaKa Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaa no i oczywiście dołączę się do akcji i wyślę kartkę urodzinowa :-)

cinnamon cookie, AgaL lubią tę wiadomość

2da6343587.png

Wysłany: 22 stycznia 2016, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yhhhh a mnie tak boli, @ już nadchodzi.... Byle do końca pracy i do łóżeczka :)

f2wl20mmrxkgechr.png
  • madzikk Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasminku ja w zeszlym roku tak samo, pojechalam na szkolenie 24 lutego, patrze nikogo nie ma, okazalo sie ze jest ale 24 marca. I kto by pomyslal ze takie cos mnie spotka. Wszystko z przepracowania i zmeczenia.

Moze ja rez karteczke wysle :)

Ruby przykro mi.

Cynamonku goracy termoforek pomoze.

Milego weekendu!

cinnamon cookie, Jasminowa lubią tę wiadomość

16udgox1i4rww54k.png
    31cs
    IUI 23.3.2017
    IUI 27.2.2017
    HSG 26.10.2015
  • Jasminowa Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Jasminowa ale posłuszne te Twoje pupile :) jak nauczyłaś tego grzecznego czekania na jedzenie? Mój co prawda gdy przygotowuję jedzenie to grzecznie czeka, ale jak już niosę pełną miskę na miejsce.... Skacze jak zając i muszę go odsunąć, żeby łebkiem nie wywalił zawartości :D

Skąd ja to znam : )
    Stawałam na miejscu z miską i mówiłam siad, czasami parę razy. Dopiero gdy usiadł, usiłowałam postawić miskę, gdy próbował wstać, zanim postawię miskę, zabierałam ją do góry i powtarzałam " siad" i tak czasami kilka minut. Dopiero, jak się nie wyrywał tylko siedział, gdy postawiłam miskę mówiłam od razu "proszę" i zaczynał jeść. Ważne, aby to robić przy każdym karmieniu i być cierpliwym. Jak się już nauczy, to teraz jak tylko widzi, że podchodzę do jego miejsca z pełną miską od razu siada i patrzy mi w oczy : )Wcześniej też skakał jak zając na widok miski : )
    Jak niesiesz miskę to wiele nie zdziałasz, możesz go odsuwać, gdy skacze, ale jak już dojdziesz do miejsca docelowego, naucz go, że dostanie jeść, gdy nie skacze, tylko jest spokojny : ) cierpliwość tutaj popłaca, jak z dziećmi : )

cinnamon cookie lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2016, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć moje wariatki. Tak się rozpisałyście że trudno nadrobić ;) Super że wrcacie do stanu z przed świąt.

Edycik. Gratulację za pierwsze jazdy i bardzo fajnie że Cię zmusza do jazdy bo to trzeba się na początku jak najszybciej przekonać i jeździć jak najwięcej. Wykorzysuj męża zarówno z samochodem jak i w alkowie :p

Paryzetka ja też nie lubię dużych samochodów i jak nie muszę to unikam a generalnie to w ogóle unikam jeżdżenia wolę być pasażerem. Ja teraz mam Dustera więc on niestety z tych większych ale szczerze to czuję się w nim bezpieczniej niż jak wsiadam do mamy matiza.

Aguś dziękuję za myśli kierowane w moją stronę ;) Ten napływ pozytywnej energii to na pewno dzięki takim właśnie myślom chodź powoli zaczynam odczuwać strach przed poniedziałkowymi wynikami. Niech to nie będzie WPN!!!!!. Bluza do przytulania super ale ja poproszę "pani kierowniczka" Nikt nie będzie miał wątpliwości jakie stanowisko w tej firmie zajmuję ;)

Maju kochana byłaś wczoraj bardzo dzielna a moje badanie przy twoim to mały pikuś i głupio mi że wszystkie tak mi gratulujecie że już po a to naprawdę nie ma co gratulować. 3krotne pobranie krwi z bolesnym zastrzykiem w .....

Cinnamon ja sią podłączę do akcji. Bardzo fajny cel ;)

Midnight- chamstwo z tymi wynikami. Popieram Ruby poszłabym tam i takiej afery narobiła że by od razu dali wyniki. Nie może być tak że robisz badania i musisz czekać tyle miesięcy na odbiór. Na koniec możesz im zagrozić że łamane są podstawowe prawa pacjenta do wiedzy o swoim zdrowiu i ty tego tak nie zostawisz. Poza tym jak mówią dziewczyny Dr google to samo zło i nie ma co wyszukiwać sobie choroby.

Ruby ;* Wysyłam Ci duuużą koparkę i dopytaj kierowce o wino bo ma Ci też przekazać cała skrzynkę. Słońce pamiętasz przepowiednie? W marcu będziesz już w ciąży. ;*

Melduję że zaczęłam plamić jutro rano jak nic będzie @ czyli planowo 14 dni po owulacji.

cinnamon cookie, Edycik, AgaL lubią tę wiadomość

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to zgodnie z obietnicą, choć z małym poślizgiem czasowym, siurnełam na teścik 5 minut temu i jest piękna wyraźna jedna kreska :) Jak po 3 dniu bez lutki nie będzie @ to dopiero powtórzę test :)

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
‹‹ 1127 1128 1129 1130 1131 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ