Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Omegamed Optima Forte - tak, moim zdaniem bardzo. Słyszałam też bdb opinie już od kilku lekarzy.
Nieeeeee, co Ci ma w nogach zagrozićWystarczy, by dla świętego spokoju nie spał Ci tyłkiem na twarzy
))) i może dla świętego spokoju - niekoniecznie buzi-buzi w usta
)))) W myśl zasady - strzeżonego Pan Bóg strzeże. A reszta-naprawdę luzik. Naprawdę ważniejsza kwestią jest wychowanie - bo jeśli jest rozpieszczony, to może być mu trudno odnaleźć się, gdy pojawi się dziecko. Zresztą rozpieszczone psy, wbrew pozorom, rzadko są szczęśliwe
EwelinaaKa, Edycik lubią tę wiadomość
-
Możesz odstawić, jeśli nie masz zwiększonego zapotrzebowania ze wskazań lekarskich
P.S. Faktycznie - po ich kapsułkach z DHA nic a nic mi się nie odbija - gdzie po wszystkich do tej pory testowanych kapsułkach omega na bazie oleju rybnego potrafi mi się bekać kilka godzin, fujjjjjjEwelinaaKa lubi tę wiadomość
-
Edycik życzę udanego zakupu
oby autko okazało się dobre
Bratku - no widoki były nie powiem, nie powiem.... Niezłeto był akurat etap Jego zafascynowania zumbą i myślał nad zrobieniem instruktora
ale Mu przeszło
Bratek, EwelinaaKa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAle mnie te jajniki (bo teraz już oba) napier..... WTF czy któraś z was tak miała w 4 dc??
a co do centralnej polski to jak dla mnie też może być. Ja to mam wszędzie nie za dalekoMazury ubóstwiam jestem tam co roku i na pewno Cinnmon Cię odwiedzę
cinnamon cookie, AgaL lubią tę wiadomość
-
Katiuszka w tym cyklu miałam tak ale w 8 dniu...ale nie mam pojęcia co to znaczy...za to mam nadzieję ze znaczy to, że sie jajniory porządnie przygotowują żeby być gotowe do akcji
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2016, 16:20
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Gosc taki ktory zalega w jelitach, mozna go tez nazwac obcym ;-p moze usadowil sie przy jajnikach. ten bol jest troszeczke inny niz po mleku, po mleku pedzisz do toalety a jak sa zaparcia to chocbys bardzo chciala to i tak nie mozesz.
Jajniki zaczynaja prace przewaznie od 5dc, chyba ze masz krotsze cykle niz 28 dni lub bierzesz cos na stymulacje. No ale wszystko jest mozliwe, moze szykuje sie hiper mega owulacja:)
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
nick nieaktualny
-
Melduje sie juz po wizycie u gina. Tak jak myslalam znowu mam stan zapalny bakteryjny dostalam Albotyl i Provag dla meza Macmiror. Pecherzyk pekl moze rano, dzis wykorzystac jeszcze meza i wdrozyc leki. Iesniak 2x2xcm z tylu macicy nie zagrwzajacy ew.ciazy.z badań zrobić jeszcze bialko S. Duphaston brac od pozytywnego testu 2x1.
-
Edycik daj znać jak tam z autkiem. Mi się podoba, takie kobiece jest
Katiuszka ja miałam w grudniu mega ból jajników w 7,8 dc. A może zrób owulacyjny?
A'propos problemów z jelitami to ja właśnie OBŻARŁAM się u siostry plackami z jabłkami i popiłam słodką cafe mocca. Jak usłyszycie głośne buuuuum to będzie znaczyło, że wybuchłam
Aguś, przeczytam na pewno, dziękujęWiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2016, 16:55
madzikk, cinnamon cookie, Edycik, Paryzetka83, AgaL, Bratek, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
EwelinaaKa wrote:Cinnamon to pewnie mieliście niezły pierwszy taniec
najpierw spokojny Grzegorz Turnau, później dla śmiechu trochę disco polo a później układ do piosenki z zumby
EwelinaaKa, AgaL, Bratek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny