Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
zizi wrote:Testuj, a my będziemy trzymac kciuki. Jesteś juz sporo po terminie. No i chyba lepiej jest wiedzieć, niż nie wiedzieć. Powodzenia! MAm nadzieję, że dasz nam dobre widomości;)
Przede wszystkim Tobie gratuluję z całego serca! I dziękuję za kciuki. Chciałam dziś testować, ale facet 'zapomniał' kupić test -.-
On nie rozumie, że właśnie nie chcę dłużej żyć w tej niepewności
Twierdzi, że to, że zrobię test dziś a nie za dwa dni to nic nie zmieni.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2015, 21:15
zizi lubi tę wiadomość
majamaja -
zizi wrote:Kochane,dzis po trzydniowym testowaniu I cieniowatych wynikach poszlam na bete I ... Trzeci tydzien! ciagle nie moge w to uwierzyc I gapie sie na wynik czy cos mi sie nie pomylilo:-D
Takie wieści to ja lubię )) Gratuluję zizi!!! Zarażaj! i dbaj o Was!zizi lubi tę wiadomość
-
Słuchajcie ja nawet nie robiłam w tym miesiącu testu bo okres zjawił się jak w zegarku co nigdy się nie zdarzało, jednak dziwne bo pierwszy dzień to były plamy, drugi lekkie krwawienie a trzeci koniec...zawsze 5 dni lało się jak nie wiem. Wczoraj wszystko ustało a dzis nadal boli mnie brzuch lekko jak na @ i nie wiem co myśleć, wątpie czy jest szansa jakaś nadal:(
Kazik :* -
kamisia88 wrote:Słuchajcie ja nawet nie robiłam w tym miesiącu testu bo okres zjawił się jak w zegarku co nigdy się nie zdarzało, jednak dziwne bo pierwszy dzień to były plamy, drugi lekkie krwawienie a trzeci koniec...zawsze 5 dni lało się jak nie wiem. Wczoraj wszystko ustało a dzis nadal boli mnie brzuch lekko jak na @ i nie wiem co myśleć, wątpie czy jest szansa jakaś nadal:(
Ja bym zrobiła zapobiegawczo test. Będziesz przynajmniej wiedziała. Choć ja też tak miałam, że zawsze 4 dni @, a miałam np. 3 dni, z czego ostatni to lekkie plamienie. W ogóle, od kiedy się staramy to moja @ się zmieniła -
kamisia88 wrote:Szczerze, to jak tak ten okres analizuje to na te 3 dni wystarczyłyby 2 podpaski..Niby nie ma @ w ciąży ale w głowie tli się jakaś nadzieja
-
Mogę, tylko teraz nie wiem gdzie mam ręce wsadzić, bo za trzy dni jedziemy samochodem z Anglii do Polski na dłuższy urlop i mam tyle roboty, że nawet do sklepu nie mam czasu wyjść. A jeszcze dwulatek do pilnowania.
Ale jak się wkurzę to jutro lecę po test.
Chyba, że rano przyjdzie @. Bo zawsze dostaję rano albo w nocy. Chociaż nie ukrywam, że wierzę z całej duszy, że się udało.
A w ogóle od wczoraj zalewa mnie kremowo wodnisty śluz, nie wiem co to oznacza...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2015, 22:10
majamaja -
nick nieaktualny
-
"oczekujaca88" tylko proszę mi tutaj nie beksolić, bo to miało być ku pokrzepieniu serc, a nie wywoływać potoki łez
"kamisia88" możemy sobie podać ręce - ja ostatnią @ miałam w sumie może przez jakieś 2,5 dnia, z czego 1,5 dnia to było większe plamienie a jeden dzień powiedzmy lekkie krwawienie. Tak sobie myślałam, że gdyby nie względy higieny osobistej to mogłabym całą @ chodzić z jedną no może dwoma podpaskami typu normal Niestety nie ma się, z czego cieszyć, ale tak było.
"cinnamon cookie" u mnie też tak się pochrzaniło z @ odkąd odstawiłam antyki. Ostatnio nawet dorwałam swój stary kalendarz i wychodzi na to, że miałam lepszą @ biorąc antyki niż teraz.CzekającaMama
Aniołek [*]... 02.07.2016... 8tc -
CzekającaMama ja przy anty miałam po prostu dłuższe... bardziej obfite i trwały ok 5 dni. Teraz najczęściej 2 dni, 3 to max, z czego 1 dzień to takie porządne krwawienie... Z jednej strony dobrze, bo szybko mam z głowy ale z drugiej to nie wiem czy to dobry objaw a wizytę u gin mam dopiero za ponad miesiąc...
-
"cinnamon_cookie" Ja miałam dłuższe i przede wszystkim bardziej obfite. Rozmawiałam ze swoim ginem o tych moich ostatnich pseudo @ i u mnie to niestety wynika z upośledzenia endometrium. Jakoś nawala i nie chce prawidłowo się rozwijać. Teraz faszeruję się dodatkowo codzienną porcją orzechów i migdałów a do tego lampką czerwonego wina. Jaki będzie tego efekt trudno powiedzieć, ale na chwilę obecną postawiliśmy bardziej na naturalne wspomagacze a te farmakologiczne zostawiamy na później (oby nie były potrzebne).
Jak będziesz u gina to najlepiej się go zapytaj co i jak, bo jeżeli u Ciebie endometrium jest odpowiedniej grubości to myślę, że krótkie i skąpe @ nie powinny Cie martwićCzekającaMama
"kamisia88" doskonale Cię rozumiem. Po ostatniej @ też się zastanawiałam, czy aby może nie jestem w ciąży No, ale u mnie brak do dnia dzisiejszego jakichkolwiek objawów a przede wszystkim moja tempka nie należy do ciążowych, więc zakończyłam testowanie na 2 testach, które zrobiłam przed @.
Czekam na jutrzejsze wieści i oby u Ciebie pokazały się II krechy, bo wtedy wbrew wszystkiemu i ja zatestujęCzekającaMama
CzekającaMama wrote:"kamisia88" doskonale Cię rozumiem. Po ostatniej @ też się zastanawiałam, czy aby może nie jestem w ciąży No, ale u mnie brak do dnia dzisiejszego jakichkolwiek objawów a przede wszystkim moja tempka nie należy do ciążowych, więc zakończyłam testowanie na 2 testach, które zrobiłam przed @.
Czekam na jutrzejsze wieści i oby u Ciebie pokazały się II krechy, bo wtedy wbrew wszystkiemu i ja zatestuję
Kazik :* -
kamisia88 wrote:Ok, to kup jutro test, jeślli nie masz w zakamarkach domu pochowanych i robimy
U mnie posucha z testami
Jutro wybieram się do apteki, ale raczej po testy owulacyjne, no chyba że będzie promocja to biorę wszystkie hurtemCzekającaMama
ziz, CUDOWNA WIADOMOŚĆ!!!!!!!!!!!!!!! Gratulacje !!!!!!!!!!!! :-*
Teraz tylko spokój, spokój, spokój.... Oczywiście poza wysyłaniem na nas armii wirusków
nusia - przytulam mocno... Nie łam się. Wiem, że to niełatwe, ale... głowa do góry. Damy radę! Kto, jak nie my!
Też mam ostatnio jakiś dziwny czas. Pomerdał się ten cykl i... no nie mogę napisać, że nie mam żadnej nadziej, bo goopia mam... Ale pewnie nic znowu nie będzie... I tak w koło Macieju...
PRZYTULAM mocno!!!!!!!
Co do żelu - mój właśnie jest w drodze. Po Clo jest sucho????? Boziu, nie dobijajcie!!!!! Już po Euthyroxie mam wrażenie, że wyschłam (nie wiem, czemu... powinno być chyba raczej lepiej?), a obawiam się, że na Clo mogę niedługo skończyć, więc wtedy, to już w ogóle Sahara będzie...
Z tego, co czytałam, dziewczyny żel z tych tubek bez aplikatorów aplikowały sobie np.za pomocą strzykawek (i chyba także zakraplaczy). Tzn. wiem, że to może nie takie sexi, jak aplikator Ale chyba przetestuję, bo ceny z aplikatorami mnie przerażają...
No nic. Zobaczymy... ma być poślizg... i niby dodatkowe odżywienie gwardii... Oby. Już nawet mój Małż ostatnio zapytał nieśmiało czy te nasz obecne żele nie zabijają Jego żołnierzyków
Dzisiaj przyszły składniki na mieszankę nr 3 ojca Sroki... Na półce czeka już Castagnus... Zobaczymy. Zaczynamy odliczanie i oczekiwanie - "Przyjdzie czy nie przyjdzie... Przyjdzie czy nie przyjdzie...". Bo jutro pierwszy możliwy dzień @ (biorąc pod uwagę długość poprzednich cykli).Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2015, 23:04
nusia. lubi tę wiadomość