Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
W centralnej pl to ja mam działkę
Tylko, że tam warunki spartańskie - brak wc i ciepłej wody, a nocleg tylko pod namiotami
Edycik dzisiaj jednak zumbaBasen w przyszłym tygodniu
Zrezygnowałam z tego BPU czy jakoś tak bo powrót do domu byłby 2x dłuższy
Edycik, majju lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
AgaL wrote:Ruby po drodze zgarniesz mnie
i dalej pojedziemy w Polskę!
oj pomysł SUPER!! aż mi się buzia śmieje. Lubię takie wojaże, zawsze kusiła mnie podróż koleją transsyberyjską, ale to inna bajka
Mnie też!!! Polecam Ci książkę "Transsyberyjska. Drogą żelazną przez Rosję i dalej" - mega.AgaL lubi tę wiadomość
-
Bratku, katiusza chcę iść zobaczyć czy dzisiaj po pracy będzie otwarte lab i czy jutro o tej porze będzie, a jak nie to w piątek rano i w poniedziałek, tak może być? Czy lepiej po 48h powtarzac?
Bratku a co jeśli ja nie biorę nic z wyjątkiem kwasu foliowego? Mam dołączyć jakieś witaminy itp?
Powiedz mi i co teraz z moim pupilem? Może nadal ze mną spać w łóżku? Na co mam uważać oprócz sprzątania po nim? Oczywiście nie oddam go nigdzie.Bratek lubi tę wiadomość
-
majju wrote:Mnie też!!! Polecam Ci książkę "Transsyberyjska. Drogą żelazną przez Rosję i dalej" - mega.
A ja Tobie : "Zielona sukienka. Przez Rosję i Kazachstan śladami rodzinnej historii" . Super:)
a tą co polecasz, kupięKiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Ewelinka gratki
Ale smaka narobilyscie.
Partyzetka pomysl z namiotem super:)
Tak jak Cynamonek pisala, chinszczyzna tez z tofu ale ja osobiscie tofu nie lubie zdecydowanie wole paneer.
Tez nigdy na Mazurach nie bylamAgaL, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
Bratku pompy dostają tylko ciężarne z cukrzycą z przed ciąży ja na to nie mam szans. Cukry się raczej nie uspokoją bo one szaleją pod wpĺywem hormonów i rosną wraz ze wzrostem ciąży. Udało mi się na chama wepchnąć do por. diabetologicznej na piątek, lecę zaraz do rodzinnej mam nadzieję, że da mi skierowanie bo na prywatną wizytę będę czekać 2 tyg. Niech mi daje insulinę to jest szansa, że z dzidzią będzie ok.
-
Bratowa uprzedza, że cyc zupełnie Jej się cofnął po skończneniu karmienia
cinnamon_, wow, nie wiedziałam, że faceci też ćwiczą zumbęAle powiem Ci, historia, jak z filmu
))) (a że się nie mogłaś skupić, to jakoś mnie nie dziwi
).
P.S. Bez koszulki ćwiczył????? Eeeeeej, coś mi się zdaje, że wiedział, co robi.....Jakoś baby w koszulkach wytrzymują
A zakładam, że skoro bez koszulki się odważył, to ciałko miał niezłe....
Ewelinka - betę powinno się sprawdzić po 48-72h, dłużej raczej nie, prędzej potem możesz sobie dorobić trzecie oznaczenie
Odnośnie supli - podejście jest różne, ale ja mam akurat takie, że dobrze jednak coś łykać - tylko sensownie skomponowanego. Ostatnio pojawiło się kilka fajnie przygotowanych - nie na zasadzie multiwitaminy, tylko nastawienie na: DHA (m.in.mózg!!!!!), jod, kwas foliowy, żelazo i vit.D - np.omegamed optima forte, ale też któraś wersja Pregna i chyba któryś Prenatal.
Odnośnie pupila - zbij zabij, jeśli pomyliłam, ale masz yorka? Nic nie kombinuj, kochaj, jak kochałaśTylko pilnuj odrobaczania - możesz co 3 miesiące. Dla spokoju - jeśli załatwia się jeszcze w domu, zagoń do sprzątania męża, albo zakup sobie jednorazowe rękawiczki
Więcej szkody może przynieść brak dyscypliny, jeśli jest rozpieszczony - dobra pora, by wreszcie wprowadzić jasne reguły życia, żeby potem o dziecko nie był zazdrosny
Edycik - faaaajnyDobry przebieg, ASO. Wygląda dobrze
kciukasy za oglądanie... i może decyzję
agatia - nie wiem, Mama mówiła, że w Jej poradni wszystkie brzuchate z pompami latają, ale szczegółów nie dopytywała
A z cukrami - no mimo wszystko trzymam kciukiMoja znajoma miała cukrzycę ciążową i udało jej się zapanować nad nią - fakt, reżim absolutny (!!!!!) - niesamowicie Ją za to podziwiałam, dieta na maxa, z zegarkiem w ręku i glukometrem, nawet w knajpie odmawiała takich rzeczy, na które bym nie wpadła, by nie brać. Ale udało się, tego też Ci życzę
AgaL, EwelinaaKa, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
Dziękuję za odpowiedź
omegamed jeat sensownym suplementem?
Naprawdę, nie mam serca go wygonic z wyrkaczy to zagraża jak będzie spał z nami gdzieś w nogach? Tak odrazu go nie oducze
Odrobaczany jest regularniea powiedz mi czy mam uważać aby mnie nie leżał gdzieś po twarzy?
Przepraszam,Ze tak wypytuje, Ale jestem naprawdę początkująca